שולחן גלילי מסעדה ערבית כשרה במלון פרימה גליל
קרדיט תמונה – איה בן עזרי
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת פופ אפ חדשה ומסקרנת נפתחת בימים אלו במלון פרימה גליל בטבריה עם תפריט עונתי המבוסס על המטבח הערבי הגלילי ויוגש עד סוף הקיץ לאורחי המלון ולקהל הרחב.

מסעדת הפופ אפ "שולחן גלילי" תפעל במלון פרימה מדי יום חמישי ותציע לסועדים מבחר מנות גליליות אותנטיות בטכניקות בישול מסורתיות תוך שימוש בחומרי גלם וצמחי תבלין מקומיים ואיכותיים.

הארוחה הכשרה כוללת מבחר סלטים ומנות פתיחה לשולחן, מנות עיקריות בשריות או צמחוניות וקינוחים קלאסיים. מחיר הארוחה עומד על 190 ש"ח לסועד כולל קארף עארק משובח.

עוד טעימה: ארוחת הבוקר החדשה של מלון דן תל אביב

מסעדת שולחן גלילי – מה יש לזלול?

בפתיחים יוגשו מבחר מטבלים גליליים כמו שום אפוי בשמן זית, זעתר עם סומק בלדי, חמוצי הבית, זיתים שחורים וזיתים סורים ירוקים ועוד.

עוד יוגשו למרכז השולחן סלטים עם לחם מהטאבון כמו חומוס מסבחה או חומוס בשר וצנוברים; טחינה עם פטרוזיליה ושום; חציל קלוי בטחינה; סלט עגבניות ונענע; סלט טאבולה שקדים; סלט ג'רג'יר הנחל; סלט תפוחי אדמה גלילי; סלט משוויה ומטבעות חציל ברוטב שום לימוני.

מסעדה ערבית גלילית כשרה בטבריה
מסעדה ערבית גלילית כשרה בטבריה | צילום: איה בן עזרי

לפני העיקריות יוגשו מבחר פינוקים כמו סמבוסק, ספיחה, עראייס, פטיר תרד וקובה גלילית. בעיקריות ובתוספות תוכלו לטעום קובה נייה, מג'דרה בורגול עדשים, פלטת ממולאים צמחוניים, תבשיל שומר עם גרגרי חומוס בלאדי, חוביז, סינייה טחינה, מסח'ן עוף סומק, פריקי בשר, מקלובה עוף ועוד.

בקינוחים תוכלו לטעום מתוקים קלאסיים כמו בסבוסה, קטאיף ועוד בליווי קפה אסלי עם הל. התפריט נתון לשינויים על פי עונות השנה ומצאי חומרי הגלם באותו היום.

מלון פרימה גליל ממוקם בלב העיר טבריה ומהווה נקודת יציאה מעולה לטיולים ופעילויות משפחתיות ברחבי הגליל ורמת הגולן. במלון 92 חדרים מעוצבים כולל חדרי משפחה מרווחים, חדרים משודרגים בקומות הגבוהות וסוויטות מפנקות לזוגות ומשפחות. במקום מרפסת גן ובריכה מפנקת מול הנוף הרי הגליל.

מסעדת 'שולחן גלילי' | מלון פרימה גליל | אלחדיף 1, טבריה | 190 ש"ח לסועד | כשר רבנות מקומית | הזמנות בטלפון 04-660889 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס