תערובת תבלינים של טוויקס
קרדיט תמונה – B&G FOODS

חדש: תערובת תבלינים של טוויקס לארוחה הבאה שלכם

מכורים לטוויקס? מהיום אתם יכולים להוסיף את חטיף השוקולד האהוב לכל מאכל שתרצו בעזרת תערובת תבלינים של טוויקס למנות ראשונות, עיקריות וקינוחים
שיתוף

תוכן עניינים

חברת המזון B&G האמריקאית ידועה בתבלינים ובתערובות התיבול שלה הנמכרים במרכולים בארצות הברית.מתבלינים קלאסיים כמו צ'ילי חריף ועד תערובות מתוחכמות ואקזוטיות מרחבי העולם לשפים חובבים.

כעת מציעה החברה מוצר חדש ומפתיע – תערובת תיבול טוויקס שתהפוך כל מנה שתרצו למנה בטעם של חטיף השוקולד הפופולרי.

תערובת התבלינים שמתוארת כשילוב טעמים של עוגיית טוויקס קראנצ'ית, קרמל רך ושוקולד חלב, תופץ בהדרגה בסופרים ברחבי ארצות הברית במהלך חודש ספטמבר.

עוד טעימה: איך יודעים אם תבלין פג תוקף או טוב לשימוש?

תערובת תבלינים של טוויקס – מתאים להכל?

החברה מציעה להוסיף את תערובת התבלינים של טוויקס למאכלים מתוקים אחרים כמו גלידה ומילקשייק אבל גם מעודדים את הלקוחות לחשוב מחוץ לקופסא ולהוסיף את התבלין לפופקורן, קוקטיילים ומאכלים לא שגרתיים אחרים.

תערובת תבלינים של טוויקס
תערובת תבלינים של טוויקס | צילום: B&G FOODS

החברה אף הגדילה לעשות והציעה בהודעה לעיתונות מתכון לרוטב ברביקיו המשלב את תערובת התבלינים ומיועד לכנפי עוף, המכיל קטשופ, דבש, רוטב וורצ'סטר, מיץ לימון, רוטב צ'יפוטלה וכמובן תוספת של תערובת התבלינים של טוויקס.

מתכון: רוטב ברביקיו בטעם טוויקס

ל-2-3 כוסות רוטב

רכיבים:

  • 2 כוסות קטשופ
  • חצי כוס תערובת תבלין טוויקס
  • כף דבש
  • כף רוטב וורצ'סטר
  • כף מיץ לימון
  • כפית רוטב צ'יפוטלה

הוראות הכנה:

  • ערבבו את כל הרכיבים במחבת והביאו לרתיחה על אש בינונית.
  • הורידו לאש נמוכה לבעבוע של עשר דקות
  • ניתן לשמור במקרר עד שבוע ימים.

לעוד מתכונים עם תערובת התבלינים של טוויקס לחצו כאן

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס