לזלול - מגזין אוכל ישראלי

הקאמבק הירוק: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

קראנץ' פיסטוק, השלגון הלוהט של 2022, עושה קאמבק מפתיע למקררי הגלידות ברחבי הארץ במקביל להשקת קראנץ' קורנפלקס החדש של נסטלה
קראנץ' פיסטוק עושה קאמבק - קיץ 2023
קראנץ' פיסטוק עושה קאמבק - קיץ 2023 | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

רגע לאחר השקת השלגון החדש נסטלה, שלגון קראנץ' קורנפלקס בטעם החלב של הקורנפלקס, מתברר כי לצד השקתו מתרבים הדיווחים על חזרתו למקררים של הלהיט הענק של הקיץ שעבר – קראנץ' פיסטוק.

בשבוע האחרון מתקבלים דיווחים ברשתות החברתיות על מלאים מחודשים של קראנץ' פיסטוק שהגיעו לצד מלאי הקראנץ' החדש, שפותח אף הוא בשיתוף פעולה עם קהילת הפייסבוק של "רעבים ברעבך".

בין השאר עלו דיווחים על מלאים של קראנץ' פיסטוק בקיוסקים וסופרים באזור עפולה, ירושלים, פתח תקווה, כפר סבא, ראשון לציון, אשקלון ואפילו בסניף קרפור החדש ברמת השרון.

עוד טעימה: משקה פריים – משקה אנרגיה עם תג מחיר שערורייתי

קראנץ' פיסטוק X רול אפס

החזרה המפתיעה של קראנץ' פיסטוק למקררים הציבה בפני חובבי הטרנדים הזדמנות לשלב את הטרנד הכי מדובר של 2022 עם זה של 2023 – פרוט רול אפס כשברשתות החברתיות עלו סרטונים רבים של שלגון קראנץ' פיסטוק עטוף ברול אפס.

לא ברור עדיין האם הקראנץ פיסטוק חוזר הפעם בכדי להישאר או שמדובר שוב במהדורה מוגבלת במיוחד שתאזול במהירות שיא מהמקררים ותעורר שוב את הרשתות החברתיות במרדף אחר השלגון הירקרק.

קראנץ' פיסטוק - הלהיט של 2022 חוזר
קראנץ' פיסטוק – הלהיט של 2022 חוזר | צילום: מערכת לזלול

קראנץ' פיסטוק הושק בחודש מאי 2022 והפך ללהיט ויראלי ברגע, רבות בזכות שיתוף הפעולה הייחודי בפיתוחו עם קבוצת "המגפה הירוקה" ו"אוהבים פה פיסטוק" של אוהד ראוך, מכור פיסטוק אמיתי.

לאחר שהמלאי הראשוני של השלגון אזל במהירות שיא מן המקררים, החלה להתפתח סצנה שלמה שעסקה במרדף אחר השלגון הנכסף והמחירים זינקו עד לעשרות שקלים לשלגון בודד בקרב סוחרים שבחרו לנצל את הבאזז האדיר.

שיגעון הפיסטוק המשיך זמן רב לאחר שאחרון השלגונים נעלמו ממקררי הגלידות בסוף הקיץ עם אין ספור מותגים, מסעדות וקונדיטוריות שהשיקו מנות פיסטוק משלהן כמחווה ללהיט. כן, גם פיצה קראנץ' פיסטוק של דומינוס הייתה שם (וכמובן שטעמנו).

כעת כאמור השלגון המדובר חזר למקררי הגלידות, אך לא בטוח בכלל שלמשך הרבה זמן. מצאתם קראנץ' פיסטוק במכולת השכונתית? שתפו אותנו ואת העוקבים בתגובות.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
9 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה

אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה

חדש על המדף
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
גלידריית בונה בונו בתל אביב

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

חדשות האוכל
איפה קונים קראנץ' פיסטוק של נסטלה?

ביי פיסטוק: מה יהיה הקראנץ' הבא של נסטלה?

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core

בן אנד ג'ריס משיקים טעמי בצק עוגיות חדשים

חדש על המדף
קראנץ' פיסטוק - עכשיו במקררי הגלידות בפעם האחרונה

בפעם האחרונה: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

חדשות האוכל
בן אנד ג'ריס X שוקולד טוני'ס למען סיום העבדות

בקרוב: שוקולד טוני'ס וגלידת בן אנד ג'ריס מאחדים כוחות

חדשות האוכל
יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

גלידה כתומה: יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

חדשות האוכל
קולקציית הטעמים של גלידריית לג'נדה לקיץ 2022

גלידריית לג'נדה מציגה טעמים חדשים לקיץ 2022

חדש על המדף