לזלול - מגזין אוכל ישראלי

פיצה האט מציגה: פיצה מק אנד צ'יז של NUNUNU

פיצה האט משיקה את פיצה מק אנד צ'יז עם המון פסטה וגבינות, פיצה חדשה ומושחתת בשיתוף פעולה מיוחד עם שף גיא גמזו ממסעדת NUNUNU הפופולרית
פיצה מק אנד צ'יז של פיצה האט
פיצה מק אנד צ'יז של פיצה האט | צילום: יח"צ
שיתוף

לאחר שיתוף הפעולה של דומינוס פיצה עם השף אסף גרניט וסדרת הפיצות המיוחדות שלו, יוצאת גם רשת פיצה האט בשיתוף פעולה מיוחד עם השף גיא גמזו ומסעדת נונונו (NUNUNU) שבתל אביב ומשיקה פיצה מק אנד צ'יז מושחתת במיוחד.

הדיינר שנפתח ברחוב הרצל בתל אביב ב-2018 הפך בן לילה להצלחה ותמונות של המנות המושחתות המוגשות בו כבשו את הרשתות החברתיות.

עוד טעימה: נונונו משיקים את מותג הקינוחים NUNUNU Cakes

מק אנד צ'יז NUNUNU
מק אנד צ'יז NUNUNU/אינסטגרם

הדיינר מבוסס על לחמניות החלב הידועות שהגיש השף גיא גמזו במסעדת אריא, הלחמניות הן בעצם פרוסות חלה מטוגנות ועשיר בחמאה וחלב המוגשות עם מגוון מילויים מושחתים כמו הרינג עם בצל, שמנת וחזרת. שרימפס קצוץ. בשר מפורק, צ'ילי קון קרנה, מק אנד צ'יז ועוד.

פיצה מק אנד צ'יז של פיצה האט

הפיצה המשפחתית החדשה היא מחווה למנת לחמניית החלב במילוי מק אנד צ'יז של NUNUNU כשהבצק העבה והאייקוני של פיצה האט מחליף את הלחמנייה כמצע למק אנד צ'יז ומעל המון גבינת צ'דר מותכת ומוצרלה.

מחיר הפיצה הוא 79.90 שקלים לפני הנחות ומבצעים, במשלוחים באפליקציה, באתר או באיסוף עצמי בסניפי הרשת.

את השקת הפיצה מלווה קמפיין בכיכובו של פרזנטור רשת פיצה האט, הקומיקאי חן מזרחי, המלווה את החברה בשנה האחרונה.

קראו עוד: השמיכה של פיצה האט לחורף חם

פיצה האט שולט בכ-30 אחוזים משוק הפיצות בישראל. בסקר שנערך לגלובס בשנת 2020 נחשף כי רבע מהזמנות האוכל הן של פיצות. השולטת בשוק היא דומינוס עם כ-45 אחוזים, הרשת השלישית בגודלה היא פיצה פרגו עם כ-5 אחוזים והשאר מתחלקים בין כ-3,000 פיצריות ברחבי הארץ.

קראו עוד: חדש על המדף – צ'יטוס מק אנד צ'יז

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

נטפליקס מציגה - שולחן השף: פיצה

אוהבים פיצה? נטפליקס מכינה לכם הפתעה מעוררת תיאבון

חדשות האוכל
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי

איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה

חדשות האוכל
איך להכין מק אנד צ'יז: מתכון וטיפים

איך להכין מק אנד צ'יז עמוס גבינות ומושחת במיוחד

מתכונים
פיצה ללא הגבלה - אכול כפי יכולתך במסעדת פיאטו

אכול כפי יכולתך: איפה תוכלו לזלול פיצות ללא הגבלה?

חדשות האוכל
מחמצת אם טבעית מיובשת lievito madre

בדקנו את Lievito Madre: מחמצת אם איטלקית מוכנה לשימוש

חדש על המדף
מסיבת פיצות בפסח כמחאה על חוק החמץ

בעקבות חוק החמץ: מחאת הפיצות מגיעה לבתי החולים

חדשות האוכל
מסעדת ג'הג'ה משיקה ארוחת בוקר ופיצות חדשות

ג'הג'ה מציגה: פיצות חדשות לקיץ וארוחת בוקר של אופים

חדשות האוכל
פיצה טרטופו של מסעדת ג'ובאני תל אביב

ג'ובאני: מצאנו פיצה מעולה בתל אביב במיקום לא שגרתי

חדשות האוכל
פיצה פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס

דומינו'ס מציגים: קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן – הפיצה

חדשות האוכל
פיצה סנטרל חולון - פיצה נפוליטנית בטאבון

הבשורה הנפוליטנית: פיצה סנטרל נפתחה בחולון

חדשות האוכל
KFC חיפה חוצות המפרץ

היי צפונה: נפתח סניף KFC חוצות המפרץ חיפה

חדשות האוכל
פיצה ללא תחתית בפוזה פיצה בר

הפיצרייה שמציעה פיצה ובירה ללא תחתית בזמן המונדיאל

חדשות האוכל