וילי פוד מציגים: בורקס מים וכנאפה להכנה ביתית

חברת וילי פוד מביאה את הלהיט הגדול של אוכל הרחוב בשנה האחרונה אליכם הביתה עם השקת בורקס מים (סו בורק) וכנאפה להכנה ביתית מהירה ופשוטה..
בורקס מים (סו בורק) של וילי פוד
בורקס מים (סו בורק) של וילי פוד | צילום: יח"צ

אחד הלהיטים הגדולים של השנה האחרונה בתחום אוכל הרחוב הוא בורקס מים. המאפה הזה, שמקורו בטורקיה ונקרא גם סו בורק, הוא בעצם גרסא מעודנת יותר של הבורקס הסטנדרטי.

במקום עלי פילו, נעשה שימוש בבצק שנקרא יופקה והתוצר הסופי מזכיר שילוב בין בורקס ללזניה עם שכבות בצק פריכות ושכבות של גבינה, תרד ומילויים נוספים. הבצק עצמו מבושל במים ומכך נגזר שמו.

הפופולריות של המאפה החלה לצבור תאוצה כאשר מאפיות שונות ברחבי הארץ החלו למכור אותו באופן סדיר, בין המקומות הבולטים שתרמו לטרנד אפשר לציין את דוכן הבורקס "דילק'ס" בשכונת התקווה בדרום תל אביב שמכר במשך שנים את הבורקס הסטנדרטי במגוון מילויים ומשך את תשומת לב הלקוחות עם ההשקה של בורקס המים.

עדכונים טעימים למייל!

מאחר והבורקס עצמו מכיל מעט מאוד שמן ביחס לגרסא המקורית, רבים רואים בו תחליף טוב לאלו שרוצים להתפנק בבורקס אך אינם מרשים לעצמם מסיבות בריאותיות אלו ואחרות.

עוד טעימה: כל מה שכדאי לזלול בפסטיבל הבורקס בנמל תל אביב

בורקס מים – עכשיו להכנה ביתית

כעת, משיקה חברת וילי פוד את הגרסא שלה לבורקס מים בכדי לתת מענה לביקוש הגובר. הבורקס שמיוצר בטורקיה, יימכר באריזות של 300 גרם ובמילוי של גבינה ובמילוי של גבינה ותרד. את הבורקס יש לחמם במשך 10 דקות על 200 מעלות ולהגיש. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק במחיר של כ-15 שקלים.

לצד בורקס המים, משיקה וילי פוד מוצר קפוא נוסף, כנאפה, שגם צבר פופולריות מחודשת בשנה האחרונה עם פתיחתם של כמה מקומות המתמחים בקינוח המנחם. הכנאפה עשוי מאטריות קדאיף פריכות במילוי גבינה מותכת ונמתחת ומגיע עם סירופ ושברי פיסטוקים. יש לאפות את הקדאיף ב-220 מעלות למשך 12 עד 14 דקות ולאחר מכן לזלף את סירופ הסוכר ולפזר את שברי הפיסטוקים. הכנאפה יימכר באריזות אישיות שניתנות אף לחימום בתנור ויימכר בכ-15 שקלים ברשתות שיווק נבחרות.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ציוד מומלץ לקונדיטור ולאופה הביתי

המדריך לקונדיטור הביתי: רשימת ציוד מומלצת לאפייה מקצועית

מדריכים וטיפים
קאפקייקס וניל תות וקרם תותים בשמנת

מתכון לקאפקייקס וניל נימוחים עם קרם תותים בשמנת

מתכונים
מדריך מימונה - כל מה שצריך לדעת

תרבחו ותסעדו: כל מה שצריך לדעת על המימונה ולא העזתם לזלול

מדריכים וטיפים
המלבי של אובי משוק הכרמל

טעמת נתפסת: הקאמבק של המלבי המיתולוגי משוק הכרמל

חדשות האוכל

טרי מהתנור

גליל של אחרי מלחמה - טיול בין עסקים שחוזרים לחיים

חוזרים לגליל: מסע של תקווה והתחדשות בין עסקי הצפון הפורח

חדשות האוכל
חודש לאחר שהפסקת האש בצפון נכנסה לתוקף, יצאנו למסע טעים ומעורר השראה של התחדשות, יצירתיות וחוסן בין עסקי הגליל שחזרו לפעילות עם אהבה ותקווה >>
המסיבתות: פסטיבל תותים בשוק האיכרים בנמל תל אביב

המסיבתות: פסטיבל התותים הגדול מגיע לנמל תל אביב

אירועים ופסטיבלים
עונת התותים מגיעה לשיאה עם פסטיבל תותים מתוק במיוחד בשוק איכרים בנמל תל אביב. קינוחי תות מפתים, יצרנים מכל הארץ, סדנאות ופעילויות לכל המשפחה >>

מדריכים שאהבתם

כמו מקצוענים: איך להכין ביצת עין מושלמת בכל פעם

מדריכים וטיפים

איזו הברקה: איך לנקות כוסות יין בדרך הנכונה

מדריכים וטיפים

מה לזלול?