מסעדת ראסיף 33 בחיפה
קרדיט תמונה – אפיק גבאי

מה תמצאו במסעדת ראסיף 33 של שף חמודי עוקלה

שף חמודי עוקלה פותח את ראסיף 33, בר אוכל ערבי מודרני בעיר התחתית של חיפה ויגיש שלל מנות קלאסיות מהמטבח הערבי עם פרשנות אישית עכשווית
שיתוף

תוכן עניינים

השף חמודי עוקלה, בעלי מסעדת סמא ואל מרסא בעכו, ממשיך בהתרחבות הצפונית ופותח בחיפה את ראסיף 33, בר אוכל ערבי מודרני.

ראסיף 33 ממוקמת במרכז העיר התחתית בחיפה מול הנמל ומציעה מבחר מנות מהמטבח הערבי הגלילי בפרשנות האישית של השף.

המקום החדש מתפאר במטבח רחב ופתוח עם בר המאפשר צפייה במתרחש ובטאבון המשמש לאפיית הלחמים המיוחדים.

עוד טעימה: תפריט קיץ 2022 במסעדת זוס
דל מאר – מסעדת שף חדשה בחיפה
וגם – הכל על ארוחת הסולטן של מסעדת ארמון סהרה

מסעדת רסיף 33
מסעדת רסיף 33 (צילום: אפיק גבאי)

מסעדת ראסיף 33 – התפריט

כיאה למסעדה הממוקמת בחיפה בכלל ובאזור הנמל בפרט, תוכלו למצוא בתפריט לא מעט מנות של דגים ופירות ים לצד מנות בשר המתכתבות יותר עם המטבח הערבי הקלאסי.

בין המנות בתפריט תוכלו לטעום את מסבחת הבית, באבא גנוש ועוד סלטים. קובנייה טלה ברכז רימונים וטחינה, קובנייה טונה ופריקה, שיפוד שרימפס, דג בר ים עם תבשיל חובזה טרטר דג ים עם יוגורט ולימון כבוש, סיגר שוק טלה עם ציזיקי קישואים, ספיחה בטאבון עם כבש טחון, שווארמה שייטל ושושברק קלאסי עם יוגורט, זעתר וזרעי עגבניה.

קראו עוד: סניף KFC חוצות המפרץ נפתח לקהל הרחב

חמודי פרץ לתודעה בריאליטי משחקי השף לפני כ-8 שנים, לאחר מכן קיבל לידיו את ניהול מסעדת מגדלנה ומשם עבר למסעדת איטליאנו דה לה קוסטה, גם היא בחיפה.
לפני כשנה הצטרף חמודי למסעדת סמא בעכו וחבר לאחים ברגוט עימם הוא גם פותח את המסעדה החדשה.

מסעדת ראסיף 33 פועלת החל משש בערב בכל יום בתקופת ההרצה ובהמשך ייפתחו שעריה גם בצהריים ולתפריט יתווספו גם עסקיות.\

מסעדת ראסיף 33 | דרך העצמאות 33, חיפה | א'-ש' 18:00-00:00 (שעות הרצה) | הזמנות בטלפון 04-6638071/2 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס