מתכון לפאדג' ב-3 מרכיבים
קרדיט תמונה – צילום מסך/אינסטגרם

ויראלי: מתכון לפאדג' לוטוס ב-3 מרכיבים

אחרי לחם הבננה וקפה דלגונה, מגיע הלהיט החדש של אינסטגרם - מתכון לפאדג' משלושה מרכיבים בלבד - חלב מרוכז, שוקולד לבן וממרח עוגיות לוטוס.
שיתוף

תוכן עניינים

מתכון חדש לפאדג' ב-3 מרכיבים בלבד כובש את הרשתות החברתיות. כל מה שתצטרכו זה חלב מרוכז, שוקולד לבן וממרח עוגיות לוטוס.

המתכון לפאדג' הפשוט הפך פופולרי לאחר שהמשתמשת אלואיז הד מלונדון שיתפה את המתכון לפאדג' בעמודי האינסטגרם והטיק טוק שלה. הפוסטים הגיעו ליותר מ-50 מליון צפיות עד כה עם משתמשים רבים שהעלו את יצירותיהם בעצמם לרשתות.

מתכון לפאדג' לוטוס מ-3 מרכיבים

מרכיבים

  • פחית חלב מרוכז (397 גרם).
  • 400 גרם שוקולד לבן.
  • 100 גרם ממרח עוגיות לוטוס.
  • אופציונלי: עוגיות לוטוס מרוסקות לפירורים לקישוט.

הוראות הכנה

  • הוסיפו לסיר את החלב המרוכז והשוקולד הלבן, הניחו על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.
  • כבו את האש והוסיפו את ממרח הלוטוס (ואת פירורי הלוטוס אם רוצים).
  • מיזגו את התערובת לתבנית אפיה.
  • העבירו למקרר עד התייצבות.

מלבד המתכון הזה, פרסמה אלואיז אופציות נוספות לגיוון הטעמים של הפאדג'. במתכון השני היא החליפה את ממרח הלוטוס בעוגיות אוראו.

מתכון – פאדג' אוראו מ-3 מרכיבים

מרכיבים

  • פחית חלב מרוכז (397 גרם)
  • 510 גרם שוקולד לבן
  • 20 עוגיות אוראו מרוסקות

הוראות הכנה

  • הוסיפו לסיר את החלב המרוכז והשוקולד הלבן, הניחו על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד להמסה של השוקולד ואיחוד.
  • הוסיפו את עוגיות האוראו המרוסקות (שמרו קצת בצד לקישוט) וערבבו עד קבלת מסה סמיכה.
  • מיזגו את התערובת לתבנית אפיה עם נייר אפייה.
  • פזרו עוד פירורי אוריאו מעל והעבירו למקרר עד התייצבות.

במתכון השלישי החליפה אלואיז את התוספת בחטיף קיט-קט

מתכון – פאדג' קיט-קט מ-3 מרכיבים

מרכיבים

  • פחית חלב מרוכז (397 גרם)
  • 500 גרם שוקולד לבן
  • 125 גרם אצבעות קיט-קט
  • אופציונלי: 8 חטיפי קיט-קט עם 4 אצבעות כל אחד לבסיס

הוראות הכנה

  • אם אתם רוצים את בסיס אצבעות הקיט-קט, סדרו אותן על מגש אפייה עם נייר אפייה.
  • הוסיפו לסיר את החלב המרוכז והשוקולד הלבן, הניחו על אש נמוכה תוך כדי ערבוב
  • כבו את האש והוסיפו את אצבעות הקיט-קט.
  • מיזגו לתבנית האפייה והעבירו למקרר עד התייצבות.

אלואיז מספרת שמאז החל הסגר בעקבות מגפת הקורונה, חשבון האינסטגרם שלה צמח בצורה משמעותית עד שהחליטה לפתוח חשבון נוסף בו תחלוק מתכונים. תוך 4 שבועות בלבד, צמח החשבון ליותר מ-45 אלף עוקבים. "הפוסט הראשון שלי היה ב-31 במרץ, היו לי סביבות 20 עוקבים ותוך יממה המספר עלה לאלף וכעת כבר על 45,000 עוקבים.

התגובה הייתה פנטסטית, קיבלתי כל כך הרבה הודעות ויש לזה כל כך הרבה משמעות בשבילי. מהורים שאופים את המתכונים עם הילדים שלהם, אנשים שאופים בפעם הראשונה ואחרים שהתקשו למצוא הנאה בימים כאלה והצליחו בעזרת המתכונים", אומרת אלואיז.

"אני לומדת הכל לבד כשזה מגיע לאפייה, נהגתי לאפות עם דודה שלי כשהייתי צעירה מאוד, אך מלבד זאת זה היה פחות או יותר עניין של ניסוי וטעייה. הייתי רוצה לומר, תעשו כיף ותעסיקו את עצמכם בפעילויות מהנות בזמן הסגר. כל המטרה של הדף היא לתת לכולם הזדמנות לאפות ולנצל את הזמן הפנוי שלהם בבית, בתקווה שהם ייהנו מהתהליך מתחילתו ועד סופו", הוסיפה אלואיז.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס