מסעדת אריא מארחת את הדור הבא של השפים

במהלך חודש אוגוסט יבשל השף של אריא מושיקו אברהם ארוחות ספיישל חד פעמיות עם שפים צעירים ומבטיחים על בסיס חומרי גלם מקומיים ועונתיים.
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים |צילום: ראלה בדיו
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים |צילום: ראלה בדיו

מסעדת אריא בהובלת השף מושיקו אברהם משיקה במהלך חודש אוגוסט סדרת ערבי ספיישל במהלכם יבשל אברהם עם מיטב השפים הצעירים והמבטיחים של ישראל. הארוחות החד פעמיות יהיו מבוססות על חומרי גלם טריים, מקומיים ועונתיים תוך מתן פרשנות אישית של כל אחד מהשפים המשתתפים.

עוד טעימה: תפריט החורף של אריא יוצא לדרך

התפריטים יתפרשו על פני מדינות ומטבחים שונים מדרום אמריקה ועד לאירופה הקלאסית עם מנות מסקרנות ומותאמות לעונה החמה כמו סביצ'ה פירות קיץ על קרם פרש ואבן יוגורט; רביולו כרישה עם קונפי גבינות ועוד.

אריא מארחת את הדור הבא של השפים – מי במשתתפים?

הארוחה הראשונה תערך ביום שלישי ה-2.8 ויתארח בה השף עמרי בר (חוות צוק, הבסטה) שיתמקד בתפריט פארם טו טייבל דרום אמריקאי לקיץ המבוסס על מסעותיו של בר בהם חקר את המטבח המקומי והפנים את הקסם שבפשטות. בין המנות בארוחה הראשונה תוכלו למצוא למשל סלסת תירס מפוחם עם קלמרי, חמאת צ'ילי מותסס, קציפת תירס ואבקת עגבניות.

אריא מארחת את שף עמרי בר
אריא מארחת את שף עמרי בר | צילום: ראלה בדיו

ב-9.8 יתארח השף למי ניפוסי (מאריס) ויציג תפריט עם ניחוח טורקי-בוכרי ומנות כמו קציצת בורגול עם חמאת מגי ותרד טורקי. ב-16.8 תהיה זו השפית ירדן שי (קפה אירופה) שתבשל עם אברהם מנות בהשראת אירופה הקלאסית עם חיבור לחומרי גלם מקומיים כמו פילה טלה עם דמי גלאס תאנים לצד פירה תפוחי אדמה.

האורח האחרון בסדרה ב-30.8 יהיה שף גיל דהאן (וייס) שיציג תפריט המתמקד בקיימות והחשיבות שבצמצום בזבוז מזון בתעשייה. זאת יעשה על יצירת מנות המנצלות את חומרי הגלם במלואם עם טכניקות בישול ייחודיות. אריא עצמה השתתפה בשבוע הקיימות במסעדות שהתקיים בחודש שעבר.

בחודש אפריל השיקו באריא בראנץ' חדש מדי יום שבת בקונספט של ארוחת טעימות המתבססת על המטבח האיראני והבוכרי.

שף מושיקו אברהם מארח במסעדת אריא | נחלת בנימין 66, תל אביב-יפו | ימי שלישי במהלך חודש אוגוסט | 18:00 ועד אחרון הלקוחות | הזמנת מקומות בטלפון 03-529-6054 ובאתר

כמה קלוריות יש בפיתה מקמח לבן, מלא או כוסמין

מדריכים וטיפים

רגע אחרי שבת: כמה זמן מותר לשמור חמין במקרר?

מדריכים וטיפים
שתפו והגיבו
בפייסבוק
וואטסאפ
אימייל
ציוץ

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חגיגות עשור למסעדת פופינה

רהב, קומרובסקי וניצן: פופינה חוגגת עשור עם השפים המובילים

אירועים ופסטיבלים
תפריט עסקיות צהריים במסעדת a למבוגרים ולילדים

קיץ חם: מסעדת a משיקה עסקיות צהריים למבוגרים ולילדים

חדשות האוכל
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות

גירל פאוור: מסעדת אונזה מארחת את השפיות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה

יובל בן נריה משיק ארוחות אומקסה אינטימיות במסעדת a

חדשות האוכל

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

טרי מהתנור

גלידות שמנת עם חלב עיזים טורקיות חדשות

קולקציית גלידות טורקיות מחלב עיזים נוחתת בסניפי יאפא כנאפה

חדשות האוכל
סניפי יאפא כנאפה מתחדשים בקולקציית גלידות טורקיות עם חלב עיזים בטעמי שמנת, פיסטוק ושוקולד שמשתלבות מעולה עם כנאפה חמה. כל הפרטים >>
פיצה קורנפלקס של פאפא ג'ונס

פיצה עם קורנפלקס? הקולקציה הקראנצ'ית של פאפא ג'ונס לקיץ

חדשות האוכל
רגע לפני גמר היורו, רשת פאפא ג'ונס משיקה קולקציה מפתיעה וקראנצ'ית לקיץ במהדורה מוגבלת עם פיצות ומאפים בתוספת פתיתי קורנפלקס >>

מדריכים שאהבתם

מה לזלול?