ארוחה מלכותית: מנטנטן חוגגת יום הולדת לקיסר יפן

מנטנטן, היפנית האהובה מנחלת בנימין חוגגת את יום הולדתו של קיסר יפן עם תפריט ספיישל של מנות יפניות אהובות במיוחד למשך שבוע אחד.
עדכונים טעימים למייל!

מסעדת מנטנטן היפנית המדוברת מנחלת בנימין בתל אביב מציינת את יום הולדתו של קיסר יפן נארוהיטו בשבוע חגיגי עם תפריט ספיישל של המנות האהובות על הקיסר.

במסגרת השבוע הקולינרי (23-2-2.3) יציעו במנטנטן 5 מנות ספיישל פופולריות ואותנטיות מכל רחבי ארץ השמש העולה שהרכיב השף מאקוטו אוקאזאקי שמגיע פעם בכמה חודשים היישר לתל אביב בכדי לבנות תפריט חדש עם חומרי גלם עונתיים ואיכותיים.

מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן
מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן | צילום: דניאל רום

יום ההולדת של קיסר יפן הוא סוג של יום חג לאומי עבור העם היפני ולראשונה החליטו במנטנטן לייבא את החגיגות ואת החוויה אל הסועד הישראלי.

עוד טעימה: פופ אפ ראמן כשר וחדש במשלוח עד הבית

יום הולדת לקיסר יפן במסעדת מנטנטן – מה בתפריט?

בין המנות החדשות שיוגשו למשך שבוע חגיגות יום ההולדת תמצאו נבטי שעועית עם חצילים ותרד חלוטים באיזאקיות יפניות; בורי מאודה בסאקה עם סויה, מירין וג'ינג'ר; ראמן גיו עם ציר בקר בבישול ארוך, בשר מפורק, אטריות, בצל ירוק, נבטים, צ'ילי חריף, כוסברה וחצי ביצה רכה; ריב אודון עם ציר חזיר בבישול ארוך, צלע חזיר, נבטים פיקנטיים, אטריות אודון, בצל ירוק ותערובת טוגראשי וסשימי בלו פין (48-88 ש"ח)

עוד טעימה: ספיישל ראמן באוקינאווה

מנטנטן הוקמה לפני בשנת 2017 בשוק הקולינרי של אלנבי-רוטשילד שנסגר תוך חודשים ספורים אך שרדה את המשבר ועברה לפעול בחלל של המזללה המיתולוגית של מאיר אדוני ברחוב נחלת בנימין. גולת הכותרת במקום הוא הראמן שעובר בישול של יותר מ-12 שעות בסיר לחץ עם שלל צירים עשירים עם טעמים עמוקים ולא מתנצלים. בסוף דצמבר השיקו במסעדת מנטנטן תפריט חורף מחמם עם מבחר מנות מותאמות במיוחד לימים הקרים.

מנטנטן | נחלת בנימין 57, תל אביב | שבת-רביעי 12:00-1:00 חמישי 12:00-3:00 שישי 12:00-2:00 | הזמנות בטלפון 03-672-5318 ובאתר המסעדה

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך להכין אורז לסושי בבית

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים
7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב

7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

חדשות האוכל
מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת לחורף

אולי עוד קיץ: מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת

חדשות האוכל
פסטיבל הסושי 2023 במסעדת סוהו

יפן זה כאן: פסטיבל הסושי 2023 מגיע אל מסעדת סוהו

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים

שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני

אירועים ופסטיבלים
בר התדר התל אביבי יהפוך למשך 4 ימים לפסטיבל שמח במיוחד של כדורסל רחוב, אוכל אמריקאי מושחת, הופעות חיות וקוקטיילים על בסיס קוניאק הנסי >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

אספנו את כל הסודות לפירה קרמי וחלק כמו משי

מדריכים וטיפים

כמה זמן מותר לשמור פירה במקרר לפני שהוא מתקלקל?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?