לזלול - מגזין אוכל ישראלי

שולחן גלילי: מסעדה ערבית אותנטית חדשה וכשרה בטבריה

מלון פרימה גליל בטבריה מתחדש לקראת הקיץ עם מסעדת פופ אפ ערבית אותנטית וארוחה גלילית מסורתית לאורחי המלון ולקהל הרחב
שולחן גלילי מסעדה ערבית כשרה במלון פרימה גליל
שולחן גלילי מסעדה ערבית כשרה במלון פרימה גליל | צילום: איה בן עזרי
שיתוף

מסעדת פופ אפ חדשה ומסקרנת נפתחת בימים אלו במלון פרימה גליל בטבריה עם תפריט עונתי המבוסס על המטבח הערבי הגלילי ויוגש עד סוף הקיץ לאורחי המלון ולקהל הרחב.

מסעדת הפופ אפ "שולחן גלילי" תפעל במלון פרימה מדי יום חמישי ותציע לסועדים מבחר מנות גליליות אותנטיות בטכניקות בישול מסורתיות תוך שימוש בחומרי גלם וצמחי תבלין מקומיים ואיכותיים.

הארוחה הכשרה כוללת מבחר סלטים ומנות פתיחה לשולחן, מנות עיקריות בשריות או צמחוניות וקינוחים קלאסיים. מחיר הארוחה עומד על 190 ש"ח לסועד כולל קארף עארק משובח.

עוד טעימה: ארוחת הבוקר החדשה של מלון דן תל אביב

מסעדת שולחן גלילי – מה יש לזלול?

בפתיחים יוגשו מבחר מטבלים גליליים כמו שום אפוי בשמן זית, זעתר עם סומק בלדי, חמוצי הבית, זיתים שחורים וזיתים סורים ירוקים ועוד.

עוד יוגשו למרכז השולחן סלטים עם לחם מהטאבון כמו חומוס מסבחה או חומוס בשר וצנוברים; טחינה עם פטרוזיליה ושום; חציל קלוי בטחינה; סלט עגבניות ונענע; סלט טאבולה שקדים; סלט ג'רג'יר הנחל; סלט תפוחי אדמה גלילי; סלט משוויה ומטבעות חציל ברוטב שום לימוני.

מסעדה ערבית גלילית כשרה בטבריה
מסעדה ערבית גלילית כשרה בטבריה | צילום: איה בן עזרי

לפני העיקריות יוגשו מבחר פינוקים כמו סמבוסק, ספיחה, עראייס, פטיר תרד וקובה גלילית. בעיקריות ובתוספות תוכלו לטעום קובה נייה, מג'דרה בורגול עדשים, פלטת ממולאים צמחוניים, תבשיל שומר עם גרגרי חומוס בלאדי, חוביז, סינייה טחינה, מסח'ן עוף סומק, פריקי בשר, מקלובה עוף ועוד.

בקינוחים תוכלו לטעום מתוקים קלאסיים כמו בסבוסה, קטאיף ועוד בליווי קפה אסלי עם הל. התפריט נתון לשינויים על פי עונות השנה ומצאי חומרי הגלם באותו היום.

מלון פרימה גליל ממוקם בלב העיר טבריה ומהווה נקודת יציאה מעולה לטיולים ופעילויות משפחתיות ברחבי הגליל ורמת הגולן. במלון 92 חדרים מעוצבים כולל חדרי משפחה מרווחים, חדרים משודרגים בקומות הגבוהות וסוויטות מפנקות לזוגות ומשפחות. במקום מרפסת גן ובריכה מפנקת מול הנוף הרי הגליל.

מסעדת 'שולחן גלילי' | מלון פרימה גליל | אלחדיף 1, טבריה | 190 ש"ח לסועד | כשר רבנות מקומית | הזמנות בטלפון 04-660889 ובאתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

דורוז - פרויקט אוכל דרוזי בתל אביב

אוכל דרוזי, בתים פתוחים ויין בגליל: אירועים טעימים לבוא האביב

אירועים ופסטיבלים
מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב

איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב

חדשות האוכל
ארוחת הסולטן במסעדת ארמון סהרה בגליל

ארוחת הסולטן: מסעדת ארמון סהרה משיקה סעודה בת 9 מנות

חדשות האוכל
מסעדת קיסר באקה אל גרבייה

ארוחת קיסרים: מה מחכה לכם במסעדת השף הערבית החדשה

חדשות האוכל
ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה

ארוחת שישי משפחתית של השף גולן ישראלי בריזורט דן אכדיה

חדשות האוכל
פלייגראונד - מסעדה ובר יין במלון PLAY מידטאון

בואו לשחק: המסעדה של בוגר משחקי השף נפתחת לקהל הרחב

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
בצקי יופקה להכנה ביתית של Sari's

בורקס מים ובקלאווה טורקית: ניסינו את בצקי היופקה החדשים

חדש על המדף
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל