לזלול - מגזין אוכל ישראלי

אביהו: שווארמה דונר פרימיום חדשה בלב רחובות

אביהו שווארמה החדשה ברחובות מציעה דונר טורקי פרימיום עסיסי ואותנטי, תנור ג'וספר המספק ירקות צרובים היטב ושלל סלטים טריים יום יום
אביהו שווארמה - דונר פרימיום בלב רחובות
אביהו שווארמה - דונר פרימיום בלב רחובות | צילום: נתנאל ישראל
שיתוף

העיר רחובות מתחדשת עם אביהו, מסעדת שווארמה חדשה ומסקרנת המציעה מנת דונר פרימיום אותנטית, מבחר מנות מהג'וספר ושלל סלטים טריים המוכנים במקום.

אביהו שווארמה החדשה ברחובות
אביהו שווארמה החדשה ברחובות | צילום: נתנאל ישראל

אביהו החדשה שואפת להביא לאזור רחובות והסביבה שווארמת פרימיום עסיסית מבשר מיושן ואיכותי שחסרה כל כך בנוף. השווארמה של אביהו עשויה משילוב של בשר עגלה ושומן טלה עם תיבול סודי ומדויק בניחוחות של איסטנבול.

עוד טעימה: N19 קונדיטוריית בשרים מושחתת באשדוד

אביהו שווארמה – יש גם ג'וספר

באגף השווארמה מציעים באביהו שווארמה דונר מבשר עגלה משובץ בשומן טלה; שווארמה הודו נקבה בתיבול מיוחד; שווארמה פרגית עסיסית או מעורב ירושלמי (43 פיתה, 50 לאפה, 65 צלחת) וגם שווארמה אביהו עם מיקס הודו ודונר, ירקות שרופים, צנוברים וטחינה (43 פיתה, 50 לאפה).

אך באביהו לא מסתפקים רק בשווארמה. לצד הגילופים העסיסיים מגישים במקום ירקות טריים שנצרבו היטב בתנור הג'וספר הגדול המוצב במרכז המסעדה ומבחר סלטים ביתיים מפנקים.

אחת המנות המדוברות במקום היא שווארמת הכרוב הטבעונית עם כרוב צלוי שמבלה שעות בג'וספר ונצלה היטב עד שהופך קטיפתי ומותק ומוכנס אחר כבוד לתוך פיתה אוורירית וחמה. (35 פיתה, 40 לאפה, 55 צלחת).

שווארמה כרוב בג'וספר של אביהו שווארמה
שווארמה כרוב בג'וספר של אביהו שווארמה | צילום: נתנאל ישראל

וזה עוד לא הכל – באביהו לוקחים ברצינות את התפריט ואת מה שמלווה את המנות העיקריות. כל מה שמוגש באביהו מיוצר בעבודת יד ארטיזנית מדי יום, מהתססת החמוצים עד הכנת חומוס והטחינה שנרקחים במקום יום ביומו.

עוד טעימה: כמה קלוריות יש בפיתה שווארמה?

עוד מציעים במקום סלט שווארמה (44 ש"ח) חומוס ביתי עם מגוון תוספות (ירקות על האש/טחינה/מעורב/שווארמה/סלט קצוץ (36-44 ש"ח) ופלאפל טרי בעבודת יד (22 פיתה, 32 לאפה, 42 צלחת).

מהג'וספר, תנור הגחלים של אביהו מוציאים יום יום מבחר של ירקות צרובים כמו כרוב, חצילים ותפוחי אדמה (18 ש"ח) ואפשר גם לקבל צלחת ירקות על האש עם בצל, עגבניה, כרוב ופלפל חריף צרובים עם טחינה וחריף (35 ש"ח).

ירקות מהג'וספר באביהו שווארמה רחובות
ירקות מהג'וספר באביהו שווארמה רחובות | צילום: נתנאל ישראל

בחלל של אביהו קיים אזור ישיבה פנימי עם שולחנות וישיבה גבוהה על הבר מול המטבח הפתוח וגם אזור ישיבה חיצוני עם מרפסת באוויר הפתוח לרווחת הקהל.

אביהו שווארמה | המדע 8, רחובות | כשר | ראשון-חמישי 11.00-23.00 | שישי 11.00-16.00 | שבת 20.00-00.00

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים
NG Butchery - אטליז אונליין למסעדת הבשרים הפופולרית

20 ק"ג אנטרקוט עד הבית: מקדש הבשרים משיק אטליז בוטיק

חדש על המדף
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי

איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה

חדשות האוכל
צליית המבורגר ביתי

איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת

מדריכים וטיפים
קציצות מושלמות שלא מתפרקות

איך להכין קציצות שלא מתפרקות בבישול: הטיפים שעובדים

מדריכים וטיפים
5 מסעדות ארגנטינאית מומלצות בישראל

אלופת העולם: 5 מסעדות ארגנטינאיות לחגוג בהן את הגביע

חדשות האוכל
נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם

בוואריה זה כאן: נקניקיות בראטוורסט גורמה של "מעדני יחיעם"

חדש על המדף
איך להכין סטייק בנינג'ה גריל

בול במידה: איך להכין סטייק מושלם בנינג'ה גריל

מדריכים וטיפים
גריל בר צפון של יקי כביר

גריל בר צפון: יקי כביר פותח מסעדת בשרים כשרה

חדשות האוכל
להפוך סטייק פעם אחת או יותר?

הופכים עליהם: כמה פעמים באמת צריך להפוך סטייק?

מדריכים וטיפים
צלייה נכונה: זמן מנוחה לבשר

החיפזון מהשטן: הטעות שכולם עושים בצליית בשר

מדריכים וטיפים
המבורגר בטעם בשר אדם?

הייתם טועמים? המבורגר בטעם בשר אדם הושק בשוודיה

חדשות האוכל