מיינדפול שף: ערב של קולינריה מודעת במסעדת אלטער

מסעדת אלטער של השף ענר בן רפאל ואשת הקולינריה אפרת אנזל מאחדים כוחות עם המיזם מיינדפול שף הכולל ארוחה חד פעמית המבוססת על קולינריה מודעת.
מיינדפול שף - מסעדת אלטער של שף ענר בן רפאל
מיינדפול שף - מסעדת אלטער של שף ענר בן רפאל (צילום: שלי שלייר)

מיזם חדש בשם מיינדפול שף (Mindful Chef) השואף לקחת את המשתתפים בו למסע קולינרי מעורר בליווי שפים ישראלים מובילים ואנשי קולינריה בכירים יערוך את אירוע הבכורה שלו בסוף החודש (28.6.22) במסעדת אלטער של השף ענר בן רפאל ברמת השרון.

מיינדפול שף במסעדת אלטער
מיינדפול שף במסעדת אלטער (יח"צ)

מאחורי הפרויקט שמהותו הנגשה של קולינריה מודעת, עומדים יזמית הקולינריה אפרת אנזל ואתר החוויות toMix. הרעיון בקולינריה מודעת הוא פיתוח תודעה להשפעה של הבחירה שלנו מה לאכול על הסביבה ומציאת דרכים יצירתיות להפחית את הפגיעה בה בין השאר בנושאים כמו בזבוז מזון, חומרי גלם מקומיים, חומרים מזהמים ותעשייתיים ותנאי העסקת עובדים.

עוד טעימה: מצב הדבורים בעולם ממשיך להדאיג את המומחים
וגם – פופ אפ אוכל ורוד בבית מלון סוריאליסטי

עדכונים טעימים למייל!

שף ענר בן רפאל (מונאר, איגרא רמא) הגשים לעצמו חלום עם הקמת אלטער ברמת השרון לפני כשנה. כחלק מתפיסת החיבור לקרקע, בן רפאל מחזיק בצמוד למסעדה שדה קטן בו הוא מגדל את הירקות והפירות שיבואו לשימוש במנות אותן הוא מגיש.

הגינה של שף ענר בן רפאל במסעדת אלטער
הגינה של שף ענר בן רפאל במסעדת אלטער (צילום: שלי שלייר)

הארוחה הראשונה במסגרת המיזם החדש תתקיים כאמור במסעדת אלטער בהובלת אפרת אנזל ושף ענר בן רפאל ובליווי יינות מהכרמים האקולוגיים של יקב תבור.

מיינדפול שף במסעדת אלטער – מה מתוכנן?

הערב ייפתח בדרינק וסיור בגינה האורגנית של אלטער, יימשך בהרצאה של אנזל על קולינריה מודעת ויסתיים עם ארוחת ערב בת 6 מנות המבוססת על חומרי הגלם המובחרים של אותו יום מהים, מהאדמה והמרעה כולל הסברים על כל מנה ועל הדרך בה היא משפיעה על הסביבה.

עוד טעימה: שבוע הקיימות 2022 יוצא לדרך

הארוחה מוגשת בפורמט זוגי הכוללת פתיח, 6 מנות, קפה ויין ללא ההגבלה. קיימת אפשרות לארוחה זוגית צמחונית.

מיינדפול שף | מסעדת אלטער | סוקולוב 79, רמת השרון | 28.6.22 סבב ראשון ב-18:00, סבב שני ב-20:30 | 650 ש"ח לזוג

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל גג עדן 2022

פסטיבל גג עדן 2022 חוזר לגגות בירושלים, תל אביב וחיפה

אירועים ופסטיבלים
טעימה מן העתיד - שבוע הקיימות 2022 במסעדות תל אביב

טעימה מן העתיד: שבוע הקיימות 2022 חוזר למסעדות

אירועים ופסטיבלים
משבר הדבורים בעולם מחריף

הכל דבש? מצב הדבורים בעולם מדאיג את המומחים

חדשות האוכל
פרויקט קיימות 2024 - שפים מהצפון מתארחים במרכז

שבוע טעים: המטבח המנצח מארחים, פופ אפ מאפים ושפים מהצפון מבשלים

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

תפוחי אדמה ובטטות בשוק, צילום - AlbanyColley

בטטה או תפוח אדמה: מי לוקח?

מדריכים וטיפים
כשזה מגיע לבחירה בין בטטה לתפוח אדמה, ההחלטה מורכבת יותר מ"טעם מתוק מול מלוח". שניהם אהובים מאוד במטבח הישראלי, אך מי מהן טובה יותר? בדקנו את הערכים התזונתיים והיתרונות הבריאותיים >>
אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה

הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים

אירועים ופסטיבלים
לאחר פופ אפ מוצלח במיוחד, שף אלעזר טמנו חוזר עם אפרו בראנץ' ייחודי לסופשבוע אחד בלבד בגלריית אירופה החדשה בתל אביב. כל הפרטים >>

מדריכים שאהבתם

חשוב לדעת: זו הטמפרטורה המומלצת למקפיא הביתי

מדריכים וטיפים

חיים בסרט: למה בעצם אנחנו אוכלים פופקורן בקולנוע?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?