שף אורן אסידו מציג פופ אפ מרוקאי בקניון TLV
קרדיט תמונה – אסף קרלה
שיתוף

תוכן עניינים

דוכן פופ-אפ מפתיע צפוי להיפתח השבוע בקניון TLV ברחוב החשמונאים בתל אביב – מעדניה מבית מסעדת OLE הפופולרית של שף אורן אסידו.

המעדנייה, שתפתח לראשונה ביום שישי הקרוב (5.8) צפויה להציע מבחר של תבשילים, סלטים וממרחים של אסידו ו-OLE שאפשר לטעום במקום או לקחת הביתה.

הפופ אפ החדש שצפוי לפעול בימי שישי בלבד הוא סוג של הכנה בלייב לקראת פתיחה עתידית של מעדנייה מרוקאית חדשה סמוך למסעדת OLE עצמה בגבול נווה צדק בתל אביב.

פופ אפ מרוקאי – המעדנייה של OLE בקניון גינדי TLV – מה בתפריט?

במעדניית הפופ אפ של אורן אסידו ו-OLE בקניון גינדי TLV יציעו מבחר של ממרחים וסלטים לקחת הביתה. מחצילים באריסה וגזזר מרוקא עד לריבת מטבוחה, חמאת טנזייה ועוד קלאסיקות מרוקאיות.

מעדניית פופ אפ מרוקאית של OLE בקניון TLV
מעדניית פופ אפ מרוקאית של OLE בקניון TLV | צילום: אסף קרלה

באגף העיקריות תוכלו לרכוש הביתה קציצות עוף ברוטב צהוב, קציצות בקר ברוטב אדום, שופלו (תבשיל כרובית), חריימה, דג מרוקאי ועוד. בנוסף יציעו במעדניה לחמי מחמצת וקינוחים מגוונים מקרואסונים ועד עוגות לשבת, כולם עם הטאץ' הייחודי של אסידו.

הדוכן יפעל מדי יום שיש בין השעות 9:00 ל-16:00. אפשר ורצוי גם לקחת משהו הביתה.

מסעדת OLE של שף אורן אסידו נפתחה בנובמבר האחרון במלון סלינה במתחם פארק המסילה המתעורר לחיים שהפך לנקודת מפלט בתוך העיר בשנתיים האחרונות. במסעדה מציג אסידו את הפרשנות המודרנית שלו למטבח המרוקאי תוך שימור המסורות הצפון אפריקאיות.

לפני כחודש השתתפה מסעדת OLE של אסידו בשבוע הקיימות במסעדות במסגרתו הוגשו תפריטים מיוחדים ששמים דגש על הצורך בצמצום בזבוז מזון. בתפריט של OLE לשבוע הקיימות שמו דגש על שניים מהמתכונים המסורתיים המרוקאיים – מטבוחה ואריסה.

OLÉ DELI | קניון TLV, כניסת חשמונאים, תל אביב | ימי שישי החל מה-5.8, 9:00-16:00

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס