פסטיבל הבורקס תל אביב
קרדיט תמונה – שני בריל
שיתוף

תוכן עניינים

אפליקציית משלוחה משיקה בתחילת חודש מאי את פסטיבל הבורקס הראשון של ישראל בשוק הנמל בנמל תל אביב עם מגוון של שפים, קונדיטורים ואופים מרחבי הארץ שיציעו מרכולתם במשך 3 ימים מושחתים במיוחד.

במסגרת פסטיבל הבורקס שייערך בימים שלישי עד חמישי (2-4.5) יתמלא שוק הנמל בתל אביב במגוון ווריאציות של המאפה הבלקני האהוב עם טוויסט ישראלי. מבורקסים קלאסיים עם מילויים מסורתיים לפי מתכונים משפחתיים ועד טרנדים עדכניים מהעולם בתחום עם פרשנות אישית.

כל הפסטיבלים ואירועי האוכל הכי שווים עכשיו באינסטגרם של לזלול

את הבורקסים תוכלו לזלול במקום מול מסך ענק שיקרין סרטי בורקס מיתולוגיים בצמוד לשוק או לקחת הביתה ולזלול על הספה (רק להיזהר עם פירורים כן?)

גם תושבי האזור שלא יצליחו לכתת רגליהם לנמל יוכלו ליהנות ממגוון הבורקסים המוצעים בפסטיבל במשלוח אחד עד הבית בשעות הפעילות דרך אפליקציית משלוחה.

עוד טעימה: הדוכן של פרח רסלאן מגיע לשוק הנמל

פסטיבל הבורקס הראשון של תל אביב – המשתתפים

בפסטיבל יתארחו כאמור מבחר שפים, קונדיטורים ומומחי בצק מכל הארץ שיציעו לתושבי האזור הזדמנות לטעום בורקסים שלא רואים בכל מקום.

פסטיבל הבורקס של תל אביב בשוק הנמל
פסטיבל הבורקס של תל אביב בשוק הנמל | צילום: שני בריל
  • עופר בן נתן, הקונדיטור של פופ אנד פופ בייקרי האהובה שהתברג לאחרונה לרשימת "30 אנדר 30" היוקרתית של מגזין פורבס יציע בורקס בטטה-סנט מור ובורקס בלקני מפתה
  • רחלי ור-ניר זוכת ה"קינוח המושלם" תגיע עם הבורקסים שמעטרים את הויטרינה הקונדיטוריה הירושלמית שלה שנפתחה בשנה שעברה
  • אור יוסף בעלת "oryosss" בקיבוץ ארז בעוטף עזה תציע בורקסים עצומים שמככבים בקונדיטוריה.
  • שף אסף גבאי ממסעדת הדגים שיינע בתל אביב יציע מנת פסטייה דגים מיוחדת
  • אשת הקולינריה והשפית דפי קרמר (סיר לסלאם) החוקרת את מטבחי יהדות מזרח אירופה תגיע עם קנישס ללא גלוטןבמילוי בשר או פטריות
  • בורקס ליאון מיפו יציע בניצה קלאסית ופשטידת פילו ייחודית
  • אשפית המטבח הטורקי שרי קרספי מחנות המטעמים הטורקית שרי'ס בחולון תציע בורקס מים קלאסי ובוריקטס מפתים
  • בורקס בבא יציעו בורקס טורקי ייחודי על פי מתכון משפחתי בעבודת יד
  • מהראן אבו אחמד מנצרת יציע בורקס גלילי ובורקס מתוק מסקרן
  • מאפיית בליקמח תציע בורקסים ללא גלוטן לטובת הנמנעים
  • הבורקס של קלרה מהכרמל יציעו בויוס טורקי עבודת יד במילוי גבינה, תרד או תפוח אדמה

לצד הדוכנים האורחים יציעו גם בדוכנים הקבועים של שוק הנמל בורקסים משלהם כמו בורקס בשר עם טוויסט של קצביית "איוו" וגרסא משודרגת של משה בתיבה בדוכן של "דלישס"

בורקסים מכל הסוגים בפסטיבל הבורקס של משלוחה
בורקסים מכל הסוגים בפסטיבל הבורקס של משלוחה | צילום: שני בריל

מי שאחראים על הפקת הפסטיבל בפועל הם היזמית הקולינרית ובלוגרית האוכל נטע סלונים (thefoodnett) ואיש התוכן הקולינרי והמפיק לירן אוהלי (ישראל היום)

פסטיבל הבורקס של "משלוחה" | שלישי-חמישי 2-4.5 | 16:00-21:00 | האנגר 12, שוק הנמל תל אביב

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס