השחיתות חוזרת: פופ אפ בראנץ' של נטע סלונים במתחם DNA

לאחר סבב מוצלח במיוחד באוקטובר, נטע סלונים (THEFOODNETT) חוזרת עם פופ אפ בראנץ' מושחת במתחם DNA בעזריאלי תל אביב.
פופ אפ בראנץ' נטע סלונים ו-DNA
פופ אפ בראנץ' נטע סלונים ו-DNA | צילום: עוז אוחיון

לאחר פופ אפ מוצלח במיוחד של הבלוגרית ואשת האוכל נטע סלונים (TheFoodNett) במסעדת מנא התל אביבית באוקטובר האחרון, חוזרת סלונים בסבב בראנצ'ים נוסף, גדול ומושחת יותר במתחם DNA במרכז עזריאלי בתל אביב.

הפופ אפ בראנץ' & מרקט של נטע סלונים צפוי להתקיים במהלך שלושה ימי שישי בחודש מרץ (החל מה-17.3) בשיתוף מתחם האוכל DNA. ויציע מלבד תפריט הבראנץ' שרקחה סלונים גם שוק עם יצרנים קטנים ועסקים מרחבי הארץ שיציעו מרכולתם באופן חד פעמי גם בתל אביב.

בנוסף הפוד טראקס הקבועים במתחם DNA יציעו מגוון מנות קטנות מרחבי העולם מסביב לבר, תערך הופעה חיה שמחה ויוצעו שלל הפתעות חד פעמיות.

עדכונים טעימים למייל!

הבראנץ' של נטע סלונים ו-DNA – מה יש לזלול?

במסגרת TheFoodNett Brunch יוצע תפריט בראנץ' מפנק ומושחת שנבנה לאירוע על ידי נטע סלונים וצוות השפים של מתחם DNA. כל סועד יקבל מנת פתיחה אישית עם 3 ביסים ייחודיים, כוס סלקט שפריץ וקפה. בנוסף יוגש סלט ירקות לזוג.

מנת פתיחה של הבראנץ' היא טריו גבינות ודגים על קרקר פריך הכולל סלק פטה עם בלסמיקו ומיקרו שומר; סנט מור מותכת עם ריבת שרי ואגוזי לוז ודואט דגים כבושים קלות על קרם פרש ומיקרו חרדל. הסלט הזוגי הכלול בארוחה הוא סלט שוק של צנונית, מלפפון, שרי, קולורבי ומיזונה בתיבול שמן זית ומיץ לימון

בעיקריות תוכלו לבחור בין בנדיקט פטריות עם בריוש קלוי, תרד מוקפץ, פטריות מוקפצות, ביצים עלומות ורוטב הולנדייז; טורקיש אגז עם בריוש קלוי, קרם יוגורט יווני מתובל בשום ולימון, עשבי תיבול, צ'ילי, אריסה מקומית וביצים עלומות וטוסט אבוקדו מלחם קסטן שחור קלוי, פסטו סלק, מניפת אבוקדו, ביצים עלומות ופטה.

עוד תמצאו בעיקריות פנקייק מקושקשת עננים כמהין עם שלישיית פנקייקים דקיקים במילוי קרם פרש, מקושקשת עננים, צ'יפס כרישה, נגיעות כמהין, פרמזן ועירית; בנדיקט סלמון עם בריוש קלוי, תרד מוקפץ, סלמון כבוש קלות בסלק, ביצים עלומות והולנדייז.

פופ אפ בראנץ' THEFOODNETT ו-DNA
פופ אפ בראנץ' THEFOODNETT ו-DNA | צילום: עוז אוחיון

לחובבי המתוק יציעו גם עיקרית טאקו פנקייק מסקרפונה במילוי קרם מסקרפונה מוקצף, אוכמניות, תותים ובננה ברולה לצד מרמלדת פירות יער חמצמצה.

את הארוחה תלווה כוס קפה לבחירה וכוס סלקט שפריץ עם מיונטו פרוסקו וסודה. מחיר הבראנץ' של נטע סלונים נע בין 99-119 ש"ח לסועד. יש להזמין מקום מראש.

עוד טעימה: איך עושים הפרשת חלה – המדריך השלם

שוק באווירת חו"ל של יצרנים מקומיים

גם אם לא תצליחו להשיג מקום לבראנץ' המבוקש, תוכלו להגיע למתחם ולהיכנס חינם לשוק המיוחד באווירת חו"ל עם דוכנים של עסקים ויצרנים קטנים ומרתקים מרחבי הארץ שיציעו טעימות במקום או מבחר מנות ומוצרי גלם לקחת הביתה לשבת.

בין היתר יוצעו מאפים מתוקים ומלוחים בניחוח צרפתי של מוס פטיסרי והקונדיטור דוד מוס; קראק פאי ופחזניות של הקונדיטורית מאיה קייקס; חלות מיוחדות, עוגות שמרים ופוקאצ'ות טבעוניות של עומר חורב; עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות במילויים מפתיעים של צ'אנקי קוקיז ומאפה ספוליאטלה איטלקי מדופדף ומפתה במיוחד מבית הפיצה הנפוליטנית קאנוטו.

עוד תמצאו בשוק מבחר ממרחים ייחודים בעבודת יד, עמדת סנגריה וקוקטיילים מרעננים, קפה קולד ברו של לאב קופי, גבינות ודליקטסים מחנן הגבן, שמן זית ודבש של משק גרתי, כלי קרמיקה עבודת יד מבוץ וקרמיקה, פרחים וזרים לשבת של סיגל צעירי ועוד הפתעות.

הפוד טראקים שמסביב לבר הארוך במזרח התיכון יגישו מגוון מנות מוקטנות מתאילנד, יפן ואמריקה לצד מנת ספיישל מיוחדת לאירוע של השף יוסי שטרית.

THEFOODNETT POP-UP BRUNCH & MARKET | מתחם DNA | מרכז עזריאלי, דרך מנחם בגין 132, תל אביב | ימי שישי 17.3 | 24.3 | 31.3 החל מהשעה 9:45 | הכניסה לשוק חופשית וחינמית, הבראנץ’ בהזמנת מקום מראש בלבד באתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
בראנץ טבעוני של מסעדת J17

שובו של הבופה: מסעדת J17 משיקה בראנץ טבעוני חדש

חדשות האוכל
בראנץ' קיץ 2022 של מסעדת צ'נה וקפה נספרסו

מסעדת צ'נה משיקה בראנץ' קיץ חדש בשיתוף נספרסו

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>
BALLOUT בתדר - כדורסל רחוב, קולינריה וקוקטיילים

שמח בתדר: כדורסל רחוב, הופעות חיות ותפריט אצטדיונים של אייל שני

אירועים ופסטיבלים
בר התדר התל אביבי יהפוך למשך 4 ימים לפסטיבל שמח במיוחד של כדורסל רחוב, אוכל אמריקאי מושחת, הופעות חיות וקוקטיילים על בסיס קוניאק הנסי >>

מדריכים שאהבתם

גדולים ביפן: איך להכין אורז לסושי כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים

המדריך השלם: איך לאחסן גבינות קשות במקרר

מדריכים וטיפים

מה לזלול?