לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מסעדת אריא מארחת את הדור הבא של השפים

במהלך חודש אוגוסט יבשל השף של אריא מושיקו אברהם ארוחות ספיישל חד פעמיות עם שפים צעירים ומבטיחים על בסיס חומרי גלם מקומיים ועונתיים
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים
מסעדת אריא מארחת שפים צעירים ומבטיחים |צילום: ראלה בדיו
שיתוף

מסעדת אריא בהובלת השף מושיקו אברהם משיקה במהלך חודש אוגוסט סדרת ערבי ספיישל במהלכם יבשל אברהם עם מיטב השפים הצעירים והמבטיחים של ישראל. הארוחות החד פעמיות יהיו מבוססות על חומרי גלם טריים, מקומיים ועונתיים תוך מתן פרשנות אישית של כל אחד מהשפים המשתתפים.

עוד טעימה: תפריט החורף של אריא יוצא לדרך

התפריטים יתפרשו על פני מדינות ומטבחים שונים מדרום אמריקה ועד לאירופה הקלאסית עם מנות מסקרנות ומותאמות לעונה החמה כמו סביצ'ה פירות קיץ על קרם פרש ואבן יוגורט; רביולו כרישה עם קונפי גבינות ועוד.

אריא מארחת את הדור הבא של השפים – מי במשתתפים?

הארוחה הראשונה תערך ביום שלישי ה-2.8 ויתארח בה השף עמרי בר (חוות צוק, הבסטה) שיתמקד בתפריט פארם טו טייבל דרום אמריקאי לקיץ המבוסס על מסעותיו של בר בהם חקר את המטבח המקומי והפנים את הקסם שבפשטות. בין המנות בארוחה הראשונה תוכלו למצוא למשל סלסת תירס מפוחם עם קלמרי, חמאת צ'ילי מותסס, קציפת תירס ואבקת עגבניות.

אריא מארחת את שף עמרי בר
אריא מארחת את שף עמרי בר | צילום: ראלה בדיו

ב-9.8 יתארח השף למי ניפוסי (מאריס) ויציג תפריט עם ניחוח טורקי-בוכרי ומנות כמו קציצת בורגול עם חמאת מגי ותרד טורקי. ב-16.8 תהיה זו השפית ירדן שי (קפה אירופה) שתבשל עם אברהם מנות בהשראת אירופה הקלאסית עם חיבור לחומרי גלם מקומיים כמו פילה טלה עם דמי גלאס תאנים לצד פירה תפוחי אדמה.

האורח האחרון בסדרה ב-30.8 יהיה שף גיל דהאן (וייס) שיציג תפריט המתמקד בקיימות והחשיבות שבצמצום בזבוז מזון בתעשייה. זאת יעשה על יצירת מנות המנצלות את חומרי הגלם במלואם עם טכניקות בישול ייחודיות. אריא עצמה השתתפה בשבוע הקיימות במסעדות שהתקיים בחודש שעבר.

בחודש אפריל השיקו באריא בראנץ' חדש מדי יום שבת בקונספט של ארוחת טעימות המתבססת על המטבח האיראני והבוכרי.

שף מושיקו אברהם מארח במסעדת אריא | נחלת בנימין 66, תל אביב-יפו | ימי שלישי במהלך חודש אוגוסט | 18:00 ועד אחרון הלקוחות | הזמנת מקומות בטלפון 03-529-6054 ובאתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

אירועים ופסטיבלים
מסעדת ברטה החדשה של שף אסף גרניט בברלין

ברטה: המסעדה החדשה והאישית של אסף גרניט בברלין

חדשות האוכל
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות

גירל פאוור: מסעדת אונזה מארחת את השפיות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים
הופעות וארוחת שף - זאפה ירושלים חוגגים עשור

הופעה וארוחת שף: זאפה חוגגים עם פסטיבל של מוזיקה וטעמים

אירועים ופסטיבלים
המנצח במשחקי השף - תום לוי

המנצח הגדול בגמר משחקי השף: תום לוי

חדשות האוכל
המסעדה הבאה של ישראל

המסעדה הבאה של ישראל – איך להזמין מקום?

חדשות האוכל
המסעדה הטובה בישראל - דוקו-אוכל על שף יובל בן נריה

המסעדה הטובה בישראל: דוקו-אוכל אישי על שף יובל בן נריה

חדשות האוכל
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

חדשות האוכל
שף ישראל אהרוני - קצביה והמבורגר גורמה בגני תקווה

זה קורה: שף ישראל אהרוני פותח המבורגר גורמה

חדשות האוכל
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה

חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו

חדשות האוכל
חיים כהן ואריאל לייזגולד -בלבוי X יפו-תל אביב

חיים כהן מארח את הבר הכי מדובר בתל אביב לערב חד פעמי

אירועים ופסטיבלים
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה

יובל בן נריה משיק ארוחות אומקסה אינטימיות במסעדת a

חדשות האוכל