מסעדת אריא מארחת את הדור הבא של השפים

במהלך חודש אוגוסט יבשל השף של אריא מושיקו אברהם ארוחות ספיישל חד פעמיות עם שפים צעירים ומבטיחים על בסיס חומרי גלם מקומיים ועונתיים.
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים |צילום: ראלה בדיו

מסעדת אריא בהובלת השף מושיקו אברהם משיקה במהלך חודש אוגוסט סדרת ערבי ספיישל במהלכם יבשל אברהם עם מיטב השפים הצעירים והמבטיחים של ישראל. הארוחות החד פעמיות יהיו מבוססות על חומרי גלם טריים, מקומיים ועונתיים תוך מתן פרשנות אישית של כל אחד מהשפים המשתתפים.

עוד טעימה: תפריט החורף של אריא יוצא לדרך

התפריטים יתפרשו על פני מדינות ומטבחים שונים מדרום אמריקה ועד לאירופה הקלאסית עם מנות מסקרנות ומותאמות לעונה החמה כמו סביצ'ה פירות קיץ על קרם פרש ואבן יוגורט; רביולו כרישה עם קונפי גבינות ועוד.

אריא מארחת את הדור הבא של השפים – מי במשתתפים?

הארוחה הראשונה תערך ביום שלישי ה-2.8 ויתארח בה השף עמרי בר (חוות צוק, הבסטה) שיתמקד בתפריט פארם טו טייבל דרום אמריקאי לקיץ המבוסס על מסעותיו של בר בהם חקר את המטבח המקומי והפנים את הקסם שבפשטות. בין המנות בארוחה הראשונה תוכלו למצוא למשל סלסת תירס מפוחם עם קלמרי, חמאת צ'ילי מותסס, קציפת תירס ואבקת עגבניות.

אריא מארחת את שף עמרי בר | צילום: ראלה בדיו

ב-9.8 יתארח השף למי ניפוסי (מאריס) ויציג תפריט עם ניחוח טורקי-בוכרי ומנות כמו קציצת בורגול עם חמאת מגי ותרד טורקי. ב-16.8 תהיה זו השפית ירדן שי (קפה אירופה) שתבשל עם אברהם מנות בהשראת אירופה הקלאסית עם חיבור לחומרי גלם מקומיים כמו פילה טלה עם דמי גלאס תאנים לצד פירה תפוחי אדמה.

האורח האחרון בסדרה ב-30.8 יהיה שף גיל דהאן (וייס) שיציג תפריט המתמקד בקיימות והחשיבות שבצמצום בזבוז מזון בתעשייה. זאת יעשה על יצירת מנות המנצלות את חומרי הגלם במלואם עם טכניקות בישול ייחודיות. אריא עצמה השתתפה בשבוע הקיימות במסעדות שהתקיים בחודש שעבר.

בחודש אפריל השיקו באריא בראנץ' חדש מדי יום שבת בקונספט של ארוחת טעימות המתבססת על המטבח האיראני והבוכרי.

שף מושיקו אברהם מארח במסעדת אריא | נחלת בנימין 66, תל אביב-יפו | ימי שלישי במהלך חודש אוגוסט | 18:00 ועד אחרון הלקוחות | הזמנת מקומות בטלפון 03-529-6054 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
המנצח במשחקי השף - תום לוי
המנצח הגדול בגמר משחקי השף: תום לוי
חדשות האוכל
שף ענר בן רפאל
Round Tables 2024: פיין דיינינג יהודי במסעדות המובילות בישראל
אירועים קולינריים
מסעדת אריא חוגגת יום הולדת 11
חגיגה בוכרית, ארוחת שף וערב קינוחים: מסעדת אריא חוגגת 11
אירועים קולינריים
מסעדת אלטער נסגרת
מסעדת אלטער של שף ענר בן רפאל נסגרת
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
המדריך השלם: איך לנקות ארונות מטבח לקראת האביב
טיפים למטבח
עסיסי עם וויטמין C: איך לקלף קיווי בקלות ולשמור על טריותו
טיפים למטבח
די לשפשף: כך מנקים מחבת שרופה בלי מאמץ
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל