העיר רחובות מתחדשת עם אביהו, מסעדת שווארמה חדשה ומסקרנת המציעה מנת דונר פרימיום אותנטית, מבחר מנות מהג’וספר ושלל סלטים טריים המוכנים במקום.
אביהו החדשה שואפת להביא לאזור רחובות והסביבה שווארמת פרימיום עסיסית מבשר מיושן ואיכותי שחסרה כל כך בנוף. השווארמה של אביהו עשויה משילוב של בשר עגלה ושומן טלה עם תיבול סודי ומדויק בניחוחות של איסטנבול.
עוד טעימה: N19 קונדיטוריית בשרים מושחתת באשדוד
אביהו שווארמה – יש גם ג’וספר
באגף השווארמה מציעים באביהו שווארמה דונר מבשר עגלה משובץ בשומן טלה; שווארמה הודו נקבה בתיבול מיוחד; שווארמה פרגית עסיסית או מעורב ירושלמי (43 פיתה, 50 לאפה, 65 צלחת) וגם שווארמה אביהו עם מיקס הודו ודונר, ירקות שרופים, צנוברים וטחינה (43 פיתה, 50 לאפה).
אך באביהו לא מסתפקים רק בשווארמה. לצד הגילופים העסיסיים מגישים במקום ירקות טריים שנצרבו היטב בתנור הג’וספר הגדול המוצב במרכז המסעדה ומבחר סלטים ביתיים מפנקים.
אחת המנות המדוברות במקום היא שווארמת הכרוב הטבעונית עם כרוב צלוי שמבלה שעות בג’וספר ונצלה היטב עד שהופך קטיפתי ומותק ומוכנס אחר כבוד לתוך פיתה אוורירית וחמה. (35 פיתה, 40 לאפה, 55 צלחת).
וזה עוד לא הכל – באביהו לוקחים ברצינות את התפריט ואת מה שמלווה את המנות העיקריות. כל מה שמוגש באביהו מיוצר בעבודת יד ארטיזנית מדי יום, מהתססת החמוצים עד הכנת חומוס והטחינה שנרקחים במקום יום ביומו.
עוד טעימה: כמה קלוריות יש בפיתה שווארמה?
עוד מציעים במקום סלט שווארמה (44 ש”ח) חומוס ביתי עם מגוון תוספות (ירקות על האש/טחינה/מעורב/שווארמה/סלט קצוץ (36-44 ש”ח) ופלאפל טרי בעבודת יד (22 פיתה, 32 לאפה, 42 צלחת).
מהג’וספר, תנור הגחלים של אביהו מוציאים יום יום מבחר של ירקות צרובים כמו כרוב, חצילים ותפוחי אדמה (18 ש”ח) ואפשר גם לקבל צלחת ירקות על האש עם בצל, עגבניה, כרוב ופלפל חריף צרובים עם טחינה וחריף (35 ש”ח).
בחלל של אביהו קיים אזור ישיבה פנימי עם שולחנות וישיבה גבוהה על הבר מול המטבח הפתוח וגם אזור ישיבה חיצוני עם מרפסת באוויר הפתוח לרווחת הקהל.
אביהו שווארמה | המדע 8, רחובות | כשר | ראשון-חמישי 11.00-23.00 | שישי 11.00-16.00 | שבת 20.00-00.00