ארוחת בוקר של אלנה במלון נורמן
קרדיט תמונה – דנה פרידלרדר אורן
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר תקופה לא קצרה שהייתה סגורה לאורחי המלון בלבד, ארוחת הבוקר המדוברת של מסעדת אלנה המוערכת במלון נורמן בתל אביב פותחת שעריה גם לקהל הרחב עם תפריט אלגנטי ומפנק.

עוד טעימה: גם ארוחת הבוקר של קפה 65 עושה קאמבק
ומה דעתנו על ארוחת הבוקר של האחים?

ארוחת הבוקר של אלנה

תפריט הבוקר שמוגש במסעדה בכל ימות השבוע בין השבות 7:00-11:30 כולל בין השאר סלסלת מאפים, ירקות אורגניים טריים, לאבנה סומק, טאבולה רוקט, גבינות מקומיות, זיתים, חמאה וריבה.

בנוסף כל סועד זכאי לבחור מנה עיקרית מבין מבחר מנות כמו ביצים נוסח בנדיקט עם בייקון והאם על בריוש ביתי ורוטב הולנדייז; ביצים נוסח פלורנטין עם תרד מאודה על בריוש ביתי ורוטב הולנדייז או ביצים נוסח רויאל עם סלמון מעושן על בריוש ביתי ורוטב הולנדייז.

עוד תמצאו בעיקריות לבחירה ברוסקטת אבוקדו וביצים עלומות עם לחם מחמצת ועירית; בריוש פטריות וביצה עלומה; שקשוקה פיקנטית קלאסית, טבעונית או עם נקניקיות מרגז או צלחת דגים מעושנים וכבושים עם סלמון מעושן, איקרה, הרינג, בצל סגול וצלפים.

מחיר ארוחת הבוקר של אלנה במלון נורמן עומד על 160 ש"ח לסועד כולל שתייה חמה וקרה לבחירה.

מי שירצה להוסיף לארוחה גם משהו מתוק יוכל לבחור בין פרנץ' טוסט עם פירות טריים מקורמלים, קרם פרש ומייפל (78 ש"ח); מוזלי עם יוגורט, גרנולה, פירות, חלבה וסילאן (68 ש"ח) או צלחת מתוקים עם רוגעלך, קרואסון שקדים, ברד פודינג ועוגיות ריבה.

אם תעדיפו מתוקים בריאים קצת יותר תוכלו לבחור בצלחת פירות (52 ש"ח) או קערת בריאות עם דייסת שיבולת שועל, פירות טריים וזרעי צ'יה (62 ש"ח).

מסעדת אלנה נפתחה מחדש לפני כשנה וחצי לאחר תקופת הקורונה בהובלת השפים דניאל צור ועומר שדמי שלקחו את המושכות מהשף ברק אהרוני שהוביל אותה מיום פתיחתה. השניים יצרו במסעדה תפריט שנשאר נאמן לטעמים הים התיכוניים שמזוהים עם אלנה עם נגיעות איטלקיות ופרשנות אישית.

התפריט הרגיל של המסעדה מתחלק ל-3 אגפים: קרות, מחבתות/תנור אבן וג'וספר/פלנצ'ה.

במנות הקרות תמצאו למשל טרטר פילה בקר עם קרם חזרת ועלי כרוב פריכים; דלעת צלויה עם קרם פרש ואגוזי לוז מקורמלים; קרודו דג עם הדרים ועשבים וליטל ג'אם עם חמאה חומה, גבינת המאירי ושקדים קלויים (68-74 ש"ח).

באגף המחבתות תמצאו מנות כמו לזניה פתוחה עם ראגו בקר, פרמזן ויין לבן; טורטליני מלוחיה עם חמאת זעתר ולימון; פיצה אלנה עם חציל שרוף, גבינת המאירי, חלמון ביצה ותטבילה ופילה מוסר ים עם שומר צלוי וגרגרי חומוס בציר ים (55-155 ש"ח).

מהג'ופסר מציעים בין השאר שיפוד תמנון עם שומן כבש, תפוח אדמה מדורה ויוגורט; המבורגר Library עם לחמניית בריוש וצ'יפס ביתי וכרוב צלוי עם ציר בקר, צנוברים ואבן יוגורט לצד נתחים משתנים במחיר ל-100 גרם (72-140 ש"ח)

ארוחת בוקר במסעדת אלנה | נחמני 23, תל אביב | ראשון-שבת 07:00-11:30 | הזמנות בטלפון 03-543-5400 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס