בוטיק 180, בר אוכל חדש מבית “הוסטל 180” המשלב בין קולינריה תל אביבית מודרנית למטבחים הקלאסיים של מערב אירופה מצטרף לאזור הטיילת של תל אביב על פינת הרחובות הרברט סמואל ויונה הנביא.
המקום החדש מצטרף ללא מעט מסעדות וברים שנפתחו בשנים האחרונות לאורך רצועת החוף של תל אביב כולל כמה מסעדות על החוף עצמו. כולן שואפות להפיג את החשדנות המוטבעת לגבי מסעדות הטיילת והחוף לשפר את המוניטין הקולינרי שדבק בהן בעבר.
שף אלון ליסי (כתית, צ’נטרו, מחניודה) הוא מי שאחראי על התפריט המגוון שמציע ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים ונשנושים ומנות קללילות לצד מבחר של קוקטיילים בערב. מאחורי בוטיק 180 עומד המסעדן הירושלמי מעין שמחה (מונאקו, טיאמו, זוליס).
בוטיק 180 – מה בתפריט?
בין המנות הראשונות תוכלו לטעום גבינת בושה על קרם חלפיניו ושקדים קלויים; ברוסקת טונה מעושנת עם רוקט, בצל מוחמץ, שמנת חמוצה וצ’ילי; עלי גפן עם רכז רימונים, ציזיקי וכוסברה (36-38 ש”ח).
חובבי הסלטים ימצאו בתפריט מבחר סלטים קלאסיים עם טוויסט כמו סלט בושה עם מיקס חסות, שקדים קלויים ווינגרט הדרים; סלט עוף עם מיקס חסות, ויניגרט דבש וסילאן ושקדים קלויים ועוד (46-56 ש”ח).
באגף ארוחות הבוקר תמצאו גם שקשוקה ירוקה עם שמנת, תרד, בצל מקורמל, פרמז’ן וכמהין; כריך גאודה עיזים עם עגבניה, פסטו, שמנת חמוצה ורוקט; מוזלי יוגורט עם פירות, גרנולה וסילאן ועוד (36-52 ש”ח).
מי שיגיע רעב יותר יוכל לזלול עיקריות כמו נקניקיות עגל וגאודה עם ריבת בצל, חלפיניו מוחמץ, איולי רוזמרין, פרמז’ן ורוקט; שווארמה עם עגבניות צלויות באורגנו, צזיקי, חריף וחצי ג’בטה; סלמון בתנור עם תפודים אפויים, איולי רוזמרין וסלטון של רוקט עם בצל מוחמץ, צנונית וצ’ילי (56-84 ש”ח).
הוסטל 180 הוא הוסטל גולשים שמושך אליו קהל צעיר בעיקרו, מה שמשפיע גם על האווירה האורבנית השמחה בבר האוכל החדש, כולל הפסקול הקצבי ברקע. הוא צפוי להיות פתוח משעות הבוקר המוקדמות ולעד לשעות הקטנות של הלילה.
את האוכל של בוטיק 180 מלוות מבחר של בירות ישראליות ומגוון של קוקטיילים מרעננים. בין הקוקטיילים תמצאו נגרוני שפריץ עם ג’ין בהשריית תימין, תערובת וורמוטים אדומים, קמפרי ותפוז; פרוזן סטרוברי דאקירי עם רום תות וליים; פלאוור ג’ין שפריץ עם סיינט ג’רמן, מלפפונים וארומטיק ביטרס (48-49 ש”ח).
בוטיק 180 | יונה הנביא 2, תל אביב | ראשון-שבת 7:00-23:00 | טלפון: 03-3106067