בוטיק 180: בר אוכל חדש ושמח על הטיילת של תל אביב

בוטיק 180 הוא בר אוכל חדש באווירה שמחה על הטיילת של תל אביב המציע מבחר של ארוחות בוקר, עיקריות צהריים וקוקטיילים מרעננים מול הים.
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב | צילום: דויד מויאל

בוטיק 180, בר אוכל חדש מבית "הוסטל 180" המשלב בין קולינריה תל אביבית מודרנית למטבחים הקלאסיים של מערב אירופה מצטרף לאזור הטיילת של תל אביב על פינת הרחובות הרברט סמואל ויונה הנביא.

המקום החדש מצטרף ללא מעט מסעדות וברים שנפתחו בשנים האחרונות לאורך רצועת החוף של תל אביב כולל כמה מסעדות על החוף עצמו. כולן שואפות להפיג את החשדנות המוטבעת לגבי מסעדות הטיילת והחוף לשפר את המוניטין הקולינרי שדבק בהן בעבר.

שף אלון ליסי (כתית, צ'נטרו, מחניודה) הוא מי שאחראי על התפריט המגוון שמציע ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים ונשנושים ומנות קללילות לצד מבחר של קוקטיילים בערב. מאחורי בוטיק 180 עומד המסעדן הירושלמי מעין שמחה (מונאקו, טיאמו, זוליס).

עדכונים טעימים למייל!

בוטיק 180 – מה בתפריט?

בין המנות הראשונות תוכלו לטעום גבינת בושה על קרם חלפיניו ושקדים קלויים; ברוסקת טונה מעושנת עם רוקט, בצל מוחמץ, שמנת חמוצה וצ'ילי; עלי גפן עם רכז רימונים, ציזיקי וכוסברה (36-38 ש"ח).

חובבי הסלטים ימצאו בתפריט מבחר סלטים קלאסיים עם טוויסט כמו סלט בושה עם מיקס חסות, שקדים קלויים ווינגרט הדרים; סלט עוף עם מיקס חסות, ויניגרט דבש וסילאן ושקדים קלויים ועוד (46-56 ש"ח).

באגף ארוחות הבוקר תמצאו גם שקשוקה ירוקה עם שמנת, תרד, בצל מקורמל, פרמז'ן וכמהין; כריך גאודה עיזים עם עגבניה, פסטו, שמנת חמוצה ורוקט; מוזלי יוגורט עם פירות, גרנולה וסילאן ועוד (36-52 ש"ח).

מי שיגיע רעב יותר יוכל לזלול עיקריות כמו נקניקיות עגל וגאודה עם ריבת בצל, חלפיניו מוחמץ, איולי רוזמרין, פרמז'ן ורוקט; שווארמה עם עגבניות צלויות באורגנו, צזיקי, חריף וחצי ג'בטה; סלמון בתנור עם תפודים אפויים, איולי רוזמרין וסלטון של רוקט עם בצל מוחמץ, צנונית וצ'ילי (56-84 ש"ח).

הוסטל 180 הוא הוסטל גולשים שמושך אליו קהל צעיר בעיקרו, מה שמשפיע גם על האווירה האורבנית השמחה בבר האוכל החדש, כולל הפסקול הקצבי ברקע. הוא צפוי להיות פתוח משעות הבוקר המוקדמות ולעד לשעות הקטנות של הלילה.

את האוכל של בוטיק 180 מלוות מבחר של בירות ישראליות ומגוון של קוקטיילים מרעננים. בין הקוקטיילים תמצאו נגרוני שפריץ עם ג'ין בהשריית תימין, תערובת וורמוטים אדומים, קמפרי ותפוז; פרוזן סטרוברי דאקירי עם רום תות וליים; פלאוור ג'ין שפריץ עם סיינט ג'רמן, מלפפונים וארומטיק ביטרס (48-49 ש"ח).

בוטיק 180 | יונה הנביא 2, תל אביב | ראשון-שבת 7:00-23:00 | טלפון: 03-3106067

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת צפונה בנגה בפר דרייר ביפו

צפונה בנגה: מסעדת החורף הצפונית של ארז קומרובסקי מגיעה ללב יפו

חדשות האוכל
מסעדת טייסט אוף קולומביה Taste of Colombia

Taste of Colombia: שיר אהבה לאוכל קולומביאני בתל אביב

חדשות האוכל
ט"ו באב בבר קולולו

לזלול באהבה: ט"ו באב 2024 במסעדות ברחבי הארץ

חדשות האוכל
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פסטיבל חורף גלילי בתיאטרון גבעתיים

פסטיבל חורף גלילי: האוכל של הגליל מגיע אל לב גבעתיים

אירועים ופסטיבלים
יריד איכרים עם תוצרת גלילית, השף ברק יחזקאלי במפגש אינטימי ובית קפה ייחודי עם מנות בניחוח צפוני. "פסטיבל חורף גלילי" מגיע לתיאטרון גבעתיים >>
פיצה איקס תל אביב

ממודיעין לעיר הגדולה: פיצה איקס כובשת את תל אביב ולא מתכוונת לעצור

חדשות האוכל
לאחר שכבשה בסערה את בלייני העיר תל אביב, פיצה איקס ממודיעין מתרחבת עם סניף בנחלת בנימין ושדרוג לסניף דיזנגוף עם שלל מנות חדשות ומסעירות >>

מדריכים שאהבתם

לא יכולים לסבול כוסברה? זו כנראה הסיבה

מדריכים וטיפים

זו הסיבה שלאוכל ושתייה יש טעם מוזר אחרי צחצוח שיניים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?