לזלול - מגזין אוכל ישראלי

ארוחה מלכותית: מנטנטן חוגגת יום הולדת לקיסר יפן

מנטנטן, היפנית האהובה מנחלת בנימין חוגגת את יום הולדתו של קיסר יפן עם תפריט ספיישל של מנות יפניות אהובות במיוחד למשך שבוע אחד
מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן
מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן | צילום: דניאל רום
שיתוף

מסעדת מנטנטן היפנית המדוברת מנחלת בנימין בתל אביב מציינת את יום הולדתו של קיסר יפן נארוהיטו בשבוע חגיגי עם תפריט ספיישל של המנות האהובות על הקיסר.

במסגרת השבוע הקולינרי (23-2-2.3) יציעו במנטנטן 5 מנות ספיישל פופולריות ואותנטיות מכל רחבי ארץ השמש העולה שהרכיב השף מאקוטו אוקאזאקי שמגיע פעם בכמה חודשים היישר לתל אביב בכדי לבנות תפריט חדש עם חומרי גלם עונתיים ואיכותיים.

יום ההולדת של קיסר יפן הוא סוג של יום חג לאומי עבור העם היפני ולראשונה החליטו במנטנטן לייבא את החגיגות ואת החוויה אל הסועד הישראלי.

עוד טעימה: פופ אפ ראמן כשר וחדש במשלוח עד הבית

יום הולדת לקיסר יפן במסעדת מנטנטן – מה בתפריט?

בין המנות החדשות שיוגשו למשך שבוע חגיגות יום ההולדת תמצאו נבטי שעועית עם חצילים ותרד חלוטים באיזאקיות יפניות; בורי מאודה בסאקה עם סויה, מירין וג'ינג'ר; ראמן גיו עם ציר בקר בבישול ארוך, בשר מפורק, אטריות, בצל ירוק, נבטים, צ'ילי חריף, כוסברה וחצי ביצה רכה; ריב אודון עם ציר חזיר בבישול ארוך, צלע חזיר, נבטים פיקנטיים, אטריות אודון, בצל ירוק ותערובת טוגראשי וסשימי בלו פין (48-88 ש"ח)

עוד טעימה: ספיישל ראמן באוקינאווה

מנטנטן הוקמה לפני בשנת 2017 בשוק הקולינרי של אלנבי-רוטשילד שנסגר תוך חודשים ספורים אך שרדה את המשבר ועברה לפעול בחלל של המזללה המיתולוגית של מאיר אדוני ברחוב נחלת בנימין. גולת הכותרת במקום הוא הראמן שעובר בישול של יותר מ-12 שעות בסיר לחץ עם שלל צירים עשירים עם טעמים עמוקים ולא מתנצלים. בסוף דצמבר השיקו במסעדת מנטנטן תפריט חורף מחמם עם מבחר מנות מותאמות במיוחד לימים הקרים.

מנטנטן | נחלת בנימין 57, תל אביב | שבת-רביעי 12:00-1:00 חמישי 12:00-3:00 שישי 12:00-2:00 | הזמנות בטלפון 03-672-5318 ובאתר המסעדה

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב

7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

חדשות האוכל
מסעדת אהן תאי - מסעדת תאילנדית ביתית

אהן תאי: מסעדה תאילנדית ביתית חדשה בתל אביב

חדשות האוכל
מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת לחורף

אולי עוד קיץ: מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת

חדשות האוכל
איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה

גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית

חדשות האוכל
ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

גדול ביפן: ערב פיוז'ן יפני של פאו וואו ושף נתי אוחיון

אירועים ופסטיבלים
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי

גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש

חדשות האוכל
איך להכין אורז לסושי בבית

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים
ארוחת קאיסקי מסורתית ב-UMAI

האירוח היפני של UMAI – עכשיו בבית חדש עם תפריט משודרג

חדשות האוכל
מסעדת ג'וטי מטבח הודי חיפה

הודו בלב חיפה: מסעדת ג'וטי מטבח הודי מתבלת את העיר

חדשות האוכל
מסעדת הודו הקטנה מגיעה אל רמת גן

הודו הקטנה: המסעדה האהובה מבאר שבע מגיעה למרכז הארץ

חדשות האוכל
פאניפאני פורי - פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות

חוגגים עצמאות: פסטיבל אוכל הודי במסעדות נבחרות

אירועים ופסטיבלים