נפתחה N19 – קונדיטוריית בשרים מושחתת באשדוד

N19 הוא מתחם חדש באשדוד המציע קצבייה, מעדנייה וקונדיטוריית בשרים עם קינוחים ומאפים בשילוב נתחים מובחרים לאכילה במקום או לאפייה בבית.
עדכונים טעימים למייל!

כשסיפרו לנו שבעיר אשדוד נפתחה בשבועות האחרונים קונדיטוריית בשרים, דמיוננו הוצת מיד. משהו בשילוב המילים הזה גורם כמעט בצורה מיסטית לבלוטות הטעם להתעורר בן רגע ולהתחיל לתכנן את הביקור במקום.

עוד טעימה: פורטר האוס – מסעדת בשרים חדשה מבית חינאווי בנוף הגליל
הפיטמאסטר מגיע לעמק יזרעאל

N19 - קצבייה, מעדנייה וקונדיטוריית בשרים באשדוד
N19 - קצבייה, מעדנייה וקונדיטוריית בשרים באשדוד | צילום: אמיר מנחם

קונדיטוריית הבשרים המדוברת היא חלק ממתחם ראשון מסוגו בשם N19. במתחם ממוקמות זו לצד זו קצבייה המציעה נתחי בשר מגוונים מהמשק של N19 הפועל במושב שדה עוזיהו הסמוך ומעדנייה המציעה לצד מוצרי מעדנייה ביתיים גם גרסאות בשריות לקינוחים ומאפים מיוחדים בשילוב בשר מהקצביה לאכילה במקום או לקחת הביתה.

N19 – קצבייה, מעדניה וקונדיטוריית בשרים – מה בתפריט?

בין המאפים והקינוחים הבשריים בקונדיטוריית הבשרים תוכלו לזלול חלת אסאדו עגלה ומנגולד; מאפה ארמני עם בריסקט ונענע; סיגר עופיון טנזיה; עוגת פרנה עם שקדי עגל; רוגלעך עם טלה ובהרט; קובה דמשק; שטרודל תפוחים ועוף סיני; סוכריית כבד מולארד ושאלוט; כנאפה טלה; מקרונים במילוי כבד אווז ועוד שילובים מפתים ולא שגרתיים.

n19 - קונדיטוריית הבשר הראשונה בארץ
n19 – קונדיטוריית הבשר הראשונה בארץ | צילום: אמיר מנחם

במעדנייה תוכלו לרכוש מגוון של רטבים, סלטים, שמנים, ממרחים, מעדנים ומוצרי מזון בהכנה עצמית כמו בצל או שום קונפי, שזיפים או לימונים כבושים, טחינה, תבלינים טחונים ושלמים ועוד.

עוד טעימה: אומניה – מסעדת בשרים מבית דבאח נפתחה בצפון וגם – מה מחכה לכם בדבאח מרקט במעלות תרשיחא

בנוסף, בקומה העליונה במתחם ממוקם מטבח נוסף בו מתקיימות סדנאות בשר ובישול חווייתי בהנחיית שפים נבחרים ואירועי בוטיק פרטיים.

N19 - קונדיטוריית בשרים באשדוד
N19 – קונדיטוריית בשרים באשדוד | צילום: אמיר מנחם

משק N19 בשדה עוזיהו מגדל זני בקר רבים כמו אנגוס, סימנטל, הולשטיין ולימוזין ומתמחה בשנים האחרונות בטיפוח בקר וואגיו אוסטרלי בשיטה יפנית מסורתית של הענקת חיים שלווים לבעלי החיים במשק רחב ידיים המתחשב בקיימות סביבתית בעזרת טכנולוגיה עדכנית.

עוד טעימה: פסטיבל קרם דה לה קרם יוצא לדרך באשדוד

N19 – קצבייה וקונדיטוריית בשרים | הבנאים 2, אשדוד | שעות פתיחה: ימים א'-ה' 9:00-20:00 יום ו' 9:00-16:00 | כשר | הזמנות בוואטסאפ 053-2004119

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

קולקציית בשרים לשולחן החג של שף רן שמואלי וקצביית מרינדו

עושים חג: קולקציית הבשרים של שף רן שמואלי ומרינדו לראש השנה

חדש על המדף
שבוע האוכל הפולני של דליקטסן

בורשט, ורניקס ופירוגי בשר: שבוע פולין מגיע לדליקטסן

אירועים ופסטיבלים
תפריט טורקי איזמירי של אבי ביטון במעדניית סוליקה

טורקיה זה כאן: השף אבי ביטון משיק תפריט איזמירי במעדניית סוליקה

חדשות האוכל
מתחם האוכל החדש של דבאח ביג מרקט מעלות תרשיחא

דבאח ביג מרקט משיקים מתחם אוכל ובילויים ענק בצפון הארץ

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פיסס (Pieces) של בן אנד ג'ריס

על המדף: מגנום סנדוויץ', בן & ג'ריס, פתי בר קוקיז או פאנטה מהאייטיז

חדש על המדף
עוגיות פתי בר וקרמוגית בטעמים, גלידות מפתיעות של בן אנד ג'ריס ומגנום, פאנטה במהדורת פקמן, משקאות מוגזים של נורדיק מיסט ועוד חדשים על המדף >>
נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה

במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל

אירועים ופסטיבלים
מתומר טל ורותי ברודו ועד לנאיפה מולא ומושיקו גמליאל: סן פלגרינו משיקים סדרת ארוחות פיין דיינינג אינטימיות בבתי השפים המובילים בישראל >>

מדריכים שאהבתם

אדום, לבן או מבעבע: כמה זמן אפשר לשמור יין פתוח במקרר?

מדריכים וטיפים

פצצת אנרגיה: איך לאחסן בננות במטבח בדרך הנכונה

מדריכים וטיפים

מה לזלול?