מילקי Winter Box - מארז מילקי לחורף עד הבית עם וולט
קרדיט תמונה – יח"צ

Winter Box: מארז מילקי לחורף במשלוח עד הבית

וולט ושטראוס חוזרים עם שיתוף פעולה נוסף ומשיקים מהדורה מוגבלת של מארז מילקי חורף Winter Box עם פינוקים חורפיים במשלוח עם וולט עד הבית
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר ההצלחה המסחררת של פופאפ מארז מילקי עד הבית לקיץ באוגוסט האחרון שכלל בין השאר תיק וצידנית לחוף, חברות וולט ושטראוס משתפות שוב פעולה עם השקת מארז מילקי חורף במהדורה מוגבלת במיוחד למשך ארבעה בימים בלבד (ה-27 עד ה-30 בדצמבר 2021).

בשיתוף הפעולה השני בין Wolt למותג מילקי של שטראוס, הוקמו 13 נקודות שילוח חדשות ברחבי הארץ ומספר המארזים שולש.

קראו עוד: מארז מגנום ואימפריאל לפורים

מארז מילקי Winter Box

הערכה מגיעה הפעם בגרסתה החורפית תחת השם מילקי Winter Box וכוללת שמיניית של מעדני מילקי במגוון טעמים: אקסטרה שוקולד עם קצפת, אקסטרה שוקולד עם קצפת קפוצ'ינו, מילקי עם תוספת מגולגלת והקצפת של מילקי עם טופ פצפוצים.

עוד תמצאו בערכה גליליות שלוק לשתייה, מיני מרשמלו ותוספות מילקי טופ מגולגלת וטופ עדשים לקישוט.

בנוסף הערכה כוללת כוס ממותגת, כפית זהב, כרית חימום בצורת קצפת וגרביים של מילקי ואפילו מתכון להכנת השוקולטה של מילקי.

את כל הטוב הזה יציעו במחיר נוח של 50 שקלים פלוס משלוח.

קראו עוד: מילקי סנאק נוחת על המדפים

גם את הקמפיין לערכות מילקי לחורף ממשיכים להוביל סטטיק ובן אל עם פרסומת חדשה ששוחררה בשבוע שעבר תחת הכותרת "מילקי Winter box – המארז שיקליל לכם את החורף".

המהדורה המוגבלת של ערכת החורף של מילקי פופ אפ בשיתוף וולט תהיה זמינה לרכישה ל-4 ימים בלבד, החל מיום שני הקרוב (27.12) ועד יום חמישי (30.12). מהרו להזמין לפני שייגמר.

עוד טעימה: לראשונה – וולט גם בחיפה
וגם : שטראוס מציגה מילקי שלוק בטעם אייס קפה

הזמנות דרך מילקי פופ-אפ Winter Box בוולט.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס