בוטיק 180: בר אוכל חדש ושמח על הטיילת של תל אביב

בוטיק 180 הוא בר אוכל חדש באווירה שמחה על הטיילת של תל אביב המציע מבחר של ארוחות בוקר, עיקריות צהריים וקוקטיילים מרעננים מול הים.
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב | צילום: דויד מויאל

בוטיק 180, בר אוכל חדש מבית "הוסטל 180" המשלב בין קולינריה תל אביבית מודרנית למטבחים הקלאסיים של מערב אירופה מצטרף לאזור הטיילת של תל אביב על פינת הרחובות הרברט סמואל ויונה הנביא.

המקום החדש מצטרף ללא מעט מסעדות וברים שנפתחו בשנים האחרונות לאורך רצועת החוף של תל אביב כולל כמה מסעדות על החוף עצמו. כולן שואפות להפיג את החשדנות המוטבעת לגבי מסעדות הטיילת והחוף לשפר את המוניטין הקולינרי שדבק בהן בעבר.

שף אלון ליסי (כתית, צ'נטרו, מחניודה) הוא מי שאחראי על התפריט המגוון שמציע ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים ונשנושים ומנות קללילות לצד מבחר של קוקטיילים בערב. מאחורי בוטיק 180 עומד המסעדן הירושלמי מעין שמחה (מונאקו, טיאמו, זוליס).

בוטיק 180 – מה בתפריט?

בין המנות הראשונות תוכלו לטעום גבינת בושה על קרם חלפיניו ושקדים קלויים; ברוסקת טונה מעושנת עם רוקט, בצל מוחמץ, שמנת חמוצה וצ'ילי; עלי גפן עם רכז רימונים, ציזיקי וכוסברה (36-38 ש"ח).

חובבי הסלטים ימצאו בתפריט מבחר סלטים קלאסיים עם טוויסט כמו סלט בושה עם מיקס חסות, שקדים קלויים ווינגרט הדרים; סלט עוף עם מיקס חסות, ויניגרט דבש וסילאן ושקדים קלויים ועוד (46-56 ש"ח).

באגף ארוחות הבוקר תמצאו גם שקשוקה ירוקה עם שמנת, תרד, בצל מקורמל, פרמז'ן וכמהין; כריך גאודה עיזים עם עגבניה, פסטו, שמנת חמוצה ורוקט; מוזלי יוגורט עם פירות, גרנולה וסילאן ועוד (36-52 ש"ח).

מי שיגיע רעב יותר יוכל לזלול עיקריות כמו נקניקיות עגל וגאודה עם ריבת בצל, חלפיניו מוחמץ, איולי רוזמרין, פרמז'ן ורוקט; שווארמה עם עגבניות צלויות באורגנו, צזיקי, חריף וחצי ג'בטה; סלמון בתנור עם תפודים אפויים, איולי רוזמרין וסלטון של רוקט עם בצל מוחמץ, צנונית וצ'ילי (56-84 ש"ח).

הוסטל 180 הוא הוסטל גולשים שמושך אליו קהל צעיר בעיקרו, מה שמשפיע גם על האווירה האורבנית השמחה בבר האוכל החדש, כולל הפסקול הקצבי ברקע. הוא צפוי להיות פתוח משעות הבוקר המוקדמות ולעד לשעות הקטנות של הלילה.

את האוכל של בוטיק 180 מלוות מבחר של בירות ישראליות ומגוון של קוקטיילים מרעננים. בין הקוקטיילים תמצאו נגרוני שפריץ עם ג'ין בהשריית תימין, תערובת וורמוטים אדומים, קמפרי ותפוז; פרוזן סטרוברי דאקירי עם רום תות וליים; פלאוור ג'ין שפריץ עם סיינט ג'רמן, מלפפונים וארומטיק ביטרס (48-49 ש"ח).

בוטיק 180 | יונה הנביא 2, תל אביב | ראשון-שבת 7:00-23:00 | טלפון: 03-3106067

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
תפריט לימונים ספיישל במסעדת סילו
מוסיף המון: מסעדת סילו משיקה תפריט ספיישל על טהרת הלימון
חדשות האוכל
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מסעדת קפטן הוק ביפו
קפטן הוק: המסעדה ביפו שתגיש לכם משאוושה שרימפס
חדשות האוכל
מסעדת אונו - מסעדת דגים-איטלקית חדשה בעכו
ארוחת בוקר איטלקית מול הים: נפתחה מסעדת אונו בעכו
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
כוסות בירה ויינשטפן
מי צריך את מינכן: פסטיבלי בירה סטייל אוקטוברפסט (וגם וויסקי) בישראל
אירועים קולינריים
מתכננים לחגוג את אוקטוברפסט? פסטיבלי הבירה הלוהטים של סתיו 2025 בישראל: ת"א, חיפה, ב"ש ועוד. כל התאריכים, המחירים והפרטים כאן. מדריך מתעדכן. >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
אחת ולתמיד: זו הסיבה שביצים קשות לא מתקלפות בקלות
טיפים למטבח
כמה זמן ביצים מחזיקות מעמד – המדריך המלא לאחסון נכון
טיפים למטבח
רך ועסיסי: איך מכינים חזה עוף בנינג'ה גריל?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל