קרניבור וטוב לו: מקדש הבשרים פיטמאסטר מגיע לצפון

מסעדת הבשרים מפתח תקווה שנודעה בארוחות משותפות קרניבוריות סטייל משתה אבירים, מגיעה לצפון הארץ עם שפע נתחים צלויים ומעושנים של הפיטמאסטר הראשי.
מסעדת הבשרים פיטמאסטר מגיעה לצפון
מסעדת הבשרים פיטמאסטר מגיעה לצפון | צילום: אפיק גבאי

פיטמאסטר, מסעדת הבשרים המושחתת עד אין קץ מפתח תקווה, נודדת צפונה עם פתיחת הסניף השני שלה בקניון חוצות אלונים בעמק יזרעאל.

גם בסניף החדש יימשך הקונספט שהפך את פיטמאסטר לכה מדוברת בו הבשר נצלה במטבח פתוח מול עיני הסועדים הישובים סביב שולחנות אבירים אותנטיים.

עוד טעימה: נפתחה מסעדת הבשרים אומניה מבית דבאח

עדכונים טעימים למייל!

כל ארוחה מנוהלת על ידי פיטמאסטר ראשי שחולש על כל עמדות הצלייה ומסביר על תהליך ההכנה של כל מנה ומנה ואף מזמין את הקהל להשתתף בהכנה ובצלחות במהלך הערב.

פיטמאסטר צפון – חוצות אלונים – מה יש לזלול?

במסגרת הארוחה בפיטמאסטר יוגשו 7 סוגי בשרים מתחלפים בכל ערב בהתאם לנתחים שנמצאים במיטבם באותו רגע, מאנטריקוט, פילה, אסאדו ואונטריב ועד לפיקנייה, פלאט איירון ודנבר סטייק ועוד מבחר של בשרים מעושנים ונתחים שמפורקים, נקצצים ונצלים על האש הפתוחה.

את הארוחה מלווים לחמים, סלטים ומטבלים שונים שמחמיאים לנתחים אך משאירים להם את הבמה המלאה ותוספות מפתיעות מהמעשנה. מחיר הארוחה עומד על 270 ש"ח לסועד כולל שתייה חופשית, בירה ויין חופשי.

משתה אבירים קרניבורי בפיטמאסטר צפון
משתה אבירים קרניבורי בפיטמאסטר צפון | צילום: אפיק גבאי

פימאסטר נפתחה בפתח תקווה לפני כשלוש שנים על ידי כמה חברים טובים שהחליטו לקחת את הידע שצברו בכדי להקים מקדש קרניבורי אמיתי. עד מהרה התפתחה סביב פימאסטר קהילת חברים נאמנה, בין השאר קבוצת הפייסבוק פיטמאסטרים שמונה היום כ-50 אלף חברים חולקים החברים את הידע והתשוקה לבשר.

עוד טעימה: כל מה שמחכה לכם במתחם דבאח ביג מרקט במעלות

קונספט משתה האבירים המשותף יוצר חוויה קרניבורית יוצאת דופן והופך את פיטמאסטר להרבה יותר מעוד מסעדת בשרים. הארוחות מתקיימות מדי יום החל מהשעה שמונה וכל ארוחה נמשכת כשעתיים וחצי. בסניף החדש בעמק יזרעאל ניתן גם לערוך אירועים פרטיים של עד 120 איש.

פיטמאסטר | קניון חוצות אלונים, עמק יזרעאל | ראשון-חמישי מ־20:00 | הזמנת מקום בטלפון 073-32777777 ובאתר אונטופו | כשר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ אוכל טורקי בבר הנסיך

מבורקס ועד אדנה קבב: פופ אפ אוכל טורקי על הגג בתל אביב

אירועים ופסטיבלים
אביהו שווארמה - דונר פרימיום בלב רחובות

אביהו: שווארמה דונר פרימיום חדשה בלב רחובות

חדשות האוכל
גריל בר צפון של יקי כביר

גריל בר צפון: יקי כביר פותח מסעדת בשרים כשרה

חדשות האוכל
הסטייק המושלם ע"פ ג'יימי אוליבר

שף ג'יימי אוליבר חושף: כך תכינו את הסטייק המושלם

מתכונים

טרי מהתנור

קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>
תפוחי אדמה ובטטות בשוק, צילום - AlbanyColley

בטטה או תפוח אדמה: מי לוקח?

מדריכים וטיפים
כשזה מגיע לבחירה בין בטטה לתפוח אדמה, ההחלטה מורכבת יותר מ"טעם מתוק מול מלוח". שניהם אהובים מאוד במטבח הישראלי, אך מי מהן טובה יותר? בדקנו את הערכים התזונתיים והיתרונות הבריאותיים >>

מדריכים שאהבתם

איך להכין פתיתים מושלמים בכל פעם מחדש

מדריכים וטיפים

מקושקשת או עין? מה הביצים האהובות אומרות על האופי שלכם

מדריכים וטיפים

מה לזלול?