עוגת פאנפטי של NUNUNU Cakes
קרדיט תמונה – אנטולי מיכאלו

שף גיא גמזו משיק את מותג הקינוחים NUNUNU Cakes

השף גיא גמזו מרחיב את תפריט מסעדת השחיתות שלו נונונו עם השקת מותג הקינוחים החדש NUNUNU Cakes שיציע מבחר עוגות חגיגיות ומתוקים מפתים
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת נונונו (NUNUNU) של השף גיא גמזו כבר הספיקה להפוך בשנות קיומה הקצרות לסוג של מוסד מקומי.

עוד טעימה: וונדרלנד פטיסרי מציגים קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים

הקונספט של לחמניות חלב צרובות בחמאה עם מילויים כמו מק אנד צ'יז, בשר מפורק, צ'ילי קון קרנה, פופקורן שרימפס הפך את נונונו לנקודת חובה לכל פודי שתר אחר מנות מושחתות במיוחד.

NUNUNU אף זכתה לחשיפה ארצית עם שיתוף הפעולה בינה לבין רשת פיצה האט עם השקת פיצה מק אנד צ'יז בשנה שעברה.

אם עדיין חסרה לכם שחיתות, בשבועות האחרונים השיק גמזו את נונונו קייקס (NUNUNU Cakes) שמתמחה בקינוחים אמריקאיים מושחתים.

עוד טעימה: חדש בנטפליקס – עוגה או לא עוגה

בין הקינוחים תוכלו למצוא עוגות ערומות (עוגות שכבות שאינן מצופות עד הסוף כך שהשכבות חשופות לעין), עוגות מוס, עוגיות שוקולד צ'יפס ביתיות וקינוחי כוסות.

NUNUNU Cakes - עוגות מוס
NUNUNU Cakes – עוגות מוס / אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

NUNUNU Cakes – מה יש לזלול?

במחלקת העוגות הערומות תוכלו לבחור בין עוגת פאנפטי – עוגת וניל עם סוכריות צבעוניות, קרם חמאה ומרנג או עוגת שוקולד בייגלה עם שכבות של עוגת שוקולד, גנאש שוקולד וקרם בייגלה מלוח.

בעוגות המוס מציעים בנונונו את לה רושה – בסיס רולדה, מוס שוקולד חלב ומחית פרלינה בציפוי גנאש שוקולד; סוקסה – תחתית מרנג אגוזי לוז, מוס שוקולד חלב עם שכבת מרנג וציפוי גנאש שוקולד וצ'יז בראוניז – תחתית בראוניז שוקולד ומוס גבינה בציפוי גנאש שוקולד.

עוד טעימה: בראנץ' טעימות חדש במסעדת אריא

עוגות הגבינה זוכות לכבוד עם עוגת גבינת שמנת ופירות יער עם תחתית בצק פריך וגם פאי לימון עם תחתית של בצק תירס (38 ש"ח לפרוסה מכל העוגות).

בקינוחי הכוסות תוכלו לטעום מילקי עם קרמו שוקולד לוז, קצפת ופירורי שוקולד (ללא גלוטן) או תותים וגבינה עם תחתית של קארמבל, קרם גבינת שמנת-פטיסייר, תותים טריים ומחית פטל (24 ש"ח לקינוח)/

NUNUNU Cakes

כתובת: הרצל 16, תל אביב.

טלפון: 03-9453111

משלוחים בוולט ותן ביס.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס