לזלול - מגזין אוכל ישראלי

יפן זה כאן: פופ אפ מרקי ראמן כשרים במשלוח עד הבית

החורף כבר בשיאו ומסעדת קמאקורה היפנית מרמת גן משיקה פופ אפ מרקי ראמן עשירים ומפנקים עם שפע תוספות במשלוח מהיר עד הבית
פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה
פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה | צילום: זוהר עזר
שיתוף

מסעדת קמאקורה היפנית הכשרה במלון אינדיגו ברמת גן תפריט פופ אפ מרקי ראמן חמים לחורף במשלוח עד הבית דרך וולט ותן ביס.

עוד טעימה: קמדו קיצ'ן – ראמן יפני אותנטי בלב פרדס חנה וגם – תפריט החורף של מנטנטן

פופ אמן ראמן כשר עד הבית

במסגרת הפופ אפ יציעו במסעדה של השף איליה גולדמן מבחר מרקי ראמן קלאסיים עם ציר עשיר על בסיס עוף, בקר, דג או ירק בבישול ארוך, אטריות ראמן עבודת יד, ביצה רכה מושלמת ועוד שפע רכיבים אותנטיים מהמטבח היפני.

תמצאו בין השאר ראמן וואגיו עם ציר עצמות בקר, בריסקט וואגיו, שיטאקי כבוש, פלפל פדרון ובצל קריספי; טורי "פייטן" ראמן עם ציר עוף סמיך, טארה סויה ושמאלץ ארומטי; קארא אגא עוף עם ביצה רכה, באק צ'וי, עגבנייה קלויה ובצל ירוק או ניקו ראמן עם ציר עצמות בקר, נתחי בריסקט, שיטאקי כבוש, פלפל פדרון ובצל קריספי (78-88 ש"ח).

גם לצמחונים ולטבעונים מציעים בפופ אפ ראמן משלהם עם ציר פטריות ומיסו, פטריות מלך היער, באק צ'וי ובצל ירוק עם ביצה רכה או בלי (74 ש"ח).

ארוחות הקייסקי חוזרות

בתחילת החודש השיקו במסעדה מחדש גם את הערבי הקייסקי המצליחים עם ארוחת טעימות בהשראה יפנית ואירוח של שפים ישראלים מובילים במחיר של 249 ש"ח לסועד.

בין המנות בתפריט המתחלף תמצאו סשימי סלמון עם סלסת חלפיניו, דלורית, ג'ינג'ר, כוסברה ופונזו היבסקוס; סינטה טטאקי צרובה עם פונזו כמהין, צ'ילי אדום מותסס בקוג'י ובצל שאלוט; המבורגר יפני צלוי על גחלים עם תרד תורכי, ביצה רכה ורוטב יאקיניקו אגסים וגם קינוחים כמו פאי מפורק עם קרם הדרים, קראמבל ברטון וקציפת פסיפלורה ודבש.

קמאקורה – Kamakura | מלון אינדיגו, אהליאב 5, רמת גן | כשר | הזמנות ראמן בוולט ובתן ביס

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

7:1 Lab - מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב

7:1 Lab: מעבדת קוקטיילים יפנית חדשה מבית TYO

חדשות האוכל
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה

Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

חדשות האוכל
House of Rose - פופ אפ אמנותי קולינרי ורוד

House of Rosé: פופ אפ אמנותי קולינרי על טהרת הצבע הורוד

אירועים ופסטיבלים
מסעדת אהן תאי - מסעדת תאילנדית ביתית

אהן תאי: מסעדה תאילנדית ביתית חדשה בתל אביב

חדשות האוכל
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור

אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

חדשות האוכל
מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת לחורף

אולי עוד קיץ: מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל נסגרת

חדשות האוכל
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס

אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

חדשות האוכל
מסעדת מנטנטן - שבוע יום הולדת לקיסר יפן

ארוחה מלכותית: מנטנטן חוגגת יום הולדת לקיסר יפן

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
איך לאחסן רוטב סויה

במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?

מדריכים וטיפים
קאטי הודי במגוון מילויים של מסעדת גאנדי מבית אינדירה

גאנדי: אוכל רחוב הודי אותנטי ומנחם במשלוח עד הבית

חדשות האוכל