שחיתות בנמל: מה תמצאו בפסטיבל הבורקס הראשון של ישראל

לא ברור איך זה לא קרה עד עכשיו אבל לא תראו אותנו מתלוננים - פסטיבל הבורקס הראשון של תל אביב יוצא לדרך בשוק הנמל למשך 3 ימים בלבד.
פסטיבל הבורקס תל אביב
פסטיבל הבורקס תל אביב | צילום: שני בריל

אפליקציית משלוחה משיקה בתחילת חודש מאי את פסטיבל הבורקס הראשון של ישראל בשוק הנמל בנמל תל אביב עם מגוון של שפים, קונדיטורים ואופים מרחבי הארץ שיציעו מרכולתם במשך 3 ימים מושחתים במיוחד.

במסגרת פסטיבל הבורקס שייערך בימים שלישי עד חמישי (2-4.5) יתמלא שוק הנמל בתל אביב במגוון ווריאציות של המאפה הבלקני האהוב עם טוויסט ישראלי. מבורקסים קלאסיים עם מילויים מסורתיים לפי מתכונים משפחתיים ועד טרנדים עדכניים מהעולם בתחום עם פרשנות אישית.

כל הפסטיבלים ואירועי האוכל הכי שווים עכשיו באינסטגרם של לזלול

עדכונים טעימים למייל!

את הבורקסים תוכלו לזלול במקום מול מסך ענק שיקרין סרטי בורקס מיתולוגיים בצמוד לשוק או לקחת הביתה ולזלול על הספה (רק להיזהר עם פירורים כן?)

גם תושבי האזור שלא יצליחו לכתת רגליהם לנמל יוכלו ליהנות ממגוון הבורקסים המוצעים בפסטיבל במשלוח אחד עד הבית בשעות הפעילות דרך אפליקציית משלוחה.

עוד טעימה: הדוכן של פרח רסלאן מגיע לשוק הנמל

פסטיבל הבורקס הראשון של תל אביב – המשתתפים

בפסטיבל יתארחו כאמור מבחר שפים, קונדיטורים ומומחי בצק מכל הארץ שיציעו לתושבי האזור הזדמנות לטעום בורקסים שלא רואים בכל מקום.

פסטיבל הבורקס של תל אביב בשוק הנמל
פסטיבל הבורקס של תל אביב בשוק הנמל | צילום: שני בריל
  • עופר בן נתן, הקונדיטור של פופ אנד פופ בייקרי האהובה שהתברג לאחרונה לרשימת "30 אנדר 30" היוקרתית של מגזין פורבס יציע בורקס בטטה-סנט מור ובורקס בלקני מפתה
  • רחלי ור-ניר זוכת ה"קינוח המושלם" תגיע עם הבורקסים שמעטרים את הויטרינה הקונדיטוריה הירושלמית שלה שנפתחה בשנה שעברה
  • אור יוסף בעלת "oryosss" בקיבוץ ארז בעוטף עזה תציע בורקסים עצומים שמככבים בקונדיטוריה.
  • שף אסף גבאי ממסעדת הדגים שיינע בתל אביב יציע מנת פסטייה דגים מיוחדת
  • אשת הקולינריה והשפית דפי קרמר (סיר לסלאם) החוקרת את מטבחי יהדות מזרח אירופה תגיע עם קנישס ללא גלוטןבמילוי בשר או פטריות
  • בורקס ליאון מיפו יציע בניצה קלאסית ופשטידת פילו ייחודית
  • אשפית המטבח הטורקי שרי קרספי מחנות המטעמים הטורקית שרי'ס בחולון תציע בורקס מים קלאסי ובוריקטס מפתים
  • בורקס בבא יציעו בורקס טורקי ייחודי על פי מתכון משפחתי בעבודת יד
  • מהראן אבו אחמד מנצרת יציע בורקס גלילי ובורקס מתוק מסקרן
  • מאפיית בליקמח תציע בורקסים ללא גלוטן לטובת הנמנעים
  • הבורקס של קלרה מהכרמל יציעו בויוס טורקי עבודת יד במילוי גבינה, תרד או תפוח אדמה

לצד הדוכנים האורחים יציעו גם בדוכנים הקבועים של שוק הנמל בורקסים משלהם כמו בורקס בשר עם טוויסט של קצביית "איוו" וגרסא משודרגת של משה בתיבה בדוכן של "דלישס"

בורקסים מכל הסוגים בפסטיבל הבורקס של משלוחה
בורקסים מכל הסוגים בפסטיבל הבורקס של משלוחה | צילום: שני בריל

מי שאחראים על הפקת הפסטיבל בפועל הם היזמית הקולינרית ובלוגרית האוכל נטע סלונים (thefoodnett) ואיש התוכן הקולינרי והמפיק לירן אוהלי (ישראל היום)

פסטיבל הבורקס של "משלוחה" | שלישי-חמישי 2-4.5 | 16:00-21:00 | האנגר 12, שוק הנמל תל אביב

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

תפריט סתיו/חורף בבר האוכל בעתו בחיפה

גשם בְּעִתּוֹ: בר האוכל החיפאי מתחדש בתפריט לימים הקרים

חדשות האוכל
מעמולים של פרח רסלאן בשוק הנמל תל אביב

פרח רסלאן פותחת דוכן קינוחים קבוע בשוק הנמל תל אביב

חדשות האוכל
אבן עזרא - מסעדת שף מזרחית של הדור הבא של עזורה

עזורה 2.0: מסעדת אבן עזרא פותחת שולחן בשוק לוינסקי

חדשות האוכל
ערן שוורצברד פטיסרי בולנז'רי בשרונה מרקט

מה מסתתר בויטרינת התכשיטים של הפטיסרי החדש בשרונה?

חדשות האוכל

טרי מהתנור

שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

המדריך לבשלן: למה הקציצות יוצאות קשות כמו אבן?

מדריכים וטיפים

השיטות שעובדות: איך יודעים שהשמן חם מספיק לטיגון?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?