קוקילידה וקעקוע מול הים: תושה בייקרי חוגגת יום הולדת

אחת הקונדיטוריות המדוברות ביותר בצפון הארץ בשנים האחרונות חוגגת יום הולדת 6 בפסטיבל שמח עם דוכני אוכל, קוקטיילים, מוזיקה והרבה מתוק.
תושה בייקרי חוגגים יום הולדת 6
תושה בייקרי חוגגים יום הולדת 6 | צילום: שניר (סופגי) גואטה

תושה בייקרי, אחת מהקונדיטוריות הכי מדוברות של השנים האחרונות חוגגת יום הולדת 6 עם פסטיבל שמח ומתוק במיוחד הערב (חמישי) החל מהשעה 19:00 במתחם תושה באכזיב.

במקום יוצבו מבחר דוכני אוכל עם תפריט מיוחד, דוכני קוקטיילים, יין ובירות מול הים. בין ההפתעות בתפריט הספיישל של הפסטיבל תמצאו מבחר קוקילידות מושחתות כמו קוקולידה עם עוגיית לוז, גלידת שוקולד חלב וטונקה ורוטב אגוזי לוז; קוקילידה שוקוצ'יפס עם גלידת וניל ורוטב קרמל וקוקילידה עם עוגיית שקדים פריכה, גלידת הדרים ורוטב אקזוטי.

עוד טעימה: לה גוטה פטיסרי – קונדיטוריה צרפתית בלב אשדוד

עדכונים טעימים למייל!

בזמן שאתם זוללים את המאפים תוכלו להתחדש בקעקוע או בפירסינג שווה בדוכן של אוקטאטו מנהריה (150 ש"ח לקעקוע קטן/בינוני, 100 ש"ח פירסינג אווזניים/נזם). על המוזיקה באירוע יפקדו דיג'יי מתן רוזיו ודיג'יי מיארה שינגן סטים שמחים אל תוך הלילה.

תושה בייקרי – מהמאפים הטובים בצפון הארץ

תושה בייקרי נפתחה בשנת 2017 בראש הנקרה והפכה עד מהרה לנקודת עצירה חובה לפודיז בצפון הארץ. בשנה שעברה עברה הקונדיטוריה של שחף אברהם ותומר סוויסה למיקום חדש על רצועת החוף של אכזיב עם חצר רחבה בה מתקיימות הופעות.

בתפריט של תושה מציעים קלאסיקות מתוקות ומלוחות עם מבחר מאפי בוקר, עוגות, קינוחים אישיים וספיישלים מתחלפים. מלבד אלו מציעים במקום גם מבחר של סלטים ומנות קלילות לנשנוש עם קוקטייל מול נוף הים והשקיעה.

המאפים של טושה בייקרי | צילום שניר (סופגי) גואטה

בין המנות תמצאו קרואסון כרוב צלוי עם לבנה; בייגל מקמח מלא וגרעינים עם גבינת שמנת, ריבת שרי, אמנטל, בצל סגול ולבבות חסה; כריך מחמצת אגוזי מלך עם טחינה ירוקה, פסטו ובטטות צלויות; בורקסים, קישים במבחר מילויים ועוד.

עוד טעימה: עסקיות חדשות במסעדת מנרה בתל אביב

בגזרת המתוקים תמצאו עוגות בחושות מקוריות כמו עוגת דלעת ותבלינים או גזר וחמוציות, עוגות שמרים קלאסיות, עוגות גבינה, קרואסונים במילויים מגוונים ומבחר קינוחים אישיים מרשימים מטארט קרמל עם שומשום שחור ובננות מקורמלות עד עוגת פיסטוקפה עם קרם דיפלומט-פיסטוק, מוס קפה וסבלה פיסטוק (13-35 ש"ח).

פסטיבל יום הולדת 6 של תושה בייקרי | חמישי 27.10, 19:00-23:00 | אכזיב | הכניסה חופשית על בסיס מקום פנוי | טלפון: 072-3957620

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ערן שוורצברד פטיסרי בולנז'רי בשרונה מרקט
מה מסתתר בויטרינת התכשיטים של הפטיסרי החדש בשרונה?
חדשות האוכל
עוגות כשרות לפסח 2022 של בבקה בייקרי
סדר משודרג: איפה לקנות עוגות כשרות לפסח 2022
חדשות האוכל
תפריט פנקייקים חדש בנולה בייקרי
נולה בייקרי משיקים תפריט פנקייקים מושחת לקיץ
חדשות האוכל
בריוש ג'לאטו בפופ אפ גלידות של קאזה טואה
פופ אפ גלידות בקאזה טואה: בריוש ג׳לאטו כבר טעמתם?
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
פעם אחת ולתמיד: איך לבחור מלפפונים טריים אצל הירקן
מדריכים וטיפים
נמאס לקלף עגבניות? תכירו את השיטה שתחסוך לכם זמן ועצבים
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל