קראנץ' פיסטוק עושה קאמבק - קיץ 2023
קרדיט תמונה – מערכת לזלול

הקאמבק הירוק: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

קראנץ' פיסטוק, השלגון הלוהט של 2022, עושה קאמבק מפתיע למקררי הגלידות ברחבי הארץ במקביל להשקת קראנץ' קורנפלקס החדש של נסטלה
שיתוף

תוכן עניינים

רגע לאחר השקת השלגון החדש נסטלה, קראנץ' קורנפלקס, מתברר כי לצד השקתו מתרבים הדיווחים על חזרתו למקררים של הלהיט הענק של הקיץ שעבר – קראנץ' פיסטוק.

בשבוע האחרון מתקבלים דיווחים ברשתות החברתיות על מלאים מחודשים של קראנץ' פיסטוק שהגיעו לצד מלאי הקראנץ' החדש, שפותח אף הוא בשיתוף פעולה עם קהילת הפייסבוק של "רעבים ברעבך".

בין השאר עלו דיווחים על מלאים של קראנץ' פיסטוק בקיוסקים וסופרים באזור עפולה, ירושלים, פתח תקווה, כפר סבא, ראשון לציון, אשקלון ואפילו בסניף קרפור החדש ברמת השרון.

עוד טעימה: משקה פריים – משקה אנרגיה עם תג מחיר שערורייתי

קראנץ' פיסטוק X רול אפס

החזרה המפתיעה של קראנץ' פיסטוק למקררים הציבה בפני חובבי הטרנדים הזדמנות לשלב את הטרנד הכי מדובר של 2022 עם זה של 2023 – רול אפס כשברשתות החברתיות עלו סרטונים רבים של שלגון קראנץ' פיסטוק עטוף ברול אפס.

לא ברור עדיין האם הקראנץ פיסטוק חוזר הפעם בכדי להישאר או שמדובר שוב במהדורה מוגבלת במיוחד שתאזול במהירות שיא מהמקררים ותעורר שוב את הרשתות החברתיות במרדף אחר השלגון הירקרק.

קראנץ' פיסטוק - הלהיט של 2022 חוזר
קראנץ' פיסטוק – הלהיט של 2022 חוזר | צילום: מערכת לזלול

קראנץ' פיסטוק הושק בחודש מאי 2022 והפך ללהיט ויראלי ברגע, רבות בזכות שיתוף הפעולה הייחודי בפיתוחו עם קבוצת "המגפה הירוקה" ו"אוהבים פה פיסטוק" של אוהד ראוך, מכור פיסטוק אמיתי.

לאחר שהמלאי הראשוני של השלגון אזל במהירות שיא מן המקררים, החלה להתפתח סצנה שלמה שעסקה במרדף אחר השלגון הנכסף והמחירים זינקו עד לעשרות שקלים לשלגון בודד בקרב סוחרים שבחרו לנצל את הבאזז האדיר.

שיגעון הפיסטוק המשיך זמן רב לאחר שאחרון השלגונים נעלמו ממקררי הגלידות בסוף הקיץ עם אין ספור מותגים, מסעדות וקונדיטוריות שהשיקו מנות פיסטוק משלהן כמחווה ללהיט. כן, גם פיצה קראנץ' פיסטוק של דומינוס הייתה שם (וכמובן שטעמנו).

כעת כאמור השלגון המדובר חזר למקררי הגלידות, אך לא בטוח בכלל שלמשך הרבה זמן. מצאתם קראנץ' פיסטוק במכולת השכונתית? שתפו אותנו ואת העוקבים בתגובות.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס