לזלול - מגזין אוכל ישראלי

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חברת הגלידה הוותיקה מחזירה מבית הקברות לטעמים טעם נוסף במיוחד לחורף - בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות - לראשונה לאחר 15 שנה.
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות | צילום: בן אנד ג'ריס
שיתוף

מדי שנה, כמיטב המסורת, חברת הגלידות בן & ג'ריס מחזירה מבית הקברות לטעמים טעם נוסף שייצורו הופסק. טעם הגלידה הנבחר והמאושר הוא בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות עם עוגיות סנדוויץ' שוקולד במילוי קרם וניל.

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

היישר מבית הקברות – בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בארה"ב טעם המנטה פופולרי במיוחד בקינוחים ובגלידות ומוביל את רשימות הטעמים האהובים. בארץ הטעם הושק לראשונה כטעם לגלידריות בלבד לפני כ-15 שנים וכעת כאמור חוזר למדפים בפיינט.

בארצות הברית לוקחים עד הסוף את בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס עם בית קברות פיזי בו אפשר לשוטט ולצפות במצבות של טעמי הגלידה השונים שהלכו לעולמם בליווי שנת לידה ומוות.

עוד טעימה: בן אנד ג'ריס משתפים פעולה עם שוקולד טוני'ס בטעמים חדשים

בשנה שעברה החזירו בחברה את הטעם הנוסטלגי צ'רי גרסייה, בנוסף חזרו בשנים האחרונות הטעמים פינטבאטר קאפ, קינמון באנס ואחרים.

מלבד קאמבק של טעמים, השיקו בן אנד ג'ריס השנה טעמים חדשים בפעם הראשונה כמו גלידות עם ליבת בצק עוגיות ופיינטים בשיתוף חברת נטפליקס שנקראים "נטפליקס & צ'ילד" בגרסא חלבית ובגרסא טבעונית.

חברת בן אנד ג'ריס העולמית עומדת בשנה האחרונה בלב סערה ציבורית לאחר החלטתה לאסור מכירה של מוצריה בשטחי יהודה ושומרון. המהלך גרר תגובות חריפות ואף הוביל לקריאות חרם כנגד החברה.

החברה לא האריכה את הזיכיון ליצרנים הישראלים של בן אנד ג'ריס שתנערו מהחלטת ההנהלה העולמית והודיעו שימשיכו למכור בכל מקום בארץ ישראל.

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות. מחיר: 18-25 ש"ח ל-500 מ"ל. להשיג ברשתות השיווק.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

עוגיית פיסטוק של Choose Your Cookies

Choose Your Cookies מתחדשים בעוגיות מושחתות לחגים

חדשות האוכל
בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה

אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה

חדש על המדף
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
איך לשמור על עוגיות רכות לאורך זמן

איך לרכך עוגיות שהתקשו עם טריק אחד פשוט להפליא

מדריכים וטיפים
גלידריית בונה בונו בתל אביב

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

חדשות האוכל
למה עוגיות משתטחות באפייה בתנור

בית הספר לאפייה: למה העוגיות שלי משתטחות בתנור?

מדריכים וטיפים
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core

בן אנד ג'ריס משיקים טעמי בצק עוגיות חדשים

חדש על המדף
בן אנד ג'ריס X שוקולד טוני'ס למען סיום העבדות

בקרוב: שוקולד טוני'ס וגלידת בן אנד ג'ריס מאחדים כוחות

חדשות האוכל
עוגיות נוטלה של פררו מגיעות לישראל

בשורה לחובבי נוטלה: העוגיות הידועות הגיעו לישראל

חדש על המדף
יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

גלידה כתומה: יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה

חדשות האוכל