לזלול - מגזין שבא לאכול
N19 - קצבייה, מעדנייה וקונדיטוריית בשרים באשדוד
קרדיט תמונה – אמיר מנחם

נפתחה N19 – קונדיטוריית בשרים מושחתת באשדוד

N19 הוא מתחם חדש באשדוד המציע קצבייה, מעדנייה וקונדיטוריית בשרים עם קינוחים ומאפים בשילוב נתחים מובחרים לאכילה במקום או לאפייה בבית
שיתוף

תוכן עניינים

כשסיפרו לנו שבעיר אשדוד נפתחה בשבועות האחרונים קונדיטוריית בשרים, דמיוננו הוצת מיד. משהו בשילוב המילים הזה גורם כמעט בצורה מיסטית לבלוטות הטעם להתעורר בן רגע ולהתחיל לתכנן את הביקור במקום.

עוד טעימה: פורטר האוס – מסעדת בשרים חדשה מבית חינאווי בנוף הגליל
פסטיבל עמים וטעמים 2022 באשדודהפיטמאסטר מגיע לעמק יזרעאל

קונדיטוריית הבשרים המדוברת היא חלק ממתחם ראשון מסוגו בשם N19. במתחם ממוקמות זו לצד זו קצבייה המציעה נתחי בשר מגוונים מהמשק של N19 הפועל במושב שדה עוזיהו הסמוך ומעדנייה המציעה לצד מוצרי מעדנייה ביתיים גם גרסאות בשריות לקינוחים ומאפים מיוחדים בשילוב בשר מהקצביה לאכילה במקום או לקחת הביתה.

N19 – קצבייה, מעדניה וקונדיטוריית בשרים – מה בתפריט?

בין המאפים והקינוחים הבשריים בקונדיטוריית הבשרים תוכלו לזלול חלת אסאדו עגלה ומנגולד; מאפה ארמני עם בריסקט ונענע; סיגר עופיון טנזיה; עוגת פרנה עם שקדי עגל; רוגלעך עם טלה ובהרט; קובה דמשק; שטרודל תפוחים ועוף סיני; סוכריית כבד מולארד ושאלוט; כנאפה טלה; מקרונים במילוי כבד אווז ועוד שילובים מפתים ולא שגרתיים.

n19 - קונדיטוריית הבשר הראשונה בארץ
n19 – קונדיטוריית הבשר הראשונה בארץ | צילום: אמיר מנחם

במעדנייה תוכלו לרכוש מגוון של רטבים, סלטים, שמנים, ממרחים, מעדנים ומוצרי מזון בהכנה עצמית כמו בצל או שום קונפי, שזיפים או לימונים כבושים, טחינה, תבלינים טחונים ושלמים ועוד.

עוד טעימה: אומניה – מסעדת בשרים מבית דבאח נפתחה בצפון

בנוסף, בקומה העליונה במתחם ממוקם מטבח נוסף בו מתקיימות סדנאות בשר ובישול חווייתי בהנחיית שפים נבחרים ואירועי בוטיק פרטיים.

N19 - קונדיטוריית בשרים באשדוד
N19 – קונדיטוריית בשרים באשדוד | צילום: אמיר מנחם

משק N19 בשדה עוזיהו מגדל זני בקר רבים כמו אנגוס, סימנטל, הולשטיין ולימוזין ומתמחה בשנים האחרונות בטיפוח בקר וואגיו אוסטרלי בשיטה יפנית מסורתית של הענקת חיים שלווים לבעלי החיים במשק רחב ידיים המתחשב בקיימות סביבתית בעזרת טכנולוגיה עדכנית.

עוד טעימה: פסטיבל קרם דה לה קרם יוצא לדרך באשדוד

N19 – קצבייה וקונדיטוריית בשרים | הבנאים 2, אשדוד | שעות פתיחה: ימים א'-ה' 9:00-20:00 יום ו' 9:00-16:00 | כשר | הזמנות בוואטסאפ 053-2004119

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

סיפורים קשורים לאשדוד ומעדניות וקצביות

כתבות בשבילך

חבל לפספס