פסטיבל השקשוקות של בנדיקט 2022
קרדיט תמונה – שרית גופן
שיתוף

תוכן עניינים

אחרי שבועות ארוכים של הבטחות לגשמים שהסתיימו במפח נפש, החורף מתחיל לתת אותותיו בצורה נחושה יותר ועמו חוזר פסטיבל השקשוקות של בנדיקט למשך חודש שלם מהביל ומפנק.

תפריט השקשוקות המיוחד יכלול לצד שקשוקה קלאסית גם מבחר של שקשוקות בהשראת מדינות נבחרות מסביב לעולם עם טאץ' ישראלי. התפריט יוגש בכל מסעדות הרשת ב-15.11-15.12

והנה מה אנחנו חשבנו על השקשוקות החדשות של בנדיקט?

פסטיבל השקשוקות של בנדיקט – מה יש לזלול?

במהלך שקשוקה-פסט, פסטיבל השקשוקה של בנדיקט, יציעו ברשת בנדיקט מגוון גרסאות של המאכל הפופולרי. תוכלו ללכת על שקשוקה קלאסית לצד חלה, טחינה וחריף או לנסות שקשוקות שוברות שגרה כמו ירוק בעיניים – שקשוקה עם ביצים עלומות ברוטב שמנת, ברוקולי ואפונה עם טפנד זיתים, בצל ופטה או שקשוקה צהובה עם פולנטת תירס וביצים עלומות, פטריות פורטבלו, פרמז'ן ושמן בצל ירוק (61-72 ש"ח).

פסטיבל השקשוקות של בנדיקט מהדורת 2022
פסטיבל השקשוקות של בנדיקט מהדורת 2022 | צילום: שרית גופן

עוד בתפריט השקשוקות תמצאו שקשוקה פיאמונטה עם ביצים בתבשיל עגבניות וכדורי ארנצ'יני במילוי מוצרלה ופרמז'ן ושקשוקה מקסיקנית עם בשר אונטריב בבישול ארוך ותבשיל עגבניות פיקנטי עם שעועית אדומה, פיקו דה גאיו, אבוקדו וכוסברה לצד נאצ'וס (68-72 ש"ח).

עוד טעימה: פסטיבל ארוחות בוקר בבנדיקט – כל הפרטים

שקשוקה טבעונית עם ביצי YoEgg

לטבעונים שבינינו יציעו בבנדיקט שקשוקה הודית עם ביצים עלומות טבעוניות מבית YoEgg על תבשיל תפוחי אדמה, תרד, קרם קוקוס, אפונה, כרובית ותבלינים הודיים לצד לחמניית סטיקי רייס (71 ש"ח).

הביצים הטבעוניות של YoEgg מושכות לא מעט תשומת לב בשנה האחרונה, רבות בזכות רשת בנדיקט שהכניסה את מוצרי החברה לתפריט שלה זה מכבר. גם מסעדת J17 הטבעונית החלה לשלב את הביצים הטבעוניות המיוצרות מחלבון צמחיים כמו חומוס וסויה ומבטיחות מראה ומרקם כמו הדבר האמתי.

כל השקשוקות בפסטיבל השקשוקה מוגשות עם מנת לחם של בנדיקט לצד מבחר מטבלים טריים תוצרת בית.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס