לזלול - מגזין אוכל ישראלי

המוזיאון הכי מתוק של הקיץ: קנדי הוטל מגיע לישראל

מחפשים פעילות יוצאת דופן לילדים לקיץ? מוזיאון האינסטגרם והסלפי קנדי הוטל מגיע לתל אביב לחוויה רב חושית ומתוקה במיוחד לכל המשפחה
קנדי הוטל - מוזיאון סלפי מתקתק לקיץ
קנדי הוטל - מוזיאון סלפי מתקתק לקיץ (צילום: יח"צ)
שיתוף

טרנד מוזיאוני האינסטגרם ומוזיאוני הסלפי ממשיך לכבוש את ישראל והפעם עם קנדי הוטל, מוזיאון ממתקים פוטוגני לילדים ולנוער (ומבוגרים שבקטע של סלפי) בנמל תל אביב.

המוזיאון הוקם בהשקעה של יותר מ-6 מליון שקלים ומציע תערוכה אינטרקטיבית, חוויתית ורב חושית עם מבחר חללים מעוצבים, תפאורות מעוררות תאבון, עמדות אינסטגרם וטיקטוק ומתחם גיימינג.

קנדי הוטל – הסלפי הכי מתוק בעיר

במוזיאון האינסטגרם תוכלו לבקר ב-12 חללים מעוצבים ואינטרקטיבים, כולם תחת הקונספט של מלון ממתקים מושחת. תוכלו לטפס על קיר שוקולדי במיוחד, לקפץ ולגעת בענני צמר גפן מתוק, להסתחרר בקרוסלת העוגיות, להצטלם בבריכת המלון המסתורית וליהנות מעוד שפע פעילויות מתוקות. משך הביקור במוזיאון הוא כשעה וחצי.

עוד טעימה: פסטיבל הפנקייק הראשון מגיע לנמל תל אביב

מוזיאון הממתקים הוא יוזמה של חברת "כפיים" וחברת "TO MIX" בשיתוף פעולה עם מועדון אשמורת, מועדון ההטבות והאשראי של הסתדרות המורים כשבשבועיים הראשונים לפעילותו הכניסה תהיה לאנשי החינוך וההוראה של ההסתדרות בלבד ובמחירים מסובסדים. מבצעים נוספים בכל וועדי העובדים, חברות האשראי ומועדוני הצרכנות השונים

הטרנד של מוזיאוני האינסטגרם/סלפי בשנים האחרונות מתמקד בלאפשר למשתתפים ליצור מגוון תמונות וסרטונים לרשתות החברתיות על רקע תפאורות מעוצבות בקפידה ואטרקציות פוטוגניות במיוחד.

קנדי הוטל Candy Hotel | ביתן 2, EXPO (גני התערוכה) תל-אביב | מחיר כניסה מלא: 119 ש"ח | 4 לאוגוסט עד סוף ספטמבר | א'-ה' 09:00-21:00 ו' 09:00-15:00 ש' 10:00-19:00 (כניסה אחרונה כשעה וחצי לפני הסגירה) | פרטים נוספים ורכישת כרטיסים באתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך להכין תפוח מסוכר

אדום בוהק: איך להכין תפוח מסוכר כמו של פעם

מדריכים וטיפים
חטיף בננית וחטיף תותית במהדורה חדשה

אחוה מציגים: חטיף בננית ותותית – הקאמבק

חדש על המדף
כמה קלוריות יש בקרמבו

וניל או מוקה: כמה קלוריות יש בקרמבו?

מדריכים וטיפים
לואקר חמאת בוטנים

זה טעים? טעמנו את לואקר חמאת בוטנים החדש

חדש על המדף
האם מסוכן לבלוע מסטיק?

זה מה שקורה בגוף כשבולעים מסטיק

מדריכים וטיפים
רול אפס במשלוח עד הבית דרך וולט

זה קורה: רול אפס עכשיו בוולט עם משלוח עד הבית

חדשות האוכל
רבע לשבע טבעוני בטעמי מרשמלו וסינמון רול

חדש מעלית: רבע לשבע טבעוני בטעמי מרשמלו וסינמון רול

חדש על המדף
פאי ריסס חמאת בוטנים משפחתי

חדש על המדף בארה"ב: פאי ריסס חמאת בוטנים משפחתי ענק

חדשות האוכל
פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

חדש: פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

חדש על המדף
תערובת תבלינים של טוויקס

חדש: תערובת תבלינים של טוויקס לארוחה הבאה שלכם

חדשות האוכל
חדש על המדף לחגים

כריות מרשמלו, שוקו בזוקה וחטיפים מתוקים לחגים

חדש על המדף
חדש על המדף אוגוסט 2023 - קינדר טרונקי

לוהט פה: כל מה שטעים וחדש על המדף באוגוסט הקרוב

חדש על המדף