מיינדפול שף: ערב של קולינריה מודעת במסעדת אלטער

מסעדת אלטער של השף ענר בן רפאל ואשת הקולינריה אפרת אנזל מאחדים כוחות עם המיזם מיינדפול שף הכולל ארוחה חד פעמית המבוססת על קולינריה מודעת.
מיינדפול שף - מסעדת אלטער של שף ענר בן רפאל
מיינדפול שף - מסעדת אלטער של שף ענר בן רפאל (צילום: שלי שלייר)

מיזם חדש בשם מיינדפול שף (Mindful Chef) השואף לקחת את המשתתפים בו למסע קולינרי מעורר בליווי שפים ישראלים מובילים ואנשי קולינריה בכירים יערוך את אירוע הבכורה שלו בסוף החודש (28.6.22) במסעדת אלטער של השף ענר בן רפאל ברמת השרון.

מיינדפול שף במסעדת אלטער
מיינדפול שף במסעדת אלטער (יח"צ)

מאחורי הפרויקט שמהותו הנגשה של קולינריה מודעת, עומדים יזמית הקולינריה אפרת אנזל ואתר החוויות toMix. הרעיון בקולינריה מודעת הוא פיתוח תודעה להשפעה של הבחירה שלנו מה לאכול על הסביבה ומציאת דרכים יצירתיות להפחית את הפגיעה בה בין השאר בנושאים כמו בזבוז מזון, חומרי גלם מקומיים, חומרים מזהמים ותעשייתיים ותנאי העסקת עובדים.

עוד טעימה: מצב הדבורים בעולם ממשיך להדאיג את המומחים
וגם – פופ אפ אוכל ורוד בבית מלון סוריאליסטי

עדכונים טעימים למייל!

שף ענר בן רפאל (מונאר, איגרא רמא) הגשים לעצמו חלום עם הקמת אלטער ברמת השרון לפני כשנה. כחלק מתפיסת החיבור לקרקע, בן רפאל מחזיק בצמוד למסעדה שדה קטן בו הוא מגדל את הירקות והפירות שיבואו לשימוש במנות אותן הוא מגיש.

הגינה של שף ענר בן רפאל במסעדת אלטער
הגינה של שף ענר בן רפאל במסעדת אלטער (צילום: שלי שלייר)

הארוחה הראשונה במסגרת המיזם החדש תתקיים כאמור במסעדת אלטער בהובלת אפרת אנזל ושף ענר בן רפאל ובליווי יינות מהכרמים האקולוגיים של יקב תבור.

מיינדפול שף במסעדת אלטער – מה מתוכנן?

הערב ייפתח בדרינק וסיור בגינה האורגנית של אלטער, יימשך בהרצאה של אנזל על קולינריה מודעת ויסתיים עם ארוחת ערב בת 6 מנות המבוססת על חומרי הגלם המובחרים של אותו יום מהים, מהאדמה והמרעה כולל הסברים על כל מנה ועל הדרך בה היא משפיעה על הסביבה.

עוד טעימה: שבוע הקיימות 2022 יוצא לדרך

הארוחה מוגשת בפורמט זוגי הכוללת פתיח, 6 מנות, קפה ויין ללא ההגבלה. קיימת אפשרות לארוחה זוגית צמחונית.

מיינדפול שף | מסעדת אלטער | סוקולוב 79, רמת השרון | 28.6.22 סבב ראשון ב-18:00, סבב שני ב-20:30 | 650 ש"ח לזוג

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
טעימה מן העתיד - שבוע הקיימות 2022 במסעדות תל אביב
טעימה מן העתיד: שבוע הקיימות 2022 חוזר למסעדות
אירועים ופסטיבלים
פרויקט קיימות 2024 - שפים מהצפון מתארחים במרכז
שבוע טעים: המטבח המנצח מארחים, פופ אפ מאפים ושפים מהצפון מבשלים
אירועים ופסטיבלים
פסטיבל גג עדן 2022
פסטיבל גג עדן 2022 חוזר לגגות בירושלים, תל אביב וחיפה
אירועים ופסטיבלים
המכשיר שיספר איך לבחור אבוקדו בשל
העתיד כבר כאן: הסורק שיעזור לכם לבחור אבוקדו בשל
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
בוחרים אבטיח מושלם: 5 טיפים מנצחים
מדריכים וטיפים
איך לבחור, לאחסן ולחתוך מנגו – המדריך השלם
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל