בוטיק 180: בר אוכל חדש ושמח על הטיילת של תל אביב

בוטיק 180 הוא בר אוכל חדש באווירה שמחה על הטיילת של תל אביב המציע מבחר של ארוחות בוקר, עיקריות צהריים וקוקטיילים מרעננים מול הים.
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב | צילום: דויד מויאל

בוטיק 180, בר אוכל חדש מבית "הוסטל 180" המשלב בין קולינריה תל אביבית מודרנית למטבחים הקלאסיים של מערב אירופה מצטרף לאזור הטיילת של תל אביב על פינת הרחובות הרברט סמואל ויונה הנביא.

המקום החדש מצטרף ללא מעט מסעדות וברים שנפתחו בשנים האחרונות לאורך רצועת החוף של תל אביב כולל כמה מסעדות על החוף עצמו. כולן שואפות להפיג את החשדנות המוטבעת לגבי מסעדות הטיילת והחוף לשפר את המוניטין הקולינרי שדבק בהן בעבר.

שף אלון ליסי (כתית, צ'נטרו, מחניודה) הוא מי שאחראי על התפריט המגוון שמציע ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים ונשנושים ומנות קללילות לצד מבחר של קוקטיילים בערב. מאחורי בוטיק 180 עומד המסעדן הירושלמי מעין שמחה (מונאקו, טיאמו, זוליס).

בוטיק 180 – מה בתפריט?

בין המנות הראשונות תוכלו לטעום גבינת בושה על קרם חלפיניו ושקדים קלויים; ברוסקת טונה מעושנת עם רוקט, בצל מוחמץ, שמנת חמוצה וצ'ילי; עלי גפן עם רכז רימונים, ציזיקי וכוסברה (36-38 ש"ח).

חובבי הסלטים ימצאו בתפריט מבחר סלטים קלאסיים עם טוויסט כמו סלט בושה עם מיקס חסות, שקדים קלויים ווינגרט הדרים; סלט עוף עם מיקס חסות, ויניגרט דבש וסילאן ושקדים קלויים ועוד (46-56 ש"ח).

באגף ארוחות הבוקר תמצאו גם שקשוקה ירוקה עם שמנת, תרד, בצל מקורמל, פרמז'ן וכמהין; כריך גאודה עיזים עם עגבניה, פסטו, שמנת חמוצה ורוקט; מוזלי יוגורט עם פירות, גרנולה וסילאן ועוד (36-52 ש"ח).

מי שיגיע רעב יותר יוכל לזלול עיקריות כמו נקניקיות עגל וגאודה עם ריבת בצל, חלפיניו מוחמץ, איולי רוזמרין, פרמז'ן ורוקט; שווארמה עם עגבניות צלויות באורגנו, צזיקי, חריף וחצי ג'בטה; סלמון בתנור עם תפודים אפויים, איולי רוזמרין וסלטון של רוקט עם בצל מוחמץ, צנונית וצ'ילי (56-84 ש"ח).

הוסטל 180 הוא הוסטל גולשים שמושך אליו קהל צעיר בעיקרו, מה שמשפיע גם על האווירה האורבנית השמחה בבר האוכל החדש, כולל הפסקול הקצבי ברקע. הוא צפוי להיות פתוח משעות הבוקר המוקדמות ולעד לשעות הקטנות של הלילה.

את האוכל של בוטיק 180 מלוות מבחר של בירות ישראליות ומגוון של קוקטיילים מרעננים. בין הקוקטיילים תמצאו נגרוני שפריץ עם ג'ין בהשריית תימין, תערובת וורמוטים אדומים, קמפרי ותפוז; פרוזן סטרוברי דאקירי עם רום תות וליים; פלאוור ג'ין שפריץ עם סיינט ג'רמן, מלפפונים וארומטיק ביטרס (48-49 ש"ח).

בוטיק 180 | יונה הנביא 2, תל אביב | ראשון-שבת 7:00-23:00 | טלפון: 03-3106067

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת אריא חוגגת יום הולדת 11
חגיגה בוכרית, ארוחת שף וערב קינוחים: מסעדת אריא חוגגת 11
אירועים קולינריים
ט"ו באב בבר קולולו
לזלול באהבה: ט"ו באב 2024 במסעדות ברחבי הארץ
חדשות האוכל
מסעדת צפונה בנגה בפר דרייר ביפו
צפונה בנגה: מסעדת החורף הצפונית של ארז קומרובסקי מגיעה ללב יפו
חדשות האוכל
תפריט לימונים ספיישל במסעדת סילו
מוסיף המון: מסעדת סילו משיקה תפריט ספיישל על טהרת הלימון
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
הדרך הנכונה: איך להכין אורז בסמטי מושלם בכל פעם
טיפים למטבח
כדאי לדעת: כמה ביצים מותר לאכול ביום?
טיפים למטבח
שוב נשפך מלח לסיר? כך תצילו מנה מלוחה מדי
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל