מסעדת מנרה נפתחה לפני כשלושה חודשים בקומה הראשונה של מלון שרתון על חוף ימה של תל אביב והפכה במהרה לאחת המסעדות המדוברות בעיר. כעת משיקים במנרה עסקיות צהריים עם מיטב הדגה של הים התיכון וחומרי גלם עונתיים ומקומיים איכותיים.
עוד טעימה: מה ממתין לכם בבראנץ' של מסעדת נורדר החדשה
ארוחות עסקיות במסעדת מנרה – מה בתפריט?
תפריט עסקיות הצהריים של מנרה מוגש בימים ראשון עד חמישי בין 12:00-15:30 לצד התפריט הרגיל והוא וכולל פוקאצ'ה חמה מהטאבון ומנה ראשונה במחיר המנה העיקרית.
במנות הראשונות בתפריט הצהריים תוכלו לבחור בין סלט עלים עם חסות פריכות, ויניגרט חרדל וגבינת עיזים; בטטה לבנה עם קרם שום, ויניגרט בזיליקום וחומץ שרי; אספרגוס בפחם בחמאה אגוזית, גבינת גאודה וקרם פרש; חציל שרוף עם יוגורט כבשים, פיסטוק איראני ואוכמניות או קרפצ'יו דג ים עם בצל סגול, בזיליקום, פיסטוק, צנובר וצ'ילי ירוק בתוספת 10 ש"ח.
בעיקריות לבחירה מציעים במסעדה קבב דג ים עם צזיקי שום שמיר, מטבוחה ועלי תבלין ירוקים; לברק שלם בטאבון עצים עם ויניגרט שבור, עגבניות, שומר, בזיליקום, שושקה, צ'ילי וסומק; בר ים בחמאת פסטיס עם עגבניות, תרד, זיתי קלמטה וירקות ירוקים; לחם שטוח מטאבון עצים עם קרעי דג, יוגורט עמבה ועשבי תבלין או כיסוני גבינות רכות עם קרם עגבניות שרי, זעתר מיובש ושמן פיקואל (134-178 ש"ח).
לקינוח יציעו בתפריט העסקיות נמסיס שוקולד או טארט לים (52-54 ש"ח). את הארוחה ניתן ללוות בכוס יין הבית אדום/לבן/רוזה ב-36 ש"ח או קוקטייל צהריים ב-48 ש"ח.
מסעדת מנרה מקבוצת TYO עוררה עניין רב עוד טרם פתיחתה הרשמית, בין השאר עקב היותה מסעדת שף כשרה, תופעה שכובשת את עולם המסעדנות הישראלי ביתר שאת בשנה האחרונה. התפריט מתמקד במנות דגים עם השראה ממדינות הים התיכון ונגיעות עדכניות ומוביל אותו שף נמרוד הדס שעבד ב-15 השנים האחרונות במסעדות נחשבות כמו טוטו, רפאל וטורקיז.
ארוחות עסקיות במסעדת מנרה | מלון שרתון תל אביב, הירקון 115, תל אביב | ראשון-חמישי, 18:00-24:00 | הזמנת מקום ב-03-6702220 או באתר אונטופו