מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה
קרדיט תמונה – יח"צ

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

העיר התחתית בחיפה מתחדשת עם בר ים - בר-אוכל אינטימי שיגיש מנות דגים ופירות ים ופסטות עבודת יד מחומרי גלם עונתיים לצד יין מקומי במחירים נוחים
שיתוף

תוכן עניינים

הפריחה הקולינרית שחווה העיר התחתית בחיפה בשנים האחרונות ממשיכה ביתר שאת והפעם עם מסעדת בר ים – בר-אוכל דגים ופירות ים שנפתחה להרצה בתחילת יולי ומשיקה כעת את פעילותה לקהל הרחב.

עוד טעימה: נפתחה מסעדת דל מאר בחיפה

במקום מציעים חוויה אינטימית עם ארוחה באווירה קלילה ומוקפדת וכוס יין על הבר ובשולחנות בחלל הפנימי או במרפסת המקורה המשקיפה לעיר התחתית. לעת עתה המסעדה תהיה פתוחה בשעות הערב בלבד בימים שני עד שבת.

מסעדת בר ים – מה בתפריט?

לפתיחה מציעים בתפריט מנות כמו דג כבוש עם קרם פרש ופלפל שחור; תמנון כבוש לצד ציזיקי; לחם ציפורים וחמאה;פלפל חריף שרוף עם דבש וגבינת פטה; שלישיית גבינות וריבות ועוד (29-59 ש"ח)

מוסר ים בבר ים בחיפה
מוסר ים בבר ים בחיפה | צילום: יח"צ

בביניים ובעיקריות תוכלו לזלול מנות על בסיס ירקות כמו עגבניות קיץ עם ריחן ומוצרלה; קישואים וגרמולטה או ירוקים נאים עם אפרסק וגאודה עיזים וכמובן מנות מן הים כמו קערת וונגולי (צדפות) או פילה בר ים וקרם דלעת (48-86 ש"ח).

עוד מציעים במסעדה מנות פסטה עבודת יד כמו פסטה במילוי בצל מטוגן, גבינת פטה ושמיר או פטוצ'יני עם יין לבן, חמאה ובוטרגה (52-58 ש"ח).

מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה | צילום: יח"צ

לקינוח תוכלו לבחור בין עוגת גבינה ואוכמניות; קרם אפרסק עם קרמבל וקצפת או קינוח שוקולד מריר עם עלי ורדים ומלח ים (37 ש"ח).

בחודש מרץ האחרון נפתחה בעיר התחתית מסעדת ראסיף 33 של השף חמודי עוקלה שהספיקה להפוך מאז לשם דבר בקולינריה המקומית וסייעה גם היא לפריחה הנוכחית באיזור.

מסעדת בר ים | הנמל 21, חיפה | טלפון: 074-7419386 | שעות פעילות: שני-שבת 19:00-00:00 | לא כשר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס