על חוף גורדון: מסעדת לולי משיקה תפריט קיץ חדש

מסעדת לולי על חוף גורדון בתל אביב פותחת שעריה מחדש עם תפריט קיץ של שף כפיר ינין, בראנץ' מפנק ותפריט קוקטיילים חדש ומרענן
תפריט קיץ 2023 של מסעדת לולי
תפריט קיץ 2023 של מסעדת לולי | צילום: אסף קרלה
שיתוף

קיץ 2023 כבר כאן ומסעדת לולי בחוף גורדון פותחת שעריה מחדש עם תפריט קיץ לעונה החמה של השף כפיר ינין (משחקי השף, אמש)

הבר-מסעדה על חוף גורדון נפתח לפני כשנתיים כחלק מגל של מסעדות חוף שהתמקמו בעיר במטרה לשנות את המוניטין המפוקפק שיצא לז'אנר לאורך השנים.

בתפריט החדש של ינין תמצאו מבחר מנות לחלוקה, מנות פתיחה וביניים, מבחר פוקאצ'ות עם תוספות תחת הכותרת "450 מעלות בתנור", סלטים, עיקריות, קינוחים ומגוון קוקטיילים מרעננים.

המתחם המשתרע על 600 מ"ר שופץ וחודש ויהיה פתוח בכל יום מ-11:00 ועד השעות הקטנות של הלילה. עד השעה 16:00 האווירה היא סטייל מועדון חוף עם מיטות חוף וכל מה שצריך לשמש הקופחת ולאחר מכן הוייב משתנה לאווירת לאונג' לסוף היום. בין השעות 11:00-14:00 מציעים במקום בראנץ' לאורך כל השבוע.

תפריט קיץ 2023 של לולי – מה יש לזלול?

בתפריט החדש תמצאו מנות פתיחה כמו לחם עם עגבניות מגורדות, שמן זית, בלסמי ושום קונפי או פלפלי פדרונ'ס שרופים עם לבנה, סומק ועגבנייה סחוטה (28-44 ש"ח) ומנות הביניים כמו רבע כרוב בצלייה ארוכה עם טחינה ירוקה, זרעי עגבנייה ועירית; שרימפס טמפורה עם לימון טרי ואיולי טרגון לימוני ועוד (47-88 ש"ח).

בסלטים יציעו סלט גינה יוונית עגבניות מגי, מלפפון ירוק, זיתי קלמאטה, צנונית, קישוא, ארוגולה, בצל סגול, לימון סחוט, שמן זית ופטה מיוון; סלט "ירוק מתנשא" עם
חסות לליק מסולסלת, אנדיב אדום, מלפפון בייבי, ענבים, שקדים, גבינת בושה בשלה, וינגרט מייפל הדרים ועוד (65-77 ש"ח).

באגף הפוקאצ'ות תוכלו לזלול פוקאצ'ה פרגית שווארמה סטייל עם טחינה, תבלינים חמים, בצל מקורמל, סומאק ועשבים; פוקאצ'ה קרצ'ופי עם ארטישוק אל'ה רומנה, שרי צלויות, טפנד זיתים ורוקט או פוקאצ'ה פונגי עם מיקס פטריות צלויות, גבינת בושה, מוצרלה, שום קונפי, בלסמי, ארוגולה ושמן כמהין (66-74 ש"ח).

לולי על חוף גורדון - תפריט קיץ 2023
לולי על חוף גורדון – תפריט קיץ 2023 | צילום: אסף קרלה

עוד מציעים במקום מבחר דגים נאים כמו טרטר טונה אדומה, ויניגרט תמרים, ג'ינג'ר, קינואה שחורה ובצל ירוק; טריו טאקו סלמון עם טרטר סלמון, שושקה קלויה, בצל סגול ואיולי ווסאבי; קרודו דג לבן עם גספצ'יו שרי צהובות, קריספי שום, ג'ינג'ר ובצל ירוק ועוד (69-74 ש"ח).

בעיקריות תוכלו לבחור בין שניצל עוף עם קרעי תפוחי אדמה וסלט קולסלאו; שיפוד פרגית דונר במרינדה בלקנית של לילה עם לחם הבית, ירקות צלויים וסלט עשבים; נתח אנטריקוט 300 גרם עם ירקות צלויים וצ'ימיצ'ורי ועוד (78-167 ש"ח).

לקינוח תוכלו לבחור בין עוגת גבינה פירורים קלאסית עם קולי תות שדה; קי ליים פאי עם קולי פטל, דובדבן אמרנה ופיסטוק סיציליאני; קרם ברולה פיסטוק עם קולי פטל, אמרנה דובדבן ופיסטוק סיציליאני ועוד (47-52 ש"ח).

בבראנץ' תמצאו אסא עם בננה, תפוח, אבטיח, פקאן, זרעי צ'יה, שבבי קוקוס, גרנולה וחמאת בוטנים; גרילד צ'יז קלאסי; בוריק טורקי מבצק פילו עם גבינת כבשים, תרד טורקי, קלמטה, עגבניות מרוסקות, ביצה קשה וסחוג; חלת שניצל עם מטבוחה, טחינה, חציל מטוגן ומלפפון חמוץ; שקשוקה עם חלה וטחינה ועוד (48-72 ש"ח).

לולי | הירקון 121 א, חוף גורדון, טיילת תל אביב | ראשון-שבת 11:00 עד אחרון הלקוחות | הזמנות בטלפון 077-9386252 ובאתר

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת