לזלול - מגזין אוכל ישראלי

שף בצהריים: מסעדת מנרה משיקה תפריט עסקיות חדש

מנרה, מסעדת השף הכשרה שנפתחה לפני כשלושה חודשים במלון שרתון בתל אביב משיקה לראשונה תפריט עסקיות צהריים מפנק מול הים התיכון
תפריט עסקיות חדש במסעדת מנרה
תפריט עסקיות חדש במסעדת מנרה | צילום: אסף קרלה
שיתוף

מסעדת מנרה נפתחה לפני כשלושה חודשים בקומה הראשונה של מלון שרתון על חוף ימה של תל אביב והפכה במהרה לאחת המסעדות המדוברות בעיר. כעת משיקים במנרה עסקיות צהריים עם מיטב הדגה של הים התיכון וחומרי גלם עונתיים ומקומיים איכותיים.

עוד טעימה: מה ממתין לכם בבראנץ' של מסעדת נורדר החדשה

ארוחות עסקיות במסעדת מנרה – מה בתפריט?

תפריט עסקיות הצהריים של מנרה מוגש בימים ראשון עד חמישי בין 12:00-15:30 לצד התפריט הרגיל והוא וכולל פוקאצ'ה חמה מהטאבון ומנה ראשונה במחיר המנה העיקרית.

במנות הראשונות בתפריט הצהריים תוכלו לבחור בין סלט עלים עם חסות פריכות, ויניגרט חרדל וגבינת עיזים; בטטה לבנה עם קרם שום, ויניגרט בזיליקום וחומץ שרי; אספרגוס בפחם בחמאה אגוזית, גבינת גאודה וקרם פרש; חציל שרוף עם יוגורט כבשים, פיסטוק איראני ואוכמניות או קרפצ'יו דג ים עם בצל סגול, בזיליקום, פיסטוק, צנובר וצ'ילי ירוק בתוספת 10 ש"ח.

בעיקריות לבחירה מציעים במסעדה קבב דג ים עם צזיקי שום שמיר, מטבוחה ועלי תבלין ירוקים; לברק שלם בטאבון עצים עם ויניגרט שבור, עגבניות, שומר, בזיליקום, שושקה, צ'ילי וסומק; בר ים בחמאת פסטיס עם עגבניות, תרד, זיתי קלמטה וירקות ירוקים; לחם שטוח מטאבון עצים עם קרעי דג, יוגורט עמבה ועשבי תבלין או כיסוני גבינות רכות עם קרם עגבניות שרי, זעתר מיובש ושמן פיקואל (134-178 ש"ח).

לקינוח יציעו בתפריט העסקיות נמסיס שוקולד או טארט לים (52-54 ש"ח). את הארוחה ניתן ללוות בכוס יין הבית אדום/לבן/רוזה ב-36 ש"ח או קוקטייל צהריים ב-48 ש"ח.

מסעדת מנרה הכשרה בתל אביב
מסעדת מנרה הכשרה בתל אביב | צילום: אסף קרלה

מסעדת מנרה מקבוצת TYO עוררה עניין רב עוד טרם פתיחתה הרשמית, בין השאר עקב היותה מסעדת שף כשרה, תופעה שכובשת את עולם המסעדנות הישראלי ביתר שאת בשנה האחרונה. התפריט מתמקד במנות דגים עם השראה ממדינות הים התיכון ונגיעות עדכניות ומוביל אותו שף נמרוד הדס שעבד ב-15 השנים האחרונות במסעדות נחשבות כמו טוטו, רפאל וטורקיז.

ארוחות עסקיות במסעדת מנרה | מלון שרתון תל אביב, הירקון 115, תל אביב | ראשון-חמישי, 18:00-24:00 | הזמנת מקום ב-03-6702220 או באתר אונטופו

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת טייסט אוף קולומביה Taste of Colombia

Taste of Colombia: שיר אהבה לאוכל קולומביאני בתל אביב

חדשות האוכל
מסעדת אונו - מסעדת דגים-איטלקית חדשה בעכו

ארוחת בוקר איטלקית מול הים: נפתחה מסעדת אונו בעכו

חדשות האוכל
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב

בוטיק 180: בר אוכל חדש ושמח על הטיילת של תל אביב

חדשות האוכל
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
תפריט סתיו 2022 של קפה אירופה

הופה: קפה אירופה חוגגים עשור עם תפריט צהריים חדש

חדשות האוכל
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה

חגיגה בבלקן: מסעדת בלקנה נפתחה בפרדס חנה

חדשות האוכל
תפריט תותים של מקס ברנר - חורף 2024

חדשות האוכל לחורף: תבשילים, קינוחים ומפרגנים למילואים

חדשות האוכל
תפריט חורף יווני בקפה גרג

חדשות האוכל: פאפא ג'ונס, אהרוני, פר דרייר, קפה גרג ופופ אנד פופ

חדשות האוכל
קיץ 2024 במסעדת החוף לולי

מה אוכלים השבוע: תפריטי אביב וחידושים מרעננים במסעדות

חדשות האוכל
50 המסעדות הטובות במזרח התיכון 2023

מהפך בצמרת: מי המסעדה הישראלית הטובה במזרח התיכון?

חדשות האוכל
מסעדת מנרה הכשרה בתל אביב

נפתחה מסעדת מנרה הכשרה על חוף ימה של תל אביב

חדשות האוכל