פופ אפ ראמן של מסעדת קמאקורה
קרדיט תמונה – זוהר עזר
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת קמאקורה היפנית הכשרה במלון אינדיגו ברמת גן תפריט פופ אפ מרקי ראמן חמים לחורף במשלוח עד הבית דרך וולט ותן ביס.

עוד טעימה: קמדו קיצ'ן – ראמן יפני אותנטי בלב פרדס חנה וגם – תפריט החורף של מנטנטן

פופ אמן ראמן כשר עד הבית

במסגרת הפופ אפ יציעו במסעדה של השף איליה גולדמן מבחר מרקי ראמן קלאסיים עם ציר עשיר על בסיס עוף, בקר, דג או ירק בבישול ארוך, אטריות ראמן עבודת יד, ביצה רכה מושלמת ועוד שפע רכיבים אותנטיים מהמטבח היפני.

תמצאו בין השאר ראמן וואגיו עם ציר עצמות בקר, בריסקט וואגיו, שיטאקי כבוש, פלפל פדרון ובצל קריספי; טורי "פייטן" ראמן עם ציר עוף סמיך, טארה סויה ושמאלץ ארומטי; קארא אגא עוף עם ביצה רכה, באק צ'וי, עגבנייה קלויה ובצל ירוק או ניקו ראמן עם ציר עצמות בקר, נתחי בריסקט, שיטאקי כבוש, פלפל פדרון ובצל קריספי (78-88 ש"ח).

גם לצמחונים ולטבעונים מציעים בפופ אפ ראמן משלהם עם ציר פטריות ומיסו, פטריות מלך היער, באק צ'וי ובצל ירוק עם ביצה רכה או בלי (74 ש"ח).

ארוחות הקייסקי חוזרות

בתחילת החודש השיקו במסעדה מחדש גם את הערבי הקייסקי המצליחים עם ארוחת טעימות בהשראה יפנית ואירוח של שפים ישראלים מובילים במחיר של 249 ש"ח לסועד.

בין המנות בתפריט המתחלף תמצאו סשימי סלמון עם סלסת חלפיניו, דלורית, ג'ינג'ר, כוסברה ופונזו היבסקוס; סינטה טטאקי צרובה עם פונזו כמהין, צ'ילי אדום מותסס בקוג'י ובצל שאלוט; המבורגר יפני צלוי על גחלים עם תרד תורכי, ביצה רכה ורוטב יאקיניקו אגסים וגם קינוחים כמו פאי מפורק עם קרם הדרים, קראמבל ברטון וקציפת פסיפלורה ודבש.

קמאקורה – Kamakura | מלון אינדיגו, אהליאב 5, רמת גן | כשר | הזמנות ראמן בוולט ובתן ביס

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס