ארוחת קיסרים: מה מחכה לכם במסעדת השף הערבית החדשה

במסעדת קיסר של שף עומר עילוואן והשף בפועל רפי פרץ בבאקה אל גרבייה מציעים תפריט ערבי אותנטי עשיר עם נגיעות מערביות עדכניות.
מסעדת קיסר באקה אל גרבייה
מסעדת קיסר באקה אל גרבייה | צילום: דו איט

אזור באקה אל גרביה ממשיך להתפתח קולינרית עם מסעדת קיסר – מסעדת שף חדשה שמציעה תפריט ערבי אותנטי המשלב אלמנטים ממטבחים מערביים.

מי שהקים את המסעדה לאחר עבודה יסודית של יותר משנתיים הוא איש העסקים עאטף ביאדסה. במסעדה רחבת הידיים תמצאו יותר מ-180 מקומות ישיבה המתחלקים בין קומת המסעדה הראשונה והקומה העליונה לאירועים פרטיים. בנוסף נפתחה במקום משחקיה צמודה להנאת הקטנטנים.

עוד טעימה: שולחן גלילי – מסעדה ערבית כשרה במלון פרימה גליל בטבריה

מסעדת קיסר – מה בתפריט?

אל המטבח של מסעדת קיסר גויסו השף עומר עילוואן (אלבאבור, חג' כחיל, עלה גפן) והשף בפועל רפי פרץ שמציעים תפריט מגוון עם שפע מנות ראשונות, סלטים, פירות ים ודגים, בשרים, פסטות, קינוחים וספיישלים מיוחדים.

בראשונות מציעים במקום מנות כמו חומוס השף עם גרגרי חומוס, טחינה ושמן זית; קובה גלילית; חציל בלאדי; קרפצ'יו פילה ושפע סלטים מסורתיים כמו פאטוש, טאבולה וגרגיר (25-65 ש"ח).

בתפריט מוצעות מספר מנות ספיישל לסוף השבוע כמו צוואר או כתף טלה במילוי אורז ופיצוחים; אסאדו או שוק טלה בבישול ארוך ובתיבול דבש ועשבי תיבול; פרוסות פילה עגל בציפוי שומן כבש, פיסטוק ומולסה רימונים וסטייק סינטה או פילה עם מחית תפוחי אדמה וירקות צלויים (125-495 ש"ח) ועוד מבחר של בשרים, נתחים וסטייקים איכותיים לפי משקל (99-190 ש"ח).

מסעדת קיסר החדשה | צילום: דו איט

באגף הים מציעים במסעדת קיסר מנות כמו חריימה פילה לוקוס בחמאה ושום על עגבניות חריפות וצנוברים; דניס או לברק בטיגון עמוק; פילה סלמון ברוטב שום ולימון עם פירה וירקות צלויים; שרימפס שום-לימון ועוד מבחר של פירות ים ודגים לפי משקל (85-280 ש"ח).

לקינוח מציעים במקום מבחר מתוקים קלאסיים ממזרח ומערב כמו קטאייף אל קיסר במילוי שקדים ופיסטוקים לצד גלידה; כנאפה עם גבינה ערבית, סירופ סוכר ופיסטוק חאלבי; פנקוטה פירות יער ועוד (18-35 ש"ח)

בחג סוכות האחרון התקיים לראשונה בבאקה אל גרביה פסטיבל דארנא – פסטיבל תרבות ואוכל חדש בהובלת ד"ר נוף עתאמנה עם שפע אירועים ודוכני אוכל מקומיים שסחף אלפי מבקרים.

מסעדת קיסר | באקה אלגרביה, ואדי אלחרובה | לא כשר | הזמנות בטלפון 04-8867790

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
בית אלפארשה - סדנאות אוכל
לבשל בבית אלפראשה: אוכל עכואי דרך הנשים שעושות את העיר
אירועים קולינריים
קובה של מסעדת אמא קרית ענבים
סניף חדש אחרי 40 שנה: מסעדת אמא קרית ענבים
חדשות האוכל
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן
חדשות האוכל
תפריט טורקי איזמירי של אבי ביטון במעדניית סוליקה
טורקיה זה כאן: השף אבי ביטון משיק תפריט איזמירי במעדניית סוליקה
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
בלי להסתבך: איך להכין רוטב ויניגרט ביתי לסלט
טיפים למטבח
איך לחמם סלמון מחדש בדרך הנכונה: המדריך המלא
טיפים למטבח
מדריך: איך לנקות את המטבח ביעילות בכל פעם
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל