שולה משתולה חוזרת לפופ אפ אוכל כורדי בתל אביב

שולה משתולה, שפונתה מביתה במושב שתולה עם תחילת המלחמה, חוזרת להציע אוכל כורדי ביתי בפופ אפ ייחודי של חודש שלם במלון קרלטון תל אביב.
פופ אפ אוכל כורדי של שולה משתולה בתל אביב
פופ אפ אוכל כורדי של שולה משתולה בתל אביב | צילום: אנטולי מיכאלו

שולה גלעדי, בעלת המסעדה הכורדית שמוכרת יותר כ"שולה משתולה", נאלצה להתפנות ממושב שתולה על גבול לבנון לאחר תחילת המלחמה. כעת היא תציע שוב את מרכולתה בפופ אפ קולינרי מיוחד למשך חודש במלון קרלטון בתל אביב.

שיתוף הפעולה יוצא הדופן התאפשר לאחר שמנכ"ל מלון קרלטון, יוסי נביא, הציע לשולה להפעיל את המסעדה במלון בתל אביב עם שלל מנות מהמטבח הכורדי האותנטי מעשה ידיה.

הפופ אפ צפוי לפעול בלובי המלון בכל יום חמישי ושישי החל מה-25.7 ולמשך חודש שלם ויאפשר לעוברים ולשווים לטעום את האוכל הביתי של שולה ועל הדרך לתמוך ביוזמה החברתית.

עדכונים טעימים למייל!

שולה משתולה בתל אביב – מה יש לזלול?

ב"שולה משתולה" בגרסתה התל אביבית תוכלו לרכוש מטעמים כמו קובה חמוסטה, קובה במיה קובה סלק, עוף ברוטב בצל, הקציצות של שולה ברוטב פלפלים, קבב כורדי בתנור, אורז, שעועית לבנה עם פטריות, שעועית ירוקה ברוטב, חמוצים בקארי, מאפה מגולגלות תמרים ועוד ועוד. מחיר מנה יעמוד על 55 ש"ח.

שולה בילתה יותר מ-30 שנה בתור גננת שגידלה וחינכה את ילדי האזור. בשנת 2013, כשפרשה לגמלאות, פתחה את ביתה הפרטי במושב ליחידים וקבוצות מכל הארץ שהגיעו לטעום מהאוכל הכורדי הייחודי שלה ולשמוע את סיפור חייה. כל זאת מול הנוף המרהיב של הגליל המערבי ופסגת החרמון.

שולה משתולה - פופ אפ במלון קרלטון תל אביב
שולה משתולה – פופ אפ במלון קרלטון תל אביב | צילום: יח"צ

בנוסף לארוחות, שולה ערכה בביתה גם סדנאות בישול מגוונות בהן לימדה את האורחים לגלגל קובות ועלי גפן, למלא בצל וכרוב, לאפות לחם ולהכין אין ספור מתוקים מהמטבח הכורדי.

בחודש ינואר האחרון התארחה שולה לפופ אפ חורפי ברשת ישרוטל שפעל בהצלחה במשך חודש ימים. כעת כאמור היא חוזרת לסיבוב נוסף לכבוד הקיץ במלון 5 הכוכבים קרלטון תל אביב על קו החוף בתל אביב, שהוכרז כמלון הטוב ביותר בישראל לשנת 2023 על פי אתר World Travel Awards

פופ אפ שולה משתולה | מלון קרלטון, אליעזר פרי 10, תל אביב | מדי חמישי ושישי החל מה-25.7 ולמשך חודש | חמישי 11:00-18:00, שישי 10:30-16:00 | פרטים בטלפון 03-5201818

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פופ אפ לילות מנגל בקפה אירופה
לילות מנגל: קפה אירופה משיקים פופ אפ לוהט על האש
אירועים ופסטיבלים
פופ אפ סיידר תפוחים במלון נורמן תל אביב
רגע לפני השנה החדשה: פופ אפ סיידר תפוחים תוסס במיוחד
אירועים ופסטיבלים
נטפליקס פותחת מסעדת פופ אפ
נטפליקס מציגה: מסעדת פופ אפ מהסרטים עם השפים הגדולים
חדשות האוכל
בל בוי מציגים: פופ אפ דיינר אמריקאי
פופ אפ אמריקאי מופרע בבל בוי: מקוקטייל מילקשייק ועד מרק קורנפלקס
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
המדריך לאחסון אבטיח: טיפים מנצחים ושיטות להארכת חיי המדף
מדריכים וטיפים
זו הדרך הנכונה להקפיא בשר בלי לאבד את הטעמים
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל