תפריט סתיו 2022 של קפה אירופה
קרדיט תמונה – אמיר מנחם
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת קפה אירופה המוערכת משדרות רוטשילד בתל אביב חוגגת עשור לפעילותה ומשיקה תפריט צהריים חדש תחת ניצוחה של השפית ירדן שי (קיוסק אנד קו, MKR).

עוד טעימה: מסעדת אריא מארחת את הדור הבא של השפים

תפריט הצהריים החדש יוגש בימים שני עד חמישי בשעות 12:00-16:00 ויכלול שלל מנות על בסיס ירקות, דגים ופסטות עונתיות לצד תפריט אלכוהול במחירים נוחים במיוחד.

תפריט צהריים חדש בקפה אירופה

בין המנות בתפריט החדש תמצאו חסה צלויה עם גבינת תום וחמאת לימון וצלפים; קולרבי ואפונה ביין לבן, חמאה ופרמז'ן; זוקיני גריל עם לאבנה, סלט עלים חמוץ, שקדים קלויים וסומק; סטייק פטריית יער ירדן עם פריקי וסלט חמוץ;דלעת יפנית ודלורית עם כרישה קונפי בצ'ילי אדום, פיסטוק וגלייז תפוזים וסלט יווני עם פטה כבשים ואורגנו כבוש (48-58 ש"ח).

עוד תמצאו בתפריט החדש מעורב דגים עם ציזיקי לאבנה, בצל סומק ומלפפון; רבע עוף צלוי עם פריקי בציר וסלט חמוץ; פפרדלה חמאת קונפי עם עגבניות מגי, בזיליקום ופרמז'ן; ניוקי ירוקים ובר ים עם שעועית ירוקה, אספרגוס, אפונה, עלי חמציץ ובזיליקום; לברק בחמאת סאקה ושעועית ירוקה; ופורל על הגריל עם ירוקים עונתיים צלויים, שמן זית, לימון, רוטב פטרוזיליה ויין לבן (63-112 ש"ח).

לצד תפריט האוכל יוצעו מבחר כוסות יין איכותי במחירים שנעים בין 32-46 ש"ח.

הבראנץ' של קפה אירופה

לפני כשנה הושק במסעדה בראנץ' מפנק שהפך לאחד מהאהובים בעיר הכולל אגף דליקטסן עם מבחר מאזטים וצלחות קטנות, עיקריות בראנץ', קינוחים ואלכוהול של בוקר.

בראנץ' בקפה אירופה
בראנץ' בקפה אירופה | צילום: אמיר מנחם

בדליקטסן תמצאו מטעמים כמו צלחת לחם מחמצת, קרקר גרעינים ולחם תירס אויסטר ג'ילרדו; קרודו דגים; פנה קוטה יוגורט עם קונפי עגבניה וגרנולה; חמון סראנו ופרי; סלקים במלח, אגסים צלויים וגבינת בושה ועוד (24-78 ש"ח).

באגף העיקריות של הבראנץ' תמצאו סשימי גספאצ׳ו מנגו; דלעת בתפוזים שמן זית וגבינת סטילטון; ביצה עלומה ופטריות יער ביין לבן על לחם תירס והולנדייז; בריוש שרימפס בחמאה חומה ואיולי; בר ים על הגריל, ניוקי חמאת לימון ירוקים ובזיליקום ועוד (48-109 ש"ח).

לקינוח יוצעו מתוקים קלאסיים עם טוויסט כמו ברולה וניל וגלידת פיסטוק; עוגת גבינה וקרם אנגלז; פבפלובה קולי מנגו ופטל ועוד (46-56 ש"ח).

הבראנץ' מוגש מדי שישי ושבת בין השעות 12:00-16:00.

תפריט צהריים חדש בקפה אירופה | שדרות רוטשילד 9, תל אביב | שני-חמישי 12:00-16:00 | הזמנות בטלפון 03-5259987

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס