מסעדת אריא מארחת את הדור הבא של השפים

במהלך חודש אוגוסט יבשל השף של אריא מושיקו אברהם ארוחות ספיישל חד פעמיות עם שפים צעירים ומבטיחים על בסיס חומרי גלם מקומיים ועונתיים.
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים |צילום: ראלה בדיו

מסעדת אריא בהובלת השף מושיקו אברהם משיקה במהלך חודש אוגוסט סדרת ערבי ספיישל במהלכם יבשל אברהם עם מיטב השפים הצעירים והמבטיחים של ישראל. הארוחות החד פעמיות יהיו מבוססות על חומרי גלם טריים, מקומיים ועונתיים תוך מתן פרשנות אישית של כל אחד מהשפים המשתתפים.

עוד טעימה: תפריט החורף של אריא יוצא לדרך

התפריטים יתפרשו על פני מדינות ומטבחים שונים מדרום אמריקה ועד לאירופה הקלאסית עם מנות מסקרנות ומותאמות לעונה החמה כמו סביצ'ה פירות קיץ על קרם פרש ואבן יוגורט; רביולו כרישה עם קונפי גבינות ועוד.

עדכונים טעימים למייל!

אריא מארחת את הדור הבא של השפים – מי במשתתפים?

הארוחה הראשונה תערך ביום שלישי ה-2.8 ויתארח בה השף עמרי בר (חוות צוק, הבסטה) שיתמקד בתפריט פארם טו טייבל דרום אמריקאי לקיץ המבוסס על מסעותיו של בר בהם חקר את המטבח המקומי והפנים את הקסם שבפשטות. בין המנות בארוחה הראשונה תוכלו למצוא למשל סלסת תירס מפוחם עם קלמרי, חמאת צ'ילי מותסס, קציפת תירס ואבקת עגבניות.

אריא מארחת את שף עמרי בר | צילום: ראלה בדיו

ב-9.8 יתארח השף למי ניפוסי (מאריס) ויציג תפריט עם ניחוח טורקי-בוכרי ומנות כמו קציצת בורגול עם חמאת מגי ותרד טורקי. ב-16.8 תהיה זו השפית ירדן שי (קפה אירופה) שתבשל עם אברהם מנות בהשראת אירופה הקלאסית עם חיבור לחומרי גלם מקומיים כמו פילה טלה עם דמי גלאס תאנים לצד פירה תפוחי אדמה.

האורח האחרון בסדרה ב-30.8 יהיה שף גיל דהאן (וייס) שיציג תפריט המתמקד בקיימות והחשיבות שבצמצום בזבוז מזון בתעשייה. זאת יעשה על יצירת מנות המנצלות את חומרי הגלם במלואם עם טכניקות בישול ייחודיות. אריא עצמה השתתפה בשבוע הקיימות במסעדות שהתקיים בחודש שעבר.

בחודש אפריל השיקו באריא בראנץ' חדש מדי יום שבת בקונספט של ארוחת טעימות המתבססת על המטבח האיראני והבוכרי.

שף מושיקו אברהם מארח במסעדת אריא | נחלת בנימין 66, תל אביב-יפו | ימי שלישי במהלך חודש אוגוסט | 18:00 ועד אחרון הלקוחות | הזמנת מקומות בטלפון 03-529-6054 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
תפריט סתיו 2022 של מסעדת וייס
תפריט סתיו חדש במסעדת וייס של השף גיל דהאן
חדשות האוכל
פופ אפ חלות של ארז קומורבסקי ובית הספר דנון
רק בסופשבוע: היריד שמציע ריבת שמן זית של רהב וחלות של קומרובסקי
אירועים ופסטיבלים
מסעדת קילומטרז' - המסעדה הבאה של ישראל
מסעדת קילומטראז' ניצחה בגמר המסעדה הבאה של ישראל
חדשות האוכל
פסטיבל תל אביב EAT 2024 - מה יש לזלול?
פסטיבל האוכל תל אביב EAT חוזר במהדורת 2024 מנחמת במיוחד
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
המדריך לקונדיטור הביתי: רשימת ציוד מומלצת לאפייה מקצועית
מדריכים וטיפים
10 מאכלים מומלצים עם חיי מדף ארוכים למלחמה ושעת חירום
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל