שנת 2024 כבר החלה, החורף עושה קאמבק עם ימים גשומים וקרים וגם המסעדות ברחבי הארץ מסתגלות למציאות לצד המלחמה המתמשכת עם שלל תפריטים חדשים, מנות מפתיעות וחידושים מעוררי תאבון. חדשות האוכל מהדורת חורף 2024.
קולקציית החורף של פאפא ג'ונס
רשת הפיצריות פאפא ג'ונס משיקה 4 פיצות לבנות חדשות לכבוד החורף. הפיצות החדשות מצטרפות לקולקציית הפיצות הלבנות של פאפא ג'ונס ללא רוטב עגבניות על בסיס רוטב שום.
תוכלו לטעום למשל פיצה בלקנית עם ממרח עגבניות מיובשות, גבינות איטלקיות, פטה, זיתים ירוקים ובצל סגול; פיצה צ'יקן פסטו עם נתחי עוף עסיסיים, פטריות טריות, מוצרלה ורוטב פסטו; פיצה קלמטה 6 גבינות עם טפנד זיתי קלמטה, עגבניות טריות, ארטישוק, חמש גבינות איטלקיות ומוצרלה ופיצה צ'ייזי פסטו עם פטריות טריות, בצל לבן, מוצרלה ורוטב פסטו.
לרגל השקת הפיצות החדשות, יציעו בפאפא ג'ונס מבצעים לזמן מוגבל. פיצה משפחתית ממהדורת החורף עם 2 פחיות שתייה או מנה נלווית לבחירה ב-99 ש"ח או פיצה משפחתית ממהדורת החורף ופיצה משפחתית קלאסית ב-140 ש"ח.
פאפא ג'ונס | ראשון-שבת 12:00-00:00 | הזמנות באתר וב-6699*
קופסאות אוכל בפופ אנד פופ
מסעדת פופ אנד פופ הפופולרית משיקה את Lunch Box, קופסאות אוכל לארוחת צהריים מהירה עם מנה עיקרית, סלט קטן ולחמנייה. את קופסאות האוכל אפשר להזמין באתר ולאסוף במסעדה.
בין הקופסאות תמצאו פפר צ'יקן עם נתחי עוף מוקפצים בפלפל סאקה, יקיטורי, תפוח אדמה ואורז; תאי אדום עם פרגית, קוקוס, דקלים, תפוח אדמה, בזיליקום, חציל ואורז או שניצל טאיוואן עם פרגית, שניצל, אבקת עראייס, קולסלואו פלפלת וצנונית יקיטורי.
עוד תמצאו צ'אנטבון אסאדו עם בקר מפורק בבישול ארוך, 13 תבלינים, עגבניות, כוסברה, קוקוס ואורז; סלמון דאשי עם כרישה נתחי סלמון בתנור אבן, כרישה, תפוח אדמה, נענע ואורז או נודלס דאליין עם נתחי פילה, יקיטורי, ג'ינג'ר, צ'ילי, שימאג'י ונודלס. מחירי המנות בין 58-68 ש"ח.
פופ & פופ | הארבעה 28, מגדלי הארבעה, בניין דרומי, קומה 14 | שני-חמישי 11:00-16:00
תפריט יווני חדש בקפה גרג
רשת קפה גרג משיקה תפריט חדש של השף אלעד אמסלם ב-85 סניפיה ברחבי הארץ. התפריט החדש לשנת 2024 מתבסס על המטבח היווני עם נגיעות ישראליות מקומיות.
בגזרת ארוחות הבוקר למשל, תמצאו בוקר יווני עם ביצי עין על טירופיטה גבינות ותרד לצד סקורדיליה, לאבנה, געלה, סלסלת עגבניות, צפתית דבש וסלט יווני וגם ארוחת בוקר אמריקאית עם קריפי וופל, בצל, פטריות מוקפצות, רוטב 4 גבינות, ביצים עלומות ובצל ירוק עם סלט לבחירה או בוקר נורבגי עם קריספי וופל, סלמון מעושן, תרד ובצל מוקפצים בחמאה ורוטב גבינות, ביצי עין ובצל ירוק עם סלט לבחירה (54-69 ש"ח).
עוד תמצאו בתפריט החדש מנות על בסיס טהרת הקארי הירוק כמו סלמון וקארי עם בצל סגול, פטריות, ברוקולי, אפונה, שעועית, זוקיני, כוסברה, בוטנים ובצל ירוק לצד אורז וסלט אישי ועוד שלל חידושים כמו צ'יפס זוקיני עם איולי טרטר; סלט קינואה ועדשים עם כרוב לבן, כרוב סגול וגזר, נענע, פטרוזיליה ובזיליקום על בסיס לאבנה.
בתפריט הקינוחים תמצאו חידושים כמו מילפיי – שכבות של בצק עלים, קרם וניל, אבקת סוכר, רוטב קרמל חם או פחזניות הפוכות עם קרם מסקרפונה, אבקת סוכר ורוטב קרמל (43 ש"ח).
קפה גרג | פרטים והזמנות בסניפים ברחבי הארץ ובאתר
טוסט נקניק של אהרוני
שף ישראל אהרוני מרחיב את מתחם קבוצת אהרוני'ס בגני תקווה שכולל כבר המבורגריה ורוטיסרי עם דוכן חדש וכשר בשם "קרוק" שמתמקד בלהיט הנוסטלגי טוסט נקניק, בגרסה משודרגת כמיטב המסורת של אהרוני.
בין הטוסטים תמצאו טוסט טוניסאי עם מיקס הודו-סלמי, תפוח אדמה, לימון כבוש, אריסה וביצה קשה; טוסט אווז-כמהין עם אווז הודו, פטריות, ריבת בצל ואיולי כמהין; טוסט בלקני עם כתף הודו, ארטישוק, זיתים שחורים, פסטו ומיונז ועוד (49 ש"ח).
מלבד הנקניקים תמצאו במקום גם טוסט נקניקייה או טוסט נקניקייה טבעונית וגם נקניקייה בלחמנייה – טבעוני, עגל או עוף או כריך ספיישל עם נקניקיית עגל, איולי חרדל, ריבת בצל, כרוב כבוש, בצל מוחמץ וגבינת אמנטל טבעונית (42-49 ש"ח). בתוספות תמצאו קרעי תפוחי אדמה פריכים או בטטה אפויה בשום ועשבי תיבול ועוד הפתעות.
קרוק טוסט מבית אהרוני'ס | דרך הים 14, גני תקווה | פרטים והזמנות בטלפון 050-955-5005 ובוולט
תפריט חדש במסעדת פר דרייר
בר היין היפואי האהוב פר דרייר מציין יום הולדת 14 עם תפריט חדש של השף החדש, יואב שמואלי (קבוצת טלביה). התפריט החדש כולל שלל מנות קטנות לחלוקה, מנות עיקריות מסקרנות ועוד הפתעות בסגנון צרפתי ונגיעות מקומיות.
בין המנות החדשות תמצאו סלקים אפויים בתנור עם "קונסומה" תפוזים, שקדים קלויים וגבינה כחולה; דג כבוש עם סחוג, לאבנה, בצל ירוק צלוי וצנונית מוחמצת וכבדי עוף קצוצים על הסכין עם חמוצים ועירית (44-62 ש"ח) ומנות גדולות יותר כמו ספגטי מולים טריים עם יין לבן, חמאת עשבי תיבול, סלרי ובצל; פפרדלה פטריות יער עם יין לבן, פול ופרורי לחם או פילה דג ים עם קישואים וחמאה לימונית (84-118 ש"ח).
בימי שישי ושבת יגישו במקום תפריט בראנץ' בשעות 10:00-15:00.
פר דרייר | בת עמי 7, תל אביב | לא כשר | פרטים והזמנות בטלפון 03-6292111