מיינדפול שף: ערב של קולינריה מודעת במסעדת אלטער

מסעדת אלטער של השף ענר בן רפאל ואשת הקולינריה אפרת אנזל מאחדים כוחות עם המיזם מיינדפול שף הכולל ארוחה חד פעמית המבוססת על קולינריה מודעת.
מיינדפול שף - מסעדת אלטער של שף ענר בן רפאל
מיינדפול שף - מסעדת אלטער של שף ענר בן רפאל (צילום: שלי שלייר)

מיזם חדש בשם מיינדפול שף (Mindful Chef) השואף לקחת את המשתתפים בו למסע קולינרי מעורר בליווי שפים ישראלים מובילים ואנשי קולינריה בכירים יערוך את אירוע הבכורה שלו בסוף החודש (28.6.22) במסעדת אלטער של השף ענר בן רפאל ברמת השרון.

מיינדפול שף במסעדת אלטער
מיינדפול שף במסעדת אלטער (יח"צ)

מאחורי הפרויקט שמהותו הנגשה של קולינריה מודעת, עומדים יזמית הקולינריה אפרת אנזל ואתר החוויות toMix. הרעיון בקולינריה מודעת הוא פיתוח תודעה להשפעה של הבחירה שלנו מה לאכול על הסביבה ומציאת דרכים יצירתיות להפחית את הפגיעה בה בין השאר בנושאים כמו בזבוז מזון, חומרי גלם מקומיים, חומרים מזהמים ותעשייתיים ותנאי העסקת עובדים.

עוד טעימה: מצב הדבורים בעולם ממשיך להדאיג את המומחים
וגם – פופ אפ אוכל ורוד בבית מלון סוריאליסטי

עדכונים טעימים למייל!

שף ענר בן רפאל (מונאר, איגרא רמא) הגשים לעצמו חלום עם הקמת אלטער ברמת השרון לפני כשנה. כחלק מתפיסת החיבור לקרקע, בן רפאל מחזיק בצמוד למסעדה שדה קטן בו הוא מגדל את הירקות והפירות שיבואו לשימוש במנות אותן הוא מגיש.

הגינה של שף ענר בן רפאל במסעדת אלטער
הגינה של שף ענר בן רפאל במסעדת אלטער (צילום: שלי שלייר)

הארוחה הראשונה במסגרת המיזם החדש תתקיים כאמור במסעדת אלטער בהובלת אפרת אנזל ושף ענר בן רפאל ובליווי יינות מהכרמים האקולוגיים של יקב תבור.

מיינדפול שף במסעדת אלטער – מה מתוכנן?

הערב ייפתח בדרינק וסיור בגינה האורגנית של אלטער, יימשך בהרצאה של אנזל על קולינריה מודעת ויסתיים עם ארוחת ערב בת 6 מנות המבוססת על חומרי הגלם המובחרים של אותו יום מהים, מהאדמה והמרעה כולל הסברים על כל מנה ועל הדרך בה היא משפיעה על הסביבה.

עוד טעימה: שבוע הקיימות 2022 יוצא לדרך

הארוחה מוגשת בפורמט זוגי הכוללת פתיח, 6 מנות, קפה ויין ללא ההגבלה. קיימת אפשרות לארוחה זוגית צמחונית.

מיינדפול שף | מסעדת אלטער | סוקולוב 79, רמת השרון | 28.6.22 סבב ראשון ב-18:00, סבב שני ב-20:30 | 650 ש"ח לזוג

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

המכשיר שיספר איך לבחור אבוקדו בשל

העתיד כבר כאן: הסורק שיעזור לכם לבחור אבוקדו בשל

חדשות האוכל
משבר הדבורים בעולם מחריף

הכל דבש? מצב הדבורים בעולם מדאיג את המומחים

חדשות האוכל
פרויקט קיימות 2024 - שפים מהצפון מתארחים במרכז

שבוע טעים: המטבח המנצח מארחים, פופ אפ מאפים ושפים מהצפון מבשלים

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל גג עדן 2022

פסטיבל גג עדן 2022 חוזר לגגות בירושלים, תל אביב וחיפה

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>
פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>

מדריכים שאהבתם

אחת ולתמיד: מה ההבדל בין אבקת אפייה לסודה לשתייה

מדריכים וטיפים

השיטה הקלה לניקוי פומפייה שאתם כנראה לא מכירים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?