בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

העיר התחתית בחיפה מתחדשת עם בר ים - בר-אוכל אינטימי שיגיש מנות דגים ופירות ים ופסטות עבודת יד מחומרי גלם עונתיים לצד יין מקומי במחירים נוחים.
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה | צילום: יח"צ

הפריחה הקולינרית שחווה העיר התחתית בחיפה בשנים האחרונות ממשיכה ביתר שאת והפעם עם מסעדת בר ים – בר-אוכל דגים ופירות ים שנפתחה להרצה בתחילת יולי ומשיקה כעת את פעילותה לקהל הרחב.

עוד טעימה: נפתחה מסעדת דל מאר בחיפה

במקום מציעים חוויה אינטימית עם ארוחה באווירה קלילה ומוקפדת וכוס יין על הבר ובשולחנות בחלל הפנימי או במרפסת המקורה המשקיפה לעיר התחתית. לעת עתה המסעדה תהיה פתוחה בשעות הערב בלבד בימים שני עד שבת.

מסעדת בר ים – מה בתפריט?

לפתיחה מציעים בתפריט מנות כמו דג כבוש עם קרם פרש ופלפל שחור; תמנון כבוש לצד ציזיקי; לחם ציפורים וחמאה;פלפל חריף שרוף עם דבש וגבינת פטה; שלישיית גבינות וריבות ועוד (29-59 ש"ח)

מוסר ים בבר ים בחיפה | צילום: יח"צ

בביניים ובעיקריות תוכלו לזלול מנות על בסיס ירקות כמו עגבניות קיץ עם ריחן ומוצרלה; קישואים וגרמולטה או ירוקים נאים עם אפרסק וגאודה עיזים וכמובן מנות מן הים כמו קערת וונגולי (צדפות) או פילה בר ים וקרם דלעת (48-86 ש"ח).

עוד מציעים במסעדה מנות פסטה עבודת יד כמו פסטה במילוי בצל מטוגן, גבינת פטה ושמיר או פטוצ'יני עם יין לבן, חמאה ובוטרגה (52-58 ש"ח).

מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה | צילום: יח"צ

לקינוח תוכלו לבחור בין עוגת גבינה ואוכמניות; קרם אפרסק עם קרמבל וקצפת או קינוח שוקולד מריר עם עלי ורדים ומלח ים (37 ש"ח).

בחודש מרץ האחרון נפתחה בעיר התחתית מסעדת ראסיף 33 של השף חמודי עוקלה שהספיקה להפוך מאז לשם דבר בקולינריה המקומית וסייעה גם היא לפריחה הנוכחית באיזור.

מסעדת בר ים | הנמל 21, חיפה | טלפון: 074-7419386 | שעות פעילות: שני-שבת 19:00-00:00 | לא כשר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פיצה איקס תל אביב
ממודיעין לעיר הגדולה: פיצה איקס כובשת את תל אביב ולא מתכוונת לעצור
חדשות האוכל
נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה
במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל
אירועים קולינריים
ט"ו באב בבר קולולו
לזלול באהבה: ט"ו באב 2024 במסעדות ברחבי הארץ
חדשות האוכל
בראבה ג'נטה - חודש תוצרת מקומית
אנשים טובים: תפריט תוצרת מקומית מהצפון בבראבה ג'נטה
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
מדריכי אוכל שאסור לפספס
הפנקייק שוב נדבק למחבת? זה מה שאתם עושים לא נכון
טיפים למטבח
מנצחים את הקיץ: קירור בירה ומשקאות תוך 10 דקות
טיפים למטבח
קילוף ג'ינג'ר כמו מקצוענים: 3 שיטות שחייבים להכיר
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל