לאחר שבארוחות ההשקה אזלו השולחנות במהירות שיא, הבראנץ' של בלוגרית המסעדות נטע סלונים (THEFOODNET) חוזר אל מסעדת הביסטרו הים תיכונית MENA בתאריכים חדשים.
הבראנץ' של THEFOODNET יתקיים שוב ימים שישי ושבת ה-4-5 וה-11-12 בנובמבר. בכל אחד מהימים יהיה ניתן לקבוע הגעה לשולחן בין 10:00-10:45 וב-13:00-13:45 (בכל רבע שעה). לינק להזמנות יפורסם בקרוב בעמוד האינסטגרם של נטע.
את מנות הבראנץ' יצר שף מסעדת מנא, ינון אלעל (משחקי השף, מחניודה, מלי ומלו) מנות מושחתות ולא שגרתיות על בסיס ארוחת הבוקר הקבועה של המקום ועל פי החזון של נטע בהשראות מסעדות אהובות שביקרה בהן במסעותיה הקולינריים בעולם.
את הבראנץ' ילווה אפרטיף מבעבע מבית קרופט טוויסט שיתאים היטב לאווירה האלגנטית של המסעדה עם המפות הלבנות הקלאסיות והנוף לים התיכון.
THEFOODNETT x MENA Pop-Up Brunch – מה בתפריט?
הבראנץ' יתחיל עם מגש קומות מפתה ומפנק שיוגש לכל שולחן ברגע שתתיישבו. בין השאר יככבו בו סלמון מעושן, פטה צלויה עם רסק עגבניות, גבינת שמנת, שום קונפי עם בלסמי, גבינת בושה שרופה בברנר, לאבנה עם דואה, לחמים, קרואסונים, חמאה או ריבה.
בנוסף זכאי כל סועד לכוס משקה מבעבע מבית Croft Twist, קפה חם/קר או מיץ תפוזים סחוט לבחירה. מחיר הבראנץ' כולו נקבע על פי עלות המנה העיקרית.
בעיקריות תוכלו לזלול מבחר מנות בוהריים מקוריות ומושחתות כמו פנקייקים עם בייקון טלה, חמאת בורבון, ביצה עלומה, פרמז'ן וצ'ילי גרוס (122 ש"ח); לביבת תירס מרובעת עם ביצה עלומה, שום קונפי, פטה, לאבנה ורוטב יין אדום (112 ש"ח); 200 גרם אנטריקוט מיושן 21 ימים עם 2 ביצי עין, תפוחי אדמה פריכים ורוטב שמנת-פלפלת (142 ש"ח).
עוד בעיקריות: בריוש קלוי עם שמנת של פעם, דג ים בכבישה עדינה, צנונית, שרי, צ'ילי וביצה רכה (116 ש"ח); לביבת ירק (מעקוד) של סבתא חביבה עם ירקות חתוכים גס וקנל שמנת מצומצמת (98 ש"ח); לחם בריוש קלוי עם סלט אבוקדו טרי, ביצה עלומה, עלי זעתר וצ'ילי גרוס (92 ש"ח) ולחם בריוש עם מחית פטריות כמהין שחורות, גאודה, מקושקשת רכה, פרמז'ן וסלט ירוק (102 ש"ח).
מסעדת מנא נפתחה לפני כשנה ברחוב הירקון בתל אביב לאחר שתפקדה בתור מעדניה בתקופת הקורונה. השף ינון אלעל מציע בה תפריט ביסטרו עם ארוחות בוקר מקוריות וארוחות ערב באווירה מוקפדת.
עם השקת הבראנץ' בתחילת החודש כתבה נטע סלונים:
"הרעיון הזה מתבשל אצלי כבר למעלה משנה ועכשיו זה סוף סוף קורה. בתור אחת שחיה ונושמת אוכל ומסעדות, היה לי רעיון להביא מנות שנחשפתי אליהן בעולם וחסרות לי כאן בארץ. ביסטרו מנה, גם מבחינת המקום וגם מבחינת האנשים שעומדים מאחוריו, הוא הבחירה המושלמת להגשמת החלום שלי וכך גם קרופט טוויסט שהולכים איתי דרך. אני מקווה שתיהנו מהחוויה הזו ותתרגשו כמוני"
פופ אפ בראנץ' של נטע סלונים THEFOODNET במסעדת MENA | הירקון 88, תל אביב | שישי-שבת 4-5.11 שישי-שבת 11-12.11, 10:00-15:00