ויראלי: מתכון לפאדג' לוטוס ב-3 מרכיבים

אחרי לחם הבננה וקפה דלגונה, מגיע הלהיט החדש של אינסטגרם - מתכון לפאדג' משלושה מרכיבים בלבד - חלב מרוכז, שוקולד לבן וממרח עוגיות לוטוס..
מתכון לפאדג' ב-3 מרכיבים
מתכון לפאדג' ב-3 מרכיבים

מתכון חדש לפאדג' ב-3 מרכיבים בלבד כובש את הרשתות החברתיות. כל מה שתצטרכו זה חלב מרוכז, שוקולד לבן וממרח עוגיות לוטוס.

המתכון לפאדג' הפשוט הפך פופולרי לאחר שהמשתמשת אלואיז הד מלונדון שיתפה את המתכון לפאדג' בעמודי האינסטגרם והטיק טוק שלה. הפוסטים הגיעו ליותר מ-50 מליון צפיות עד כה עם משתמשים רבים שהעלו את יצירותיהם בעצמם לרשתות.

מתכון לפאדג' לוטוס מ-3 מרכיבים

מרכיבים

עדכונים טעימים למייל!
  • פחית חלב מרוכז (397 גרם).
  • 400 גרם שוקולד לבן.
  • 100 גרם ממרח עוגיות לוטוס.
  • אופציונלי: עוגיות לוטוס מרוסקות לפירורים לקישוט.

הוראות הכנה

  • הוסיפו לסיר את החלב המרוכז והשוקולד הלבן, הניחו על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.
  • כבו את האש והוסיפו את ממרח הלוטוס (ואת פירורי הלוטוס אם רוצים).
  • מיזגו את התערובת לתבנית אפיה.
  • העבירו למקרר עד התייצבות.

מלבד המתכון הזה, פרסמה אלואיז אופציות נוספות לגיוון הטעמים של הפאדג'. במתכון השני היא החליפה את ממרח הלוטוס בעוגיות אוראו.

מתכון – פאדג' אוראו מ-3 מרכיבים

מרכיבים

  • פחית חלב מרוכז (397 גרם)
  • 510 גרם שוקולד לבן
  • 20 עוגיות אוראו מרוסקות

הוראות הכנה

  • הוסיפו לסיר את החלב המרוכז והשוקולד הלבן, הניחו על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד להמסה של השוקולד ואיחוד.
  • הוסיפו את עוגיות האוראו המרוסקות (שמרו קצת בצד לקישוט) וערבבו עד קבלת מסה סמיכה.
  • מיזגו את התערובת לתבנית אפיה עם נייר אפייה.
  • פזרו עוד פירורי אוריאו מעל והעבירו למקרר עד התייצבות.

במתכון השלישי החליפה אלואיז את התוספת בחטיף קיט-קט

מתכון – פאדג' קיט-קט מ-3 מרכיבים

מרכיבים

  • פחית חלב מרוכז (397 גרם)
  • 500 גרם שוקולד לבן
  • 125 גרם אצבעות קיט-קט
  • אופציונלי: 8 חטיפי קיט-קט עם 4 אצבעות כל אחד לבסיס

הוראות הכנה

  • אם אתם רוצים את בסיס אצבעות הקיט-קט, סדרו אותן על מגש אפייה עם נייר אפייה.
  • הוסיפו לסיר את החלב המרוכז והשוקולד הלבן, הניחו על אש נמוכה תוך כדי ערבוב
  • כבו את האש והוסיפו את אצבעות הקיט-קט.
  • מיזגו לתבנית האפייה והעבירו למקרר עד התייצבות.

אלואיז מספרת שמאז החל הסגר בעקבות מגפת הקורונה, חשבון האינסטגרם שלה צמח בצורה משמעותית עד שהחליטה לפתוח חשבון נוסף בו תחלוק מתכונים. תוך 4 שבועות בלבד, צמח החשבון ליותר מ-45 אלף עוקבים. "הפוסט הראשון שלי היה ב-31 במרץ, היו לי סביבות 20 עוקבים ותוך יממה המספר עלה לאלף וכעת כבר על 45,000 עוקבים.

התגובה הייתה פנטסטית, קיבלתי כל כך הרבה הודעות ויש לזה כל כך הרבה משמעות בשבילי. מהורים שאופים את המתכונים עם הילדים שלהם, אנשים שאופים בפעם הראשונה ואחרים שהתקשו למצוא הנאה בימים כאלה והצליחו בעזרת המתכונים", אומרת אלואיז.

"אני לומדת הכל לבד כשזה מגיע לאפייה, נהגתי לאפות עם דודה שלי כשהייתי צעירה מאוד, אך מלבד זאת זה היה פחות או יותר עניין של ניסוי וטעייה. הייתי רוצה לומר, תעשו כיף ותעסיקו את עצמכם בפעילויות מהנות בזמן הסגר. כל המטרה של הדף היא לתת לכולם הזדמנות לאפות ולנצל את הזמן הפנוי שלהם בבית, בתקווה שהם ייהנו מהתהליך מתחילתו ועד סופו", הוסיפה אלואיז.

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ספינג' מרוקאי קלאסי
זה המתכון היחיד שאתם צריכים לספינג' מרוקאי אותנטי
מתכונים
יום הפיסטוק הבינלאומי 2023 בקונדיטוריות
יום הפיסטוק הבינלאומי 2023: חגיגה ירוקה בקונדיטוריות
חדשות האוכל
פסטיבל הקינוחים קרם דה לה קרם 2022 באשדוד
קרם דה לה קרם: פסטיבל הקינוחים הראשון באשדוד
אירועים ופסטיבלים
הכנת קצפת מהירה
כל אחד יכול: איך להכין קצפת מושלמת ב-5 דקות
מדריכים וטיפים
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
מדריך: איך לאחסן תפוחי אדמה לאורך זמן
מדריכים וטיפים
כמו מקצוענים: איך להכין ביצת עין מושלמת בכל פעם
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל