בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

העיר התחתית בחיפה מתחדשת עם בר ים - בר-אוכל אינטימי שיגיש מנות דגים ופירות ים ופסטות עבודת יד מחומרי גלם עונתיים לצד יין מקומי במחירים נוחים.
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה | צילום: יח"צ

הפריחה הקולינרית שחווה העיר התחתית בחיפה בשנים האחרונות ממשיכה ביתר שאת והפעם עם מסעדת בר ים – בר-אוכל דגים ופירות ים שנפתחה להרצה בתחילת יולי ומשיקה כעת את פעילותה לקהל הרחב.

עוד טעימה: נפתחה מסעדת דל מאר בחיפה

במקום מציעים חוויה אינטימית עם ארוחה באווירה קלילה ומוקפדת וכוס יין על הבר ובשולחנות בחלל הפנימי או במרפסת המקורה המשקיפה לעיר התחתית. לעת עתה המסעדה תהיה פתוחה בשעות הערב בלבד בימים שני עד שבת.

עדכונים טעימים למייל!

מסעדת בר ים – מה בתפריט?

לפתיחה מציעים בתפריט מנות כמו דג כבוש עם קרם פרש ופלפל שחור; תמנון כבוש לצד ציזיקי; לחם ציפורים וחמאה;פלפל חריף שרוף עם דבש וגבינת פטה; שלישיית גבינות וריבות ועוד (29-59 ש"ח)

מוסר ים בבר ים בחיפה
מוסר ים בבר ים בחיפה | צילום: יח"צ

בביניים ובעיקריות תוכלו לזלול מנות על בסיס ירקות כמו עגבניות קיץ עם ריחן ומוצרלה; קישואים וגרמולטה או ירוקים נאים עם אפרסק וגאודה עיזים וכמובן מנות מן הים כמו קערת וונגולי (צדפות) או פילה בר ים וקרם דלעת (48-86 ש"ח).

עוד מציעים במסעדה מנות פסטה עבודת יד כמו פסטה במילוי בצל מטוגן, גבינת פטה ושמיר או פטוצ'יני עם יין לבן, חמאה ובוטרגה (52-58 ש"ח).

מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה | צילום: יח"צ

לקינוח תוכלו לבחור בין עוגת גבינה ואוכמניות; קרם אפרסק עם קרמבל וקצפת או קינוח שוקולד מריר עם עלי ורדים ומלח ים (37 ש"ח).

בחודש מרץ האחרון נפתחה בעיר התחתית מסעדת ראסיף 33 של השף חמודי עוקלה שהספיקה להפוך מאז לשם דבר בקולינריה המקומית וסייעה גם היא לפריחה הנוכחית באיזור.

מסעדת בר ים | הנמל 21, חיפה | טלפון: 074-7419386 | שעות פעילות: שני-שבת 19:00-00:00 | לא כשר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בר חמרמורת חיפה

חמרמורת: בר היין של חמארת תלפיות יוצא לדרך בחיפה

חדשות האוכל
תפריט ספיישל חיטה במסעדת קלארו

מבורגול ועד פריקי: ספיישל חיטה במסעדת קלארו של השף רן שמואלי

חדשות האוכל
מסעדת אריא חוגגת יום הולדת 11

חגיגה בוכרית, ארוחת שף וערב קינוחים: מסעדת אריא חוגגת 11

אירועים ופסטיבלים
מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא

סלקים צלויים, פרושוטו ומנטו: מסעדת אריא משיקה תפריט חורף

חדשות האוכל

טרי מהתנור

שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

הקרב הגדול: מלפפונים בחומץ או מלפפונים במלח?

מדריכים וטיפים

איזה שמן הכי בריא לטיגון – הטוב, הרע והלא נורא

מדריכים וטיפים

מה לזלול?