בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

העיר התחתית בחיפה מתחדשת עם בר ים - בר-אוכל אינטימי שיגיש מנות דגים ופירות ים ופסטות עבודת יד מחומרי גלם עונתיים לצד יין מקומי במחירים נוחים.
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה | צילום: יח"צ

הפריחה הקולינרית שחווה העיר התחתית בחיפה בשנים האחרונות ממשיכה ביתר שאת והפעם עם מסעדת בר ים – בר-אוכל דגים ופירות ים שנפתחה להרצה בתחילת יולי ומשיקה כעת את פעילותה לקהל הרחב.

עוד טעימה: נפתחה מסעדת דל מאר בחיפה

במקום מציעים חוויה אינטימית עם ארוחה באווירה קלילה ומוקפדת וכוס יין על הבר ובשולחנות בחלל הפנימי או במרפסת המקורה המשקיפה לעיר התחתית. לעת עתה המסעדה תהיה פתוחה בשעות הערב בלבד בימים שני עד שבת.

עדכונים טעימים למייל!

מסעדת בר ים – מה בתפריט?

לפתיחה מציעים בתפריט מנות כמו דג כבוש עם קרם פרש ופלפל שחור; תמנון כבוש לצד ציזיקי; לחם ציפורים וחמאה;פלפל חריף שרוף עם דבש וגבינת פטה; שלישיית גבינות וריבות ועוד (29-59 ש"ח)

מוסר ים בבר ים בחיפה | צילום: יח"צ

בביניים ובעיקריות תוכלו לזלול מנות על בסיס ירקות כמו עגבניות קיץ עם ריחן ומוצרלה; קישואים וגרמולטה או ירוקים נאים עם אפרסק וגאודה עיזים וכמובן מנות מן הים כמו קערת וונגולי (צדפות) או פילה בר ים וקרם דלעת (48-86 ש"ח).

עוד מציעים במסעדה מנות פסטה עבודת יד כמו פסטה במילוי בצל מטוגן, גבינת פטה ושמיר או פטוצ'יני עם יין לבן, חמאה ובוטרגה (52-58 ש"ח).

מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה | צילום: יח"צ

לקינוח תוכלו לבחור בין עוגת גבינה ואוכמניות; קרם אפרסק עם קרמבל וקצפת או קינוח שוקולד מריר עם עלי ורדים ומלח ים (37 ש"ח).

בחודש מרץ האחרון נפתחה בעיר התחתית מסעדת ראסיף 33 של השף חמודי עוקלה שהספיקה להפוך מאז לשם דבר בקולינריה המקומית וסייעה גם היא לפריחה הנוכחית באיזור.

מסעדת בר ים | הנמל 21, חיפה | טלפון: 074-7419386 | שעות פעילות: שני-שבת 19:00-00:00 | לא כשר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
תפריט לימונים ספיישל במסעדת סילו
מוסיף המון: מסעדת סילו משיקה תפריט ספיישל על טהרת הלימון
חדשות האוכל
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין
דל מאר: מסעדת שף חדשה בחיפה עם נוף שלא רואים כל יום
חדשות האוכל
פופ אפ אויסטרים בבר בושוויק
קפיצה לאירופה: פופ אפ אויסטרים מרענן לקיץ בבר הבושוויק
אירועים ופסטיבלים
מסעדת אונו - מסעדת דגים-איטלקית חדשה בעכו
ארוחת בוקר איטלקית מול הים: נפתחה מסעדת אונו בעכו
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
5 טיפים שילמדו אתכם איך להכין שייק בריא וטעים בבית
מדריכים וטיפים
שקדים, פיסטוקים או צנוברים: זו הדרך הנכונה לשמור אגוזים במטבח
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל