יפן זה כאן: פופ אפ מרקי ראמן כשרים במשלוח עד הבית

החורף כבר בשיאו ומסעדת קמאקורה היפנית מרמת גן משיקה פופ אפ מרקי ראמן עשירים ומפנקים עם שפע תוספות במשלוח מהיר עד הבית.
פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה
פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה | צילום: זוהר עזר

מסעדת קמאקורה היפנית הכשרה במלון אינדיגו ברמת גן תפריט פופ אפ מרקי ראמן חמים לחורף במשלוח עד הבית דרך וולט ותן ביס.

עוד טעימה: קמדו קיצ'ן – ראמן יפני אותנטי בלב פרדס חנה וגם – תפריט החורף של מנטנטן

פופ אמן ראמן כשר עד הבית

במסגרת הפופ אפ יציעו במסעדה של השף איליה גולדמן מבחר מרקי ראמן קלאסיים עם ציר עשיר על בסיס עוף, בקר, דג או ירק בבישול ארוך, אטריות ראמן עבודת יד, ביצה רכה מושלמת ועוד שפע רכיבים אותנטיים מהמטבח היפני.

עדכונים טעימים למייל!

תמצאו בין השאר ראמן וואגיו עם ציר עצמות בקר, בריסקט וואגיו, שיטאקי כבוש, פלפל פדרון ובצל קריספי; טורי "פייטן" ראמן עם ציר עוף סמיך, טארה סויה ושמאלץ ארומטי; קארא אגא עוף עם ביצה רכה, באק צ'וי, עגבנייה קלויה ובצל ירוק או ניקו ראמן עם ציר עצמות בקר, נתחי בריסקט, שיטאקי כבוש, פלפל פדרון ובצל קריספי (78-88 ש"ח).

גם לצמחונים ולטבעונים מציעים בפופ אפ ראמן משלהם עם ציר פטריות ומיסו, פטריות מלך היער, באק צ'וי ובצל ירוק עם ביצה רכה או בלי (74 ש"ח).

ארוחות הקייסקי חוזרות

בתחילת החודש השיקו במסעדה מחדש גם את הערבי הקייסקי המצליחים עם ארוחת טעימות בהשראה יפנית ואירוח של שפים ישראלים מובילים במחיר של 249 ש"ח לסועד.

בין המנות בתפריט המתחלף תמצאו סשימי סלמון עם סלסת חלפיניו, דלורית, ג'ינג'ר, כוסברה ופונזו היבסקוס; סינטה טטאקי צרובה עם פונזו כמהין, צ'ילי אדום מותסס בקוג'י ובצל שאלוט; המבורגר יפני צלוי על גחלים עם תרד תורכי, ביצה רכה ורוטב יאקיניקו אגסים וגם קינוחים כמו פאי מפורק עם קרם הדרים, קראמבל ברטון וקציפת פסיפלורה ודבש.

קמאקורה – Kamakura | מלון אינדיגו, אהליאב 5, רמת גן | כשר | הזמנות ראמן בוולט ובתן ביס

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ גרמקנודל בשטפן בייקרי אוסטרי

שובו של הגרמקנודל: פופ אפ חורפי ומושחת מגיע לתל אביב

אירועים ופסטיבלים
איך להכין אורז לסושי בבית

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
Mare Roll - מנות חדשות של מינה טומיי

גדול ביפן: רשת מינה טומיי משיקה תפריט יפני חדש

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>
המסיבתות: פסטיבל תותים בשוק האיכרים בנמל תל אביב

המסיבתות: פסטיבל התותים הגדול מגיע לנמל תל אביב

אירועים ופסטיבלים
עונת התותים מגיעה לשיאה עם פסטיבל תותים מתוק במיוחד בשוק איכרים בנמל תל אביב. קינוחי תות מפתים, יצרנים מכל הארץ, סדנאות ופעילויות לכל המשפחה >>

מדריכים שאהבתם

לא מתעלמים: 6 סימנים שהגיע הזמן להחליף את מדיח הכלים

מדריכים וטיפים

כך תשברו ביצים ביד אחת כמו השפים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?