גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב
קרדיט תמונה – מערכת האתר

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

אוטלו ג'לטו סניף נמל תל אביב נפתח רק לאחרונה ומרגיש כאילו תמיד היה שם עם גלידה עבודת יד וברז שוקולד פיסטוק אחד שתחלמו עליו בלילה
שיתוף

תוכן עניינים

אוטלו ג'לטו, אחת מהגלידריות המוערכות בתל אביב שהפכה מאז הקמתה ב-2017 לרשת עם מוניטין איכותי וקהל נאמן, פתחה לאחרונה סניף חדש ומושקע בנמל תל אביב עם הגלידה המוכרת וחידוש טרנדי במיוחד שאי אפשר לעמוד בפניו.

הסניף החדש של אוטלו ממוקם בכניסה הראשית לנמל תל אביב סמוך לכיכר ומול משחקיית בבילון השוקקת בילדים שישמחו תמיד לגלידה, הוא מעוצב בצבעים בהירים עם שילוב גווני כחול שלוקחים השראה מבתי נופש של מהגרים איטלקים.

עוד טעימה: הגלידות של וויזארדס מציעות אלטרנטיבה מרעננת למבוגרים בלבד

גלידת בוזה בטעמים חדשים לחגיגות העשור

בויטרינת הגלידות ממוקמים מיכלים כסופים מנירוסטה ששומרים על הטריות והמרקם של הגלידות המטומנות בהם ואת השואו האמיתי מקבלים בדמות ברזי השוקולד הנוזלי שמושכים את העין אוטומטית ברגע הכניסה לגלידריה.

הברזים האלו הפכו כבר לסממן המזוהה ביותר עם אוטלו כשבכל הסניפים אפשר למצוא זה לצד זה ברזי שוקולד מריר 63%, חלב 41% ולבן 29% עם זרם בלתי פוסק ומפתה שלכולם ברור מה הם היו עושים לו היו לבד איתם בחדר.

בסניף החדש התווסף בפעם הראשונה ברז נוסף לשלישיה בדמות ברז שוקולד פיסטוק, שמתכתב היטב עם הטרנד הכי חם של הקיץ. לצד הברז החדש יציעו באוטלו לאורך הקיץ טעמי גלידה מתחלפים ומקוריים, גם הם על טהרת הפיסטוק כמו פיסטוק עם ריבת פירות יער או קרם פיסטוק עם שוקולד לבן ושבבי פיסטוק מלוחים.

כמו כן מציגים בגלידריה את טעם הוניל החדש שלהם,"פלאניפוליה", שמבוסס על מקלות הווניל באותו שם בהם משתמשים בגלידות של אוטלו ופותח במשך חודשים ארוכים.

ברז שוקולד-פיסטוק באוטלו ג'לטו נמל תל אביב
ברז שוקולד-פיסטוק באוטלו ג'לטו נמל תל אביב (צילום: מערכת האתר)

אוטלו ג'לטו סניף נמל תל אביב – מה יש לטעום?

הגענו לבקר בסניף החדש של אוטלו בנמל תל אביב בצהריים המאוחרים של יום שישי כשהשמש עדיין קפחה על ראשינו, הסניף עצמו משרה אווירה נעימה ומוכר סוג של פנטזיה בחוויה הכוללת, החל מהגלידה המוסתרת לברזי השוקולד והתוספות השונות.

אלו בשילוב עם הצבעים הרכים, האסתטיקה והסדר של המקום מתאימים היטב לסיום בילוי אחר הצהריים עם הילדים (או לבד).

בין הגלידות שהוצעו בוויטרינה היה אפשר למצוא את החשודים המיידים כמו קוקיז אנד קרים, נוטלה על קרם חלב, קרמל מלוח ומסקרפונה פירות יער וקראמבל לצד טעמים פחות שגרתיים כמו בוטנים מלוחים ושוקולד, קרם לימון ופיסטוק וקוקוס ג'מייקני שחור.

גם לטבעונים מציעים באוטלו כמה אופציות מעניינות כמו גלידת מנגו פאשן, מיקס פירות יער, מוחיטו או אוריאו מלוח.

לאחר מספר טעימות הכרענו על גביע גלידה עם כדור בוטנים מלוחים ושוקולד וכדור גלידת פיסטוק טהור שזוכה באופן קבוע לשבחים ופשוט לא יכולנו לוותר עליה גם הפעם. בחרנו בגביע מעוטר בשוקולד ובסוכריות, כי למה לא וניגשנו בחרדת קודש אל עבר ברזי השוקולד.

במעמד הברזים הצבענו ללא היסוס על ברז השוקולד פיסטוק ועד מהרה זרם קולח של שוקולד נוזלי התמקם היישר בתחתית הגביע שלנו ולאחריו הוספו כדורי הגלידה שבחרנו ועוד מיני וופל חמוד שננעץ למעלה.

גלידת הפיסטוק הטהור היא כל מה שאנחנו רוצים בגלידת פיסטוק. טעמים עמוקים, טבעיים וטריים של פיסטוקים עם מתיקות מדויקת ומרקם סמיך בעל גוף, קרמי וכיף בפה. גלידת שוקולד עם בוטנים מלוחים הייתה נחמדה אבל לא השאירה רושם מיוחד שיישאר אתנו הלאה.

כמות הגלידה עצמה הייתה נדיבה והידיעה שבתחתית הוופל ממתין לנו שוקולד הפיסטוק גרמה לנו לא לוותר ולהמשיך במשימה בגאון.

גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

את אוטלו ג'לטו הקים מתן סלע לאחר ביקורים תכופים בערים איטליה בהן דגם מגוון של גלידות. בהקמת הרשת הוא נעזר בגלסייר האיטלקי מאוריציו פאקי וכך יצר את מה שהוא מגדיר אדפטציה ישראלית ים תיכונית לגלידה איטלקית.

כל חומרי הגלם באוטלו הם טבעיים בייבוא אישי מאיטליה כולל מחיות האגוזים והפירות. הגלידה מיוצרת במקום באופן ידני מדי יום ומכילה כ-5% אחוז שומן בלבד ובעלת מרקם קליל ואלסטי אך בעל גוף נוכח.

מלבד גלידות, מציעים באוטלו גם טבלאות שוקולד עבודת יד עם מבחר תוספות, דפי שוקולד, ממתק רוקי רוד קלאסי, ארנבון שוקולד ועוד (10-40 ש"ח)

אוטלו ג'לטו | יורדי הסירה 1 נמל תל אביב | 03-6584242 | לא כשר | 15-30 שקלים לגלידה, 60 שקלים לחצי קילו, 105 שקלים לקילו | הזמנות גם בוולט

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס