ארוחת הסולטן במסעדת ארמון סהרה בגליל
קרדיט תמונה – שני בריל
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת ארמון סהרה של שף נשאת עבאס בכניסה לקיבוץ דוברת מחדשת עם ארוחה הסולטן – סעודה מפנקת ומלאה של לא פחות מתשע מנות מפתות מן המטבח הערבי.

במסגרת הארוחה המיוחדת יוגשו מגוון מנות קלאסיות מהמטבח הערבי עם דגש על מנות גליליות אותנטיות וחומרי גלם מקומיים וירקות, עשבים ושמן זית ממטע הזיתים של משפחת עבאס ובשר איכותי מעמק יזרעאל. מחיר הסעודה עומד על 200 ש"ח לסועד (מינימום 2 סועדים).

עוד טעימה: פורטר האוס – מסעדת בשרים מבית חינאווי

ארוחת הסולטן במסעדת ארמון סהרה – מה יש לזלול?

בין השאר תוכלו לטעום צלע טלה על פריקה מעושנת; שיפודי שקדי עגלה במחבת עם בצל ועגבניות; מעשוקה – קבב על מצע חומוס; תבשיל ירוקים מהרי הגליל; מדפונה – אוסובוקו טלה עשוי בבור על מצע אורז ועוד מבחר של מזאטים וסלטים מפנקים כמו חציל על האש על טחיה מעושנת, סלט אלחאקורה, מחאשי – עלי גפן עם קישואים ממולאים ועוד.

שיפוד כנאפה במסעדת ארמון סהרה
שיפוד כנאפה במסעדת ארמון סהרה | צילום: שני בריל

לקינוח של ארוחת הסולטן במסעדת ארמון סהרה תוכלו לטעום קרם מלבי ביתי עבודת יד או שיפוד כנאפה מושחת לבחירה.

ארמון סהרה – בישול ערבי גלילי מקומי

מסעדת ארמון סהרה הוקמה לפני כשנה וחצי על ידי שף נשאת עבאס, חלק ממשפחת עבאס המזוהה עם רשת המסעדות אל באבור הפופולרית. במסעדה מממש נשאת מבחר טכניקות בישול מסורתיות לצד שיטות מודרניות יותר למשל בישול בבור או צלייה במתקנים מיוחדים.

בתפריט הקבוע של המקום תמצאו מנות ראשונות כמו קוסא באלאבן – קישואים על האש עם יוגורט כבשים, נענע ושום; זאגאליט לאבנה עם מיקס אגוזים קלויים, שום ופלפל חריף; מגדוס חציל ממולא באגוזים וחריף ועוד (15-30 ש"ח).

באגף המנות המיוחדות תוכלו לטעום ריזוטי פריק עם פריקי מבושלת, שמנת פטריות, גבינת פרמז'ן ופיצוחים; סלאסיסו נקניקיות חריפות עם שום קונפי ולימון; קובה מטוגנת במילוי בשר על מצע לאבנה או טחינה מעושנת ועוד (25-55 ש"ח).

בעיקריות של ארמון סהרה תמצאו מבחר מנות בשריות כמו מנסף חתונה גלילית עם אוסובוק על מצע אורז וצנובר בליווי יוגורט מבושל; שישברק במילוי בשר טחון ביוגורט צאן; אסאדו מעושן מעגלה מבכירה בעישון ארוך ועוד (60-220 ש"ח).

עוד בתפריט מבחר של מאכלי ים, סלטים ומזאטים מגוונים וקינוחים מסורתיים של העולם הערבי עם טוויסט מודרני.

ארוחת הסולטן במסעדת ארמון סהרה | כפר נין בכניסה לקיבוץ דוברת | הזמנות בטלפון 04-6935101

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס