האירוח היפני של UMAI – עכשיו בבית חדש עם תפריט משודרג

שנה לאחר השקת החלל הקולינרי היפני של אומאי (UMAI), שפית אלכס אברמוב עוברת למשכן חדש ומציעה ערבי קאיסקי ואיזקאיה מסורתיים ואינטימיים.
ארוחת קאיסקי מסורתית ב-UMAI
ארוחת קאיסקי מסורתית ב-UMAI | צילום: אמיר מנחם

לאחר שנה של פעילות קולינרית מוצלחת, השפית אלכס אברמוב משדרגת את חוויית האירוח היפני מתוצרתה אל משכן רחב ידיים שיאפשר ליותר סועדים להיחשף לארוחת הטעימות שלה מבלי לאבד את תחושת האינטימיות שליוותה אותן עד כה.

אברמוב הקימה את אומאי לאחר שחזרה מיפן לאחר שהות של מספר שנים בהן התמקצעה וצברה ידע במסורות קולינריות יפניות בפרט ואסייתיות בכלל. בחלל שבחרה ל-UMAI אירחה מאז אברמוב סועדים לארוחות יפניות מוקפדות ואינטימיות שעברו במהירות מפה לאוזן בקרב חובבי קולינריה באשר הם והתמלאו עד אפס מקום שבועות קדימה.

עוד טעימה: 7:1 Lab: – מעבדת קוקטיילים חדשה בתל אביב

עדכונים טעימים למייל!

עם המעבר למשכן החדש מציעה אברמוב כמה חוויות מרכזיות המשתלבות אחת בשנייה. התמחות בתרבות האירוח היפני עד לפרטים הקטנים שעושים את ההבדל, שימוש וטיפול קפדני אך מינימלי בחומרי הגלם העונתיים המשמשים לארוחות, התמחות בקצבות בשר וואגיו יפני ומיזוג בין המטבח היפני המסורתי והאותנטי לבין קולינריה מודרנית בת זמננו, כל אלו הופכים את החוויות שמציעה אברמוב לשלם אחד הולסיטי שלוקח את הסועדים היישר אל יפן.

המשכן החדש של UMAI ממוקם בבניין היסטורי בשכונה המרונית של יפו ששימש בעבר כביתו של שגריר ברזיל בישראל. לאחר שיפוץ נרחב, המקום משלב כעת עיצוב יפני מינימליסטי לצד אלמנטים מודרניים עם השפעות של האיזור היפואי.

קאיסקי – ארוחת טעימות יפנית משותפת

בערבי הקייסקי מארחת השפית אלכס אברמוב את הסועדים לארוחת טעימות יפנית מסורתית עם פרשנותה האישית. הארוחה מכילה מספר מנות המשלבות בין המסורת הקפדנית היפנית לטכניקות הכנה ובישול עדכניות תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים שעוברים טיפול אישי ע"י השפית.

מנת Tempura Setto בערב קאיסקי ב-UMAI
מנת Tempura Setto בערב קאיסקי ב-UMAI | צילום: אמיר מנחם

בתפריט המוגש בערבי הקייסקי של אברמוב ב-UMAI אפשר למצוא מנות כמו NAMEROU – טרטר דג ים עונתי מיסו לבן על ג׳לי קונסומה אבטיח מעושן; EBI ANKAKE – ספירת שרימפס קריסטל עטופה בעלה צנון שקוף על ציר פירות ים עמוק; OTSUKURI – פרוסות פלמידה אדומה מקומית לצד סויה אוטסוקורי; HIMARAYA SHIO MUSHI קלמרי מאודה וצרוב על אבן מלח הימאליה ו-TEMPURA SETTO – תאנים בטמפורה, פטריות ארינגי בטמפורה וביצת שליו בטמפורה

מחיר ארוחת הטעימות עומד על 400 ש"ח ללא אלכוהול או 500 ש״ח כולל פיירינג של בירות וסאקה לליווי הארוחה.

איזקאיה – בר אוכל יפני

מי שמעדיף בחירה חופשית, יכול להגיע בהזמנה מראש לאחד מערבי האיזקאיה של שפית אלכס אברמוב בה מוגש התפריט החדש של UMAI המתאפיין במנות קטנות, מסקרנות ולא מתחנפות.

ארוחת איזקאיה אינטימית באומאי
ארוחת איזקאיה אינטימית באומאי | צילום: אמיר מנחם

המנות בתפריט האיזקאיה עשויות מחומרי גלם עונתיים וקיציים בשילוב בשר הוואגיו האיכותי, זן בקר יפני שמטופל בקפדנות בכדי לייצר בשר רך ומתמוסס בפה עם שיוש, טעם עז ואיכות יוצאת דופן.

בין המנות בתפריט האיזקאיה של UMAI תמצאו YAMITSUKI HOTATE – כרוב מומלח ממכר עם סקאלופ; WAGYU BAO – באנים מאודים עם מוזה וואגיו וקטצואבושי מאיו; BUTA BARA NI – בטן חזיר מקורמלת בבישול ארוך על כרוב פרוס; EB FURAI – קריספי שרימפס בפאנקו לצד רוטב טנצויו ו-TORI KAWA PON – פרוסות בצל ועוף ברוטב יוזו פונזו
(48-72 ש"ח)

אירועים פרטיים ב-UMAI

בנוסף לחוויות הקייסקי והאיזקאיה, מציעה אברמוב גם קיום אירועים פרטיים ב-UMAI באווירה אינטימית במיוחד ובהתאמה אישית לאורחים.

התפריט מציע מספר מנות אישיות לכל סועד בליווי סאקה איכותי ומותאם לכל מנה.

UMAI | עבד אל ראוף אל ביטאר 8, יפו | הזמנות בטלפון 052-597-7897 ובאתר אונטופו | פרטים נוספים באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת הודו הקטנה מגיעה אל רמת גן
הודו הקטנה: המסעדה האהובה מבאר שבע מגיעה למרכז הארץ
חדשות האוכל
יום הולדת לג'ירף - המנות האייקוניות חוזרות
יש חגיגה: המנות הנוסטלגיות של ג'ירף חוזרות לתפריט
חדשות האוכל
מסעדת סבאג' בפוד טרמינל מידטאון
סושי, המבורגר ופאד תאי: פוד טרמינל מידטאון נפתח בתל אביב
חדשות האוכל
פופ אפ ראמן של תוםתום ואוקינאווה
לשבועיים בלבד: פופ אפ ראמן של תוםתום באוקינאווה תל אביב
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
פסטיבל ראמן 2025 במסעדת קמפאי באר שבע
חם בדרום: מסעדת קמפאי משיקה פסטיבל ראמן חורפי
חדשות האוכל
מסעדת קמפאי מבאר שבע חוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי לכבוד חורף 2025. במסגרת הפסטיבל יוגשו 5 סוגי ראמן עשירים עם שלל תוספות מחממות לב ונפש >>
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב משיקה במהלך חודש פברואר תפריט יפני ייחודי המשלב בין מנות קלאסיות עם אינטרפרטציה מודרנית של השף ניצן רז >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
לא מה שחשבתם: כמה זמן אפשר לשמור ביצה קשה במקרר?
מדריכים וטיפים
זו הדרך הנכונה לאחסן דבש במטבח הביתי
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל