נטפליקס מציגה - שולחן השף: פיצה
קרדיט תמונה – יח"צ/נטפליקס

אוהבים פיצה? נטפליקס מכינה לכם הפתעה מעוררת תיאבון

אחד המאכלים האהובים בעולם זוכה סוף סוף לכבוד המגיע לו עם השקת שולחן השף: פיצה, העונה החדשה של סדרת הדוקו-אוכל המוערכת של נטפליקס.
שיתוף

תוכן עניינים

סדרת הדוקו-אוכל הפופולרית של נטפליקס, שולחן השף, חוזרת לעונה חדשה שמוקדשת כולה לאחד המאכלים האהובים בעולם.

שולחן השף: פיצה תמשיך בקונספט הבסיסי של הסדרה בה כל פרק מלווה שף אחר ומתעמק בעולמו האישי ועולמו המקצועי הקולינרי עם האסתטיקה מעוררת התיאבון שהסדרה ידועה בה.

עוד טעימה: עוגה או לא עוגה – שעשועון אוכל חדש בנטפליקס
10 סרטי דוקו-אוכל מומלצים בנטפליקס
10 תוכניות הבישול הכי טובות בנטפליקס

4 מתכונים מלאים מהסדרה חברים

לאחר 5 עונות רגילות שעקבו אחר יצירתם של שפים ידועים זוכי כוכבי מישלן ועונות ספיישל שהתמקדו בשפים צרפתיים, בעולם הקונדיטוריה ובאמני ברביקיו, העונה החדשה תלווה 6 שפים מרחבי מארה"ב, איטליה ואפילו יפן שיחשפו את הגרסה שלהם לפיצה ואת מה שהוביל אותם להשקיע את כל זמנם ומרצם במאכל הפופולרי.

נטפליקס מציגה - שולחן השף: פיצה
נטפליקס מציגה – שולחן השף: פיצה | תמונה: יח"צ/נטפליקס

שולחן השף: פיצה – מי השפים המשתתפים?

בין השפים מארה"ב שישתתפו בעונה אפשר למצוא את כריס ביאנקו בעליה של פיצריה ביאנקו בפיניקס שמכונה "ג'ון קולטריין של הפיצות", שרה מיניק מפורטלנד שמנהלת את Lovely's Fifty Fifty ונוהגת לקשט את הפיצות מעשי ידיה בפרחים אכילים וגידולים מקומיים ואן קים מפיצריה לילה במיניאפוליס, בוגרת אוניברסיטה יוקרתית ושחקנית בעברה שהסבה מקצוע לאפיית פיצות "צעקניות, נועזות ופיקנטיות", על פי המבקרים.

יוצרי הסדרה החליטו לא לעצור בערים אמריקאיות כמו ניו יורק ושיקגו שמזוהות עם פיצות במיוחד, אלא בנקודות מוכרות פחות במדינה שמתהדרות בפיצות איכותיות במיוחד.

2 פרקים בעונה יתמקדו כראוי באמני פיצה מאיטליה – פרנקו פפה מקיאצו שהמציא מחדש את פיצת המרגריטה ושהפיצרייה שלו Pepe in Grani מוגדרת כאחת הטובות באיטליה כולה וגבריאל בונשי מרומא, בעליה של בונשי פיצריום בסמוך לותיקן שמתמחה בפיצה רומאית קלאסיו ומכונה "המיכאלאנג'לו של הפיצה".

השף האחרון שישתתף בשולחן השף: פיצה, מגיע כאמור מיפן דווקא, מדינה שלא מזוהה בדרך כלל עם פיצות לסוגיהן. מדובר יושיהירו הימאי מקיוטו, בעלי הפיצרייה מונק, שמשלב בפיצות תוספות כמו דגי מקרל ופטריות שיטאקי.

כל אחד מהשפים מביא את סגנונו האישי, הטכניקות הייחודיות, סיפור הרקע ואת התשובה לשאלה הגדולה מכולן – מהי הפיצה המושלמת.

לצפות בסדרה שכזו בנטפליקס בלי פיצה חמה על השולחן זו כמובן לא אופציה, אז רגע לפני שתלחצו Play, תזמינו אחת או כמה עם קופון לפיצה דומינוס

ששת הפרקים של שולחן השף: פיצה יעלו בנטפליקס ביום רביעי ה-7 בספטמבר, אורך כל פרק עומד על כ-45 דקות.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס