בוטיק 180: בר אוכל חדש ושמח על הטיילת של תל אביב

בוטיק 180 הוא בר אוכל חדש באווירה שמחה על הטיילת של תל אביב המציע מבחר של ארוחות בוקר, עיקריות צהריים וקוקטיילים מרעננים מול הים.
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב | צילום: דויד מויאל
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב | צילום: דויד מויאל

בוטיק 180, בר אוכל חדש מבית “הוסטל 180” המשלב בין קולינריה תל אביבית מודרנית למטבחים הקלאסיים של מערב אירופה מצטרף לאזור הטיילת של תל אביב על פינת הרחובות הרברט סמואל ויונה הנביא.

המקום החדש מצטרף ללא מעט מסעדות וברים שנפתחו בשנים האחרונות לאורך רצועת החוף של תל אביב כולל כמה מסעדות על החוף עצמו. כולן שואפות להפיג את החשדנות המוטבעת לגבי מסעדות הטיילת והחוף לשפר את המוניטין הקולינרי שדבק בהן בעבר.

שף אלון ליסי (כתית, צ’נטרו, מחניודה) הוא מי שאחראי על התפריט המגוון שמציע ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים ונשנושים ומנות קללילות לצד מבחר של קוקטיילים בערב. מאחורי בוטיק 180 עומד המסעדן הירושלמי מעין שמחה (מונאקו, טיאמו, זוליס).

בוטיק 180 – מה בתפריט?

בין המנות הראשונות תוכלו לטעום גבינת בושה על קרם חלפיניו ושקדים קלויים; ברוסקת טונה מעושנת עם רוקט, בצל מוחמץ, שמנת חמוצה וצ’ילי; עלי גפן עם רכז רימונים, ציזיקי וכוסברה (36-38 ש”ח).

חובבי הסלטים ימצאו בתפריט מבחר סלטים קלאסיים עם טוויסט כמו סלט בושה עם מיקס חסות, שקדים קלויים ווינגרט הדרים; סלט עוף עם מיקס חסות, ויניגרט דבש וסילאן ושקדים קלויים ועוד (46-56 ש”ח).

באגף ארוחות הבוקר תמצאו גם שקשוקה ירוקה עם שמנת, תרד, בצל מקורמל, פרמז’ן וכמהין; כריך גאודה עיזים עם עגבניה, פסטו, שמנת חמוצה ורוקט; מוזלי יוגורט עם פירות, גרנולה וסילאן ועוד (36-52 ש”ח).

מי שיגיע רעב יותר יוכל לזלול עיקריות כמו נקניקיות עגל וגאודה עם ריבת בצל, חלפיניו מוחמץ, איולי רוזמרין, פרמז’ן ורוקט; שווארמה עם עגבניות צלויות באורגנו, צזיקי, חריף וחצי ג’בטה; סלמון בתנור עם תפודים אפויים, איולי רוזמרין וסלטון של רוקט עם בצל מוחמץ, צנונית וצ’ילי (56-84 ש”ח).

הוסטל 180 הוא הוסטל גולשים שמושך אליו קהל צעיר בעיקרו, מה שמשפיע גם על האווירה האורבנית השמחה בבר האוכל החדש, כולל הפסקול הקצבי ברקע. הוא צפוי להיות פתוח משעות הבוקר המוקדמות ולעד לשעות הקטנות של הלילה.

את האוכל של בוטיק 180 מלוות מבחר של בירות ישראליות ומגוון של קוקטיילים מרעננים. בין הקוקטיילים תמצאו נגרוני שפריץ עם ג’ין בהשריית תימין, תערובת וורמוטים אדומים, קמפרי ותפוז; פרוזן סטרוברי דאקירי עם רום תות וליים; פלאוור ג’ין שפריץ עם סיינט ג’רמן, מלפפונים וארומטיק ביטרס (48-49 ש”ח).

בוטיק 180 | יונה הנביא 2, תל אביב | ראשון-שבת 7:00-23:00 | טלפון: 03-3106067

שתפו והגיבו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

תפריט סתיו 2022 של קפה אירופה

הופה: קפה אירופה חוגגים עשור עם תפריט צהריים חדש

חדשות האוכל
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה

חגיגה בבלקן: מסעדת בלקנה נפתחה בפרדס חנה

חדשות האוכל
תפריט טוסטים של בבקה בייקרי

תפריטי אביב, טוסטים מושחתים ומושיק רוט אחד: חדש במסעדות השבוע

חדשות האוכל
קיץ 2024 במסעדת החוף לולי

מה אוכלים השבוע: תפריטי אביב וחידושים מרעננים במסעדות

חדשות האוכל

טרי מהתנור

מסיבת רחוב בפיצה PPP

פופ אפ פיצות ברוטב פסטה: מסיבת הרחוב של פיצה PPP

אירועים ופסטיבלים
פיצריית הרחוב הנפוליטנית PPP חוגגת את ימי אוגוסט האחרונים עם פופ אפ פיצות ברטבי פסטה מושחתים, מסיבת שקיעה שמחה, והופעה חיה >>
המוגזים של גרופר בפחיות ועוד משקאות חדשים לקיץ

שתייה קרה לנשמה: משקאות קיץ חדשים ומרעננים על המדף

חדש על המדף
מיצים לקיץ של פריגת MIX, גרופר מוגזים בפחיות, XL במהדורה קיצית, באבל טי של AM:PM ואייס קפה שיבולת שועל. משקאות קרים וחדשים על המדף >>

מדריכים שאהבתם

איך לחתוך פלפלים ולהוציא את הזרעים בלי כל הבלאגן

מדריכים וטיפים

המדריך לבשלן: מותר להחליף שמנת חמוצה ביוגורט במתכונים?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?