מתוק בבלוק: גלידת מיינקראפט מגיעה למקררים

כן. זה קורה באמת. מהדורה מיוחדת של גלידת מיינקראפט רשמית מגיעה למקררי הגלידות במדינות נבחרות באירופה לזמן מוגבל ב-4 טעמים וכמובן בצורת קוביה.
גלידת מיינקראפט ב-4 טעמים
גלידת מיינקראפט ב-4 טעמים | צילום: N!CK'S
גלידת מיינקראפט ב-4 טעמים
גלידת מיינקראפט ב-4 טעמים | צילום: N!CK'S

לא ברור איך זה לא קרה עד עכשיו אבל הנה זה מגיע – גלידת מיינקראפט רשמית מגיעה למקררי הגלידות.

ההשקה המסקרנת תתאפשר בזכות שיתוף פעולה מיוחד בין מותג החטיפים והגלידות השוודי N!CK’S לבין מיקרוסופט

שתי החברות החליטו לשתף פעולה בזכות שורשיהן השבדיים (חברת Mojang היא החברה המקורית שפיתחה את מיינקראפט בשבדיה בטרם נמכרה למיקרוסופט) והאפשרות לספק חטיפים וקינוחים בריאים יותר גם לקהילת הגיימרים.

גלידת מיינקראפט – הטעמים

הגלידה החדשה במהדורה המיוחדת תגיע כמובן בעיצוב הבלוקים המזוהה עם מיינקראפט, עם גלידה ואריזה בצורת ריבוע וב-4 טעמים ייחודיים עם אלמנטים מהמשחק:

Emerald Minta – גלידת מנטה עם שבבי מנטה
Cake Blocka – גלידת עוגת יום הולדת עם מערבולת תותים וסוכריות
Peanöt Choklad Glowdust – גלידת שוקולד עשירה עם חתיכות של שוקולד וחמאת בוטנים (פינט באטר קאפס)
Enchanted Äpple Pie – גלידת פאי תפוחים עם מערבולת של קראמבל גרהאם קרקר

גלידות מיינקראפט דלות שומן וקלוריות
גלידות מיינקראפט דלות שומן וקלוריות | צילום: N!CK’S

כל הגלידות מכילות כמות נמוכה של פחמימות עם עד 370 קלוריות בלבד לפיינט וללא תוספת סוכר. את גלידת מיינקראפט ניתן לרכוש לזמן מוגבל עד גמר המלאי במחיר של 9.99 דולר לפיינט באתר החברה.

N!CK’S הוקמה בשוודיה בשנת 2017 ומציעה חטיפים בריאים יותר המבוססים על פיתוחים בלעדיים בתחום טכנולוגיית המזון ומאפשרים חווית טעם מפנקת עם מעט שומן, קלוריות וללא סוכר מוסף. מנכ”ל N!CK’S, ניקלס לוטמן, הקים את החברה עם החזון הבריאותי לאחר שאימו אובחנה עם סכרת ועדיין רצתה להינות מחטיפים וממתקים שהיא אוהבת.

החברה הספיקה להתרחב מאז ל-16 שווקים כולל ארצות הברית ואנגליה וממשיכה לצמוח בשנה האחרונה עם סבב גיוסים מוצלח ותכנון להיכנס לשווקים חדשים ברחבי העולם.

מיינקראפט הוא אחד ממשחקי הוידאו הפופולריים והנמכרים ביותר בהיסטוריה עם יותר מ-140 מליון שחקנים פעילים בכל חודש במעל 20 פלטפורמות שונות. שיגעון המיינקראפט פרץ מזמן את גבולות משחק הוידאו עם שפע של מרצ’נדייז, ספרים, סרטים ועוד.

שתפו והגיבו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

גלידה בטעם קטשופ ומיונז של היינץ

זה אמיתי: גלידה בטעם קטשופ ומיונז של היינץ

חדשות האוכל
הגלידות הטבעוניות של GANEDEN

זו גלידת הפיסטוק הכי טובה שטעמנו השנה והיא טבעונית לגמרי

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג’לטו בנמל ת”א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת בצל של נטפליקס ו-Van Leeuwen

ההפתעה הביזארית של נטפליקס לצופים: גלידה בטעם בצל

חדשות האוכל

טרי מהתנור

לפני או אחרי: מתי להוסיף מלח לביצה מקושקשת?

שוברי המיתוסים: מתי צריך להוסיף מלח למקושקשת?

מדריכים וטיפים
מחלוקת אחת קורעת טבחים חובבים ושפים כאחד כבר שנים רבות - האם להמליח ביצה מקושקשת לפני, במהלך או לאחר הבישול. יצאנו לחקור >>
בראבה ג'נטה - חודש תוצרת מקומית

אנשים טובים: תפריט תוצרת מקומית מהצפון בבראבה ג’נטה

חדשות האוכל
בר היין והפטיסרי בראבה ג'נטה בתל אביב משיק חודש תוצרת מקומית עם תפריט המוקדש לתוצרת החקלאית של צפון הארץ ויינות מיקבי האזור >>

מדריכים שאהבתם

לא מתעלמים: 6 סימנים שהגיע הזמן להחליף את מדיח הכלים

מדריכים וטיפים

בדקנו: הטריק הפשוט ששומר על חסה טרייה ל-10 ימים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?