שף אורן אסידו פותח פופ אפ מרוקאי בקניון TLV

קניון TLV מתחדש בפופ אפ מרוקאי חדש ומפתיע של שף אורן אסידו ומסעדת OLE עם מעדנייה מרוקאית שתציע מדי שישי תבשילים מוכנים לקחת הביתה.
שף אורן אסידו מציג פופ אפ מרוקאי בקניון TLV
שף אורן אסידו מציג פופ אפ מרוקאי בקניון TLV | צילום: אסף קרלה

דוכן פופ-אפ מפתיע צפוי להיפתח השבוע בקניון TLV ברחוב החשמונאים בתל אביב – מעדניה מבית מסעדת OLE הפופולרית של שף אורן אסידו.

המעדנייה, שתפתח לראשונה ביום שישי הקרוב (5.8) צפויה להציע מבחר של תבשילים, סלטים וממרחים של אסידו ו-OLE שאפשר לטעום במקום או לקחת הביתה.

הפופ אפ החדש שצפוי לפעול בימי שישי בלבד הוא סוג של הכנה בלייב לקראת פתיחה עתידית של מעדנייה מרוקאית חדשה סמוך למסעדת OLE עצמה בגבול נווה צדק בתל אביב.

עדכונים טעימים למייל!

פופ אפ מרוקאי – המעדנייה של OLE בקניון גינדי TLV – מה בתפריט?

במעדניית הפופ אפ של אורן אסידו ו-OLE בקניון גינדי TLV יציעו מבחר של ממרחים וסלטים לקחת הביתה. מחצילים באריסה וגזזר מרוקא עד לריבת מטבוחה, חמאת טנזייה ועוד קלאסיקות מרוקאיות.

מעדניית פופ אפ מרוקאית של OLE בקניון TLV | צילום: אסף קרלה

באגף העיקריות תוכלו לרכוש הביתה קציצות עוף ברוטב צהוב, קציצות בקר ברוטב אדום, שופלו (תבשיל כרובית), חריימה, דג מרוקאי ועוד. בנוסף יציעו במעדניה לחמי מחמצת וקינוחים מגוונים מקרואסונים ועד עוגות לשבת, כולם עם הטאץ' הייחודי של אסידו.

הדוכן יפעל מדי יום שיש בין השעות 9:00 ל-16:00. אפשר ורצוי גם לקחת משהו הביתה.

מסעדת OLE של שף אורן אסידו נפתחה בנובמבר האחרון במלון סלינה במתחם פארק המסילה המתעורר לחיים שהפך לנקודת מפלט בתוך העיר בשנתיים האחרונות. במסעדה מציג אסידו את הפרשנות המודרנית שלו למטבח המרוקאי תוך שימור המסורות הצפון אפריקאיות.

לפני כחודש השתתפה מסעדת OLE של אסידו בשבוע הקיימות במסעדות במסגרתו הוגשו תפריטים מיוחדים ששמים דגש על הצורך בצמצום בזבוז מזון. בתפריט של OLE לשבוע הקיימות שמו דגש על שניים מהמתכונים המסורתיים המרוקאיים – מטבוחה ואריסה.

OLÉ DELI | קניון TLV, כניסת חשמונאים, תל אביב | ימי שישי החל מה-5.8, 9:00-16:00

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
יאסו! טברנה יוונית במרינה הרצליה
יאסו! יומיים של טברנה יוונית במרינה הרצליה
אירועים ופסטיבלים
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב – והפעם לחודש שלם
חדשות האוכל
ד"ר נוף עתאמנה - אוצרת פסטיבל דארנא בבאקה אל גרביה
דארנא: פסטיבל תרבות ואוכל חדש בבאקה אל גרביה בסוכות
אירועים ופסטיבלים
יריד אוכל טבעוני בדיזנגוף סנטר
רביעי טבעוני: יריד האוכל הטבעוני של דיזנגוף סנטר חוזר ובגדול
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
במקום עוד מכונות של מלחמה: המדריך לגידול תותים בבית
מדריכים וטיפים
עייפים אחרי ארוחת הצהריים? זה מה שאתם עושים לא נכון
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל