לזלול - מגזין אוכל ישראלי

ארוחת קיסרים: מה מחכה לכם במסעדת השף הערבית החדשה

במסעדת קיסר של שף עומר עילוואן והשף בפועל רפי פרץ בבאקה אל גרבייה מציעים תפריט ערבי אותנטי עשיר עם נגיעות מערביות עדכניות
מסעדת קיסר באקה אל גרבייה
מסעדת קיסר באקה אל גרבייה | צילום: דו איט
שיתוף

אזור באקה אל גרביה ממשיך להתפתח קולינרית עם מסעדת קיסר – מסעדת שף חדשה שמציעה תפריט ערבי אותנטי המשלב אלמנטים ממטבחים מערביים.

מי שהקים את המסעדה לאחר עבודה יסודית של יותר משנתיים הוא איש העסקים עאטף ביאדסה. במסעדה רחבת הידיים תמצאו יותר מ-180 מקומות ישיבה המתחלקים בין קומת המסעדה הראשונה והקומה העליונה לאירועים פרטיים. בנוסף נפתחה במקום משחקיה צמודה להנאת הקטנטנים.

עוד טעימה: שולחן גלילי – מסעדה ערבית כשרה במלון פרימה גליל בטבריה

מסעדת קיסר – מה בתפריט?

אל המטבח של מסעדת קיסר גויסו השף עומר עילוואן (אלבאבור, חג' כחיל, עלה גפן) והשף בפועל רפי פרץ שמציעים תפריט מגוון עם שפע מנות ראשונות, סלטים, פירות ים ודגים, בשרים, פסטות, קינוחים וספיישלים מיוחדים.

בראשונות מציעים במקום מנות כמו חומוס השף עם גרגרי חומוס, טחינה ושמן זית; קובה גלילית; חציל בלאדי; קרפצ'יו פילה ושפע סלטים מסורתיים כמו פאטוש, טאבולה וגרגיר (25-65 ש"ח).

בתפריט מוצעות מספר מנות ספיישל לסוף השבוע כמו צוואר או כתף טלה במילוי אורז ופיצוחים; אסאדו או שוק טלה בבישול ארוך ובתיבול דבש ועשבי תיבול; פרוסות פילה עגל בציפוי שומן כבש, פיסטוק ומולסה רימונים וסטייק סינטה או פילה עם מחית תפוחי אדמה וירקות צלויים (125-495 ש"ח) ועוד מבחר של בשרים, נתחים וסטייקים איכותיים לפי משקל (99-190 ש"ח).

מסעדת קיסר החדשה
מסעדת קיסר החדשה | צילום: דו איט

באגף הים מציעים במסעדת קיסר מנות כמו חריימה פילה לוקוס בחמאה ושום על עגבניות חריפות וצנוברים; דניס או לברק בטיגון עמוק; פילה סלמון ברוטב שום ולימון עם פירה וירקות צלויים; שרימפס שום-לימון ועוד מבחר של פירות ים ודגים לפי משקל (85-280 ש"ח).

לקינוח מציעים במקום מבחר מתוקים קלאסיים ממזרח ומערב כמו קטאייף אל קיסר במילוי שקדים ופיסטוקים לצד גלידה; כנאפה עם גבינה ערבית, סירופ סוכר ופיסטוק חאלבי; פנקוטה פירות יער ועוד (18-35 ש"ח)

בחג סוכות האחרון התקיים לראשונה בבאקה אל גרביה פסטיבל דארנא – פסטיבל תרבות ואוכל חדש בהובלת ד"ר נוף עתאמנה עם שפע אירועים ודוכני אוכל מקומיים שסחף אלפי מבקרים.

מסעדת קיסר | באקה אלגרביה, ואדי אלחרובה | לא כשר | הזמנות בטלפון 04-8867790

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב

איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב

חדשות האוכל
ארוחת הסולטן במסעדת ארמון סהרה בגליל

ארוחת הסולטן: מסעדת ארמון סהרה משיקה סעודה בת 9 מנות

חדשות האוכל
בצקי יופקה להכנה ביתית של Sari's

בורקס מים ובקלאווה טורקית: ניסינו את בצקי היופקה החדשים

חדש על המדף
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
ד"ר נוף עתאמנה - אוצרת פסטיבל דארנא בבאקה אל גרביה

דארנא: פסטיבל תרבות ואוכל חדש בבאקה אל גרביה בסוכות

אירועים ופסטיבלים
תפריט טורקי איזמירי של אבי ביטון במעדניית סוליקה

טורקיה זה כאן: השף אבי ביטון משיק תפריט איזמירי במעדניית סוליקה

חדשות האוכל
מימונה 2023 במסעדת אווה סאפי

יאללה מופלטה: מסעדת אווה סאפי חוגגת מימונה כמו במרוקו

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של מסעדת גיליז

יאסו: בראנץ' יווני חדש מגיע לשבור את ראשון לציון

חדשות האוכל
יאסו! טברנה יוונית במרינה הרצליה

יאסו! יומיים של טברנה יוונית במרינה הרצליה

אירועים ופסטיבלים
משתה מרוקאי במסעדת אווה סאפי לסילבסטר 2023

כיד המלך: החפלה המרוקאית של אווה סאפי לסילבסטר

אירועים ופסטיבלים
בית אלפארשה - סדנאות אוכל

לבשל בבית אלפראשה: אוכל עכואי דרך הנשים שעושות את העיר

אירועים ופסטיבלים