שף בצהריים: מסעדת מנרה משיקה תפריט עסקיות חדש

מנרה, מסעדת השף הכשרה שנפתחה לפני כשלושה חודשים במלון שרתון בתל אביב משיקה לראשונה תפריט עסקיות צהריים מפנק מול הים התיכון.
תפריט עסקיות חדש במסעדת מנרה
תפריט עסקיות חדש במסעדת מנרה | צילום: אסף קרלה

מסעדת מנרה נפתחה לפני כשלושה חודשים בקומה הראשונה של מלון שרתון על חוף ימה של תל אביב והפכה במהרה לאחת המסעדות המדוברות בעיר. כעת משיקים במנרה עסקיות צהריים עם מיטב הדגה של הים התיכון וחומרי גלם עונתיים ומקומיים איכותיים.

עוד טעימה: מה ממתין לכם בבראנץ' של מסעדת נורדר החדשה

ארוחות עסקיות במסעדת מנרה – מה בתפריט?

תפריט עסקיות הצהריים של מנרה מוגש בימים ראשון עד חמישי בין 12:00-15:30 לצד התפריט הרגיל והוא וכולל פוקאצ'ה חמה מהטאבון ומנה ראשונה במחיר המנה העיקרית.

במנות הראשונות בתפריט הצהריים תוכלו לבחור בין סלט עלים עם חסות פריכות, ויניגרט חרדל וגבינת עיזים; בטטה לבנה עם קרם שום, ויניגרט בזיליקום וחומץ שרי; אספרגוס בפחם בחמאה אגוזית, גבינת גאודה וקרם פרש; חציל שרוף עם יוגורט כבשים, פיסטוק איראני ואוכמניות או קרפצ'יו דג ים עם בצל סגול, בזיליקום, פיסטוק, צנובר וצ'ילי ירוק בתוספת 10 ש"ח.

בעיקריות לבחירה מציעים במסעדה קבב דג ים עם צזיקי שום שמיר, מטבוחה ועלי תבלין ירוקים; לברק שלם בטאבון עצים עם ויניגרט שבור, עגבניות, שומר, בזיליקום, שושקה, צ'ילי וסומק; בר ים בחמאת פסטיס עם עגבניות, תרד, זיתי קלמטה וירקות ירוקים; לחם שטוח מטאבון עצים עם קרעי דג, יוגורט עמבה ועשבי תבלין או כיסוני גבינות רכות עם קרם עגבניות שרי, זעתר מיובש ושמן פיקואל (134-178 ש"ח).

לקינוח יציעו בתפריט העסקיות נמסיס שוקולד או טארט לים (52-54 ש"ח). את הארוחה ניתן ללוות בכוס יין הבית אדום/לבן/רוזה ב-36 ש"ח או קוקטייל צהריים ב-48 ש"ח.

מסעדת מנרה הכשרה בתל אביב | צילום: אסף קרלה

מסעדת מנרה מקבוצת TYO עוררה עניין רב עוד טרם פתיחתה הרשמית, בין השאר עקב היותה מסעדת שף כשרה, תופעה שכובשת את עולם המסעדנות הישראלי ביתר שאת בשנה האחרונה. התפריט מתמקד במנות דגים עם השראה ממדינות הים התיכון ונגיעות עדכניות ומוביל אותו שף נמרוד הדס שעבד ב-15 השנים האחרונות במסעדות נחשבות כמו טוטו, רפאל וטורקיז.

ארוחות עסקיות במסעדת מנרה | מלון שרתון תל אביב, הירקון 115, תל אביב | ראשון-חמישי, 18:00-24:00 | הזמנת מקום ב-03-6702220 או באתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא
סלקים צלויים, פרושוטו ומנטו: מסעדת אריא משיקה תפריט חורף
חדשות האוכל
תפריט סתיו 2022 של מסעדת וייס
תפריט סתיו חדש במסעדת וייס של השף גיל דהאן
חדשות האוכל
תפריט חורף יווני בקפה גרג
חדשות האוכל: פאפא ג'ונס, אהרוני, פר דרייר, קפה גרג ופופ אנד פופ
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
הדרך הנכונה והבטוחה להפשיר עוף קפוא במהירות
טיפים למטבח
בדקנו: קילוף תפוחי אדמה – לפני או אחרי הבישול?
טיפים למטבח
המדריך השלם: איך לשמור על שום טרי לאורך זמן
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל