פופ אפ בראנץ' נטע סלונים ו-DNA
קרדיט תמונה – עוז אוחיון
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר פופ אפ מוצלח במיוחד של הבלוגרית ואשת האוכל נטע סלונים (TheFoodNett) במסעדת מנא התל אביבית באוקטובר האחרון, חוזרת סלונים בסבב בראנצ'ים נוסף, גדול ומושחת יותר במתחם DNA במרכז עזריאלי בתל אביב.

הפופ אפ בראנץ' & מרקט של נטע סלונים צפוי להתקיים במהלך שלושה ימי שישי בחודש מרץ (החל מה-17.3) בשיתוף מתחם האוכל DNA. ויציע מלבד תפריט הבראנץ' שרקחה סלונים גם שוק עם יצרנים קטנים ועסקים מרחבי הארץ שיציעו מרכולתם באופן חד פעמי גם בתל אביב.

בנוסף הפוד טראקס הקבועים במתחם DNA יציעו מגוון מנות קטנות מרחבי העולם מסביב לבר, תערך הופעה חיה שמחה ויוצעו שלל הפתעות חד פעמיות.

הבראנץ' של נטע סלונים ו-DNA – מה יש לזלול?

במסגרת TheFoodNett Brunch יוצע תפריט בראנץ' מפנק ומושחת שנבנה לאירוע על ידי נטע סלונים וצוות השפים של מתחם DNA. כל סועד יקבל מנת פתיחה אישית עם 3 ביסים ייחודיים, כוס סלקט שפריץ וקפה. בנוסף יוגש סלט ירקות לזוג.

מנת פתיחה של הבראנץ' היא טריו גבינות ודגים על קרקר פריך הכולל סלק פטה עם בלסמיקו ומיקרו שומר; סנט מור מותכת עם ריבת שרי ואגוזי לוז ודואט דגים כבושים קלות על קרם פרש ומיקרו חרדל. הסלט הזוגי הכלול בארוחה הוא סלט שוק של צנונית, מלפפון, שרי, קולורבי ומיזונה בתיבול שמן זית ומיץ לימון

בעיקריות תוכלו לבחור בין בנדיקט פטריות עם בריוש קלוי, תרד מוקפץ, פטריות מוקפצות, ביצים עלומות ורוטב הולנדייז; טורקיש אגז עם בריוש קלוי, קרם יוגורט יווני מתובל בשום ולימון, עשבי תיבול, צ'ילי, אריסה מקומית וביצים עלומות וטוסט אבוקדו מלחם קסטן שחור קלוי, פסטו סלק, מניפת אבוקדו, ביצים עלומות ופטה.

עוד תמצאו בעיקריות פנקייק מקושקשת עננים כמהין עם שלישיית פנקייקים דקיקים במילוי קרם פרש, מקושקשת עננים, צ'יפס כרישה, נגיעות כמהין, פרמזן ועירית; בנדיקט סלמון עם בריוש קלוי, תרד מוקפץ, סלמון כבוש קלות בסלק, ביצים עלומות והולנדייז.

פופ אפ בראנץ' THEFOODNETT ו-DNA
פופ אפ בראנץ' THEFOODNETT ו-DNA | צילום: עוז אוחיון

לחובבי המתוק יציעו גם עיקרית טאקו פנקייק מסקרפונה במילוי קרם מסקרפונה מוקצף, אוכמניות, תותים ובננה ברולה לצד מרמלדת פירות יער חמצמצה.

את הארוחה תלווה כוס קפה לבחירה וכוס סלקט שפריץ עם מיונטו פרוסקו וסודה. מחיר הבראנץ' של נטע סלונים נע בין 99-119 ש"ח לסועד. יש להזמין מקום מראש.

עוד טעימה: איך עושים הפרשת חלה – המדריך השלם

שוק באווירת חו"ל של יצרנים מקומיים

גם אם לא תצליחו להשיג מקום לבראנץ' המבוקש, תוכלו להגיע למתחם ולהיכנס חינם לשוק המיוחד באווירת חו"ל עם דוכנים של עסקים ויצרנים קטנים ומרתקים מרחבי הארץ שיציעו טעימות במקום או מבחר מנות ומוצרי גלם לקחת הביתה לשבת.

בין היתר יוצעו מאפים מתוקים ומלוחים בניחוח צרפתי של מוס פטיסרי והקונדיטור דוד מוס; קראק פאי ופחזניות של הקונדיטורית מאיה קייקס; חלות מיוחדות, עוגות שמרים ופוקאצ'ות טבעוניות של עומר חורב; עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות במילויים מפתיעים של צ'אנקי קוקיז ומאפה ספוליאטלה איטלקי מדופדף ומפתה במיוחד מבית הפיצה הנפוליטנית קאנוטו.

עוד תמצאו בשוק מבחר ממרחים ייחודים בעבודת יד, עמדת סנגריה וקוקטיילים מרעננים, קפה קולד ברו של לאב קופי, גבינות ודליקטסים מחנן הגבן, שמן זית ודבש של משק גרתי, כלי קרמיקה עבודת יד מבוץ וקרמיקה, פרחים וזרים לשבת של סיגל צעירי ועוד הפתעות.

הפוד טראקים שמסביב לבר הארוך במזרח התיכון יגישו מגוון מנות מוקטנות מתאילנד, יפן ואמריקה לצד מנת ספיישל מיוחדת לאירוע של השף יוסי שטרית.

THEFOODNETT POP-UP BRUNCH & MARKET | מתחם DNA | מרכז עזריאלי, דרך מנחם בגין 132, תל אביב | ימי שישי 17.3 | 24.3 | 31.3 החל מהשעה 9:45 | הכניסה לשוק חופשית וחינמית, הבראנץ’ בהזמנת מקום מראש בלבד באתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס