שולה משתולה חוזרת לפופ אפ אוכל כורדי בתל אביב

שולה משתולה, שפונתה מביתה במושב שתולה עם תחילת המלחמה, חוזרת להציע אוכל כורדי ביתי בפופ אפ ייחודי של חודש שלם במלון קרלטון תל אביב.
פופ אפ אוכל כורדי של שולה משתולה בתל אביב
פופ אפ אוכל כורדי של שולה משתולה בתל אביב | צילום: אנטולי מיכאלו

שולה גלעדי, בעלת המסעדה הכורדית שמוכרת יותר כ"שולה משתולה", נאלצה להתפנות ממושב שתולה על גבול לבנון לאחר תחילת המלחמה. כעת היא תציע שוב את מרכולתה בפופ אפ קולינרי מיוחד למשך חודש במלון קרלטון בתל אביב.

שיתוף הפעולה יוצא הדופן התאפשר לאחר שמנכ"ל מלון קרלטון, יוסי נביא, הציע לשולה להפעיל את המסעדה במלון בתל אביב עם שלל מנות מהמטבח הכורדי האותנטי מעשה ידיה.

הפופ אפ צפוי לפעול בלובי המלון בכל יום חמישי ושישי החל מה-25.7 ולמשך חודש שלם ויאפשר לעוברים ולשווים לטעום את האוכל הביתי של שולה ועל הדרך לתמוך ביוזמה החברתית.

עדכונים טעימים למייל!

שולה משתולה בתל אביב – מה יש לזלול?

ב"שולה משתולה" בגרסתה התל אביבית תוכלו לרכוש מטעמים כמו קובה חמוסטה, קובה במיה קובה סלק, עוף ברוטב בצל, הקציצות של שולה ברוטב פלפלים, קבב כורדי בתנור, אורז, שעועית לבנה עם פטריות, שעועית ירוקה ברוטב, חמוצים בקארי, מאפה מגולגלות תמרים ועוד ועוד. מחיר מנה יעמוד על 55 ש"ח.

שולה בילתה יותר מ-30 שנה בתור גננת שגידלה וחינכה את ילדי האזור. בשנת 2013, כשפרשה לגמלאות, פתחה את ביתה הפרטי במושב ליחידים וקבוצות מכל הארץ שהגיעו לטעום מהאוכל הכורדי הייחודי שלה ולשמוע את סיפור חייה. כל זאת מול הנוף המרהיב של הגליל המערבי ופסגת החרמון.

שולה משתולה - פופ אפ במלון קרלטון תל אביב
שולה משתולה – פופ אפ במלון קרלטון תל אביב | צילום: יח"צ

בנוסף לארוחות, שולה ערכה בביתה גם סדנאות בישול מגוונות בהן לימדה את האורחים לגלגל קובות ועלי גפן, למלא בצל וכרוב, לאפות לחם ולהכין אין ספור מתוקים מהמטבח הכורדי.

בחודש ינואר האחרון התארחה שולה לפופ אפ חורפי ברשת ישרוטל שפעל בהצלחה במשך חודש ימים. כעת כאמור היא חוזרת לסיבוב נוסף לכבוד הקיץ במלון 5 הכוכבים קרלטון תל אביב על קו החוף בתל אביב, שהוכרז כמלון הטוב ביותר בישראל לשנת 2023 על פי אתר World Travel Awards

פופ אפ שולה משתולה | מלון קרלטון, אליעזר פרי 10, תל אביב | מדי חמישי ושישי החל מה-25.7 ולמשך חודש | חמישי 11:00-18:00, שישי 10:30-16:00 | פרטים בטלפון 03-5201818

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת צפונה בנגה בפר דרייר ביפו

צפונה בנגה: מסעדת החורף הצפונית של ארז קומרובסקי מגיעה ללב יפו

חדשות האוכל
House of Rose - פופ אפ אמנותי קולינרי ורוד

House of Rosé: פופ אפ אמנותי קולינרי על טהרת הצבע הורוד

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ סיידר תפוחים במלון נורמן תל אביב

רגע לפני השנה החדשה: פופ אפ סיידר תפוחים תוסס במיוחד

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ ראמן של תוםתום ואוקינאווה

לשבועיים בלבד: פופ אפ ראמן של תוםתום באוקינאווה תל אביב

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

גליל של אחרי מלחמה - טיול בין עסקים שחוזרים לחיים

חוזרים לגליל: מסע של תקווה והתחדשות בין עסקי הצפון הפורח

חדשות האוכל
חודש לאחר שהפסקת האש בצפון נכנסה לתוקף, יצאנו למסע טעים ומעורר השראה של התחדשות, יצירתיות וחוסן בין עסקי הגליל שחזרו לפעילות עם אהבה ותקווה >>
פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>

מדריכים שאהבתם

המדריך לקונדיטור הביתי: רשימת ציוד מומלצת לאפייה מקצועית

מדריכים וטיפים

רגע לפני חנוכה: כמה קלוריות יש בסופגנייה?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?