רוטשילד 11 - מסעדת בשרים כשרה ויוקרתית
קרדיט תמונה – אמיר מנחם
שיתוף

תוכן עניינים

ממש על תחילתו של רחוב רוטשילד בתל אביב, סמוך לקפה אירופה ורחוב הרצל נפתחה מסעדת בשרים חדשה, יוקרתית וכשרה בשם הישיר והלא מתחכם רוטשילד 11.

המסעדה החדשה משלבת בתוכה בר עם מגוון רחב של אלכוהול ואזורי ישיבה נרחבים ומרווחים עם ספות מפנקות ועיצוב יוקרתי חצי תעשייתי עם אלמנטים ים תיכוניים אוריינטליים ומקומיים.

עוד טעימה: יקי כביר פותח את גריל בר צפון הכשרה בתל אביב

התפריט של המקום גם הוא מתמקד בכאן ועכשיו עם מנות ים תיכונית עדכניות עם דגש על בשר איכותי ממגדלים מקומיים נבחרים. את התפריט הרכיב השף ברק אלמיש שרכש את השכלתו הקולינרית בלימודי בשר וקצבות בריו דה ז'נרו בברזיל ושימש כשף של מסעדות נחשבות רבות ברחבי הארץ כמו טוטו, קיוטו, הדסון, מזללה ועוד.

בערב החלל של רוטשילד 11 משנה אופיו ולובש צורה קלילה יותר עם מוזיקה שמחה ומנות מגוונות לצד התפריט הקבוע ואלכוהול משובח ומעניקה חוויית בילוי משולבת ואיכותית.

עוד טעימה: מסעדת לינדה הוותיקה מאשקלון הופכת כשרה

רוטשילד 11 – מה יש לזלול?

התפריט של מסעדת רוטשילד 11 מתחלק לאפריטיף עם מבחר מנות ראשונות ועיקריות עם מגוון מנות בשרים ונתחים לפי משקל.

בראשונות תמצאו סלט סרדינים בכבישה ביתית עם צנונית, מלפפון, בצל ירוק וסגול ומיקס עשבים; טאבולה עם מיקס עשבים, צנונית, רימונים ורכז רימונים; ברזאולה עם מח עצם ושום קונפי, בצל ירוק, גבינה טבעונית וצנימים; סביצ'ה חלפיניו עם בצל סגול, עגבניה, צנונית, גזר צבעוני, צ'ילי חלפיניו וויניגרט חלפיניו ועוד (24-62 ש"ח).

ארוחה ים תיכונית במסעדת רוטשילד 11
ארוחה ים תיכונית במסעדת רוטשילד 11 | צילום: אמיר מנחם

באגף העיקריות מציעים במסעדה מנות המבוססות על מבחר בשרים איכותיים ממגדלים מקומיים כמו הקבב של אלכס עם פיתה ביתית, טחינה שומרונית, בצל וסומק; קדרת זנב שור ועוד לצד נתחים מגוונים כמו מהמבורגר, אנטרקוט וצלעות טלה ועד לפילה עם כבד אווז וניו יורק סטייק (79-210 ש"ח).

לצד העיקריות מוגשות מבחר של תוספות כמו תפוח אדמה מדורה, סטייק צ'יפס מטוגן, ירוקים מוקפצים ועוד.

מסעדת רוטשילד 11 | שדרות רוטשילד 11, תל אביב | ראשון-חמישי 12:00-00:00 מוצאי שבת 19:00-00:00 | כשר | הזמנות בטלפון 03-5356433 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס