מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס ממשפחת סופר על של פיקסאר

ענקית האנימציה פיקסאר משתפת בבלוג שלה את המתכון הרשמי והמקורי של עוגיות השוקולד צ'יפס של ג'ק ג'ק מהסרט "משפחת סופר על" לאפייה בבית עם כל המשפחה..
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר | תמונה: מערכת לזלול
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר | תמונה: מערכת לזלול

חברת פיקסאר, שאחראית לרבים מסרטי האנימציה המצליחים ביותר בעשור האחרון, חשפה בחשבון האינסטגרם שלה את המתכון הרשמי לעוגיות שוקולד צ’יפס של ג’ק-ג’ק מהסרט “משפחת סופר-על” או בשמן הרשמי “עוגיות נום-נום של ג’ק-ג’ק”.

ביצים, קמח, חמאה, סוכר, סוכר חום, וניל, מלח, סודה לשתייה ושוקולד צ’יפס. זה כל מה שתצטרכו כדי להכין את העוגיות האלה למשפחה או לחברים.

מי שעומדת מאחורי המתכון היא השפית הראשית של חברת פיקסאר, מרי-לו ג’אסו.

קראו עוד: מתכון צ’ילי קון קורנה של וולט דיסני

העוגיות המדוברות מוגשות בדרך כלל במסעדות בפארקים של דיסני בארה”ב ועכשיו יש לכם הזדמנות לנסות אותן בבית בעזרת הפוסט המאויר שהעלתה פיקסאר לעמוד האינסטגרם (לחצו על החיצים כדי לדפדף בין האיורים).

עוד טעימה: מתכון לקאפקייקס שוקולד מלכותיים

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר
מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס של פיקסאר

מתכון – עוגיות שוקולד צ’יפס “נום נום של ג’ק-ג’ק”

רכיבים:

  • 2 ורבע כוסות קמח לבן
  • 220 גרם חמאה רכה
  • 1 ורבע כוסות סוכר חום
  • רבע כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון ביצה
  • כפית מלח
  • כפית תמצית וניל
  • כפית סודה לשתייה
  • כוס שוקולד צ’יפס

הוראות הכנה:

  • הוסיפו את החמאה הרכה למחבת על איש בינונית עד להשחמה תוך כדי ערבוב עם כף עץ. הניחו לחמאה להתקרר עד שהיא מתחילה להתמצק מעט.
  • בקערת מיקסר, הקרימו את החמאה, הסוכר, הסוכר החום והמלח עד קבלת תערובת תפוחה ואחידה.
  • הוסיפו ביצה וחלמון ביצה לתערובת וערבלו מעט, הוסיפו את תמצית הוניל וערבלו מעט שוב.
  • בקערה נפרדת, ערבבו את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. הוסיפו בקצב איטי את התערובת היבשה לתערובת הרטובה וערבלו עד איחוד. הוסיפו שוקולד צ’יפס וערבבו מעט עד פיזור אחיד.
  • בעזרת כף גלידה, צרו כדורים מהתערובת והניחו אותם במרווח כמה סנטימטרים אחד מהשני על מגש עם נייר אפייה. העבירו למקרר למשך שעה לפחות או למשך הלילה.
  • חממו תנור ל-180 מעלות ואפו את העוגיות בין 7 ל-10 דקות או עד שהקצוות השחימו אך המרכז עדיין רך.
  • בתאבון!
שתפו והגיבו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

עוגיות נוטלה של פררו מגיעות לישראל

בשורה לחובבי נוטלה: העוגיות הידועות הגיעו לישראל

חדש על המדף
קינדר ג'וי עם בובות מיני פופ של הארי פוטר

הקסם של הארי פוטר מגיע אל קינדר ג’וי עם סדרת צעצועי מיני פופ

חדש על המדף
סדרת חווית הצ'אי של תה ויסוצקי

חדש על המדף לחורף: צ’אי ויסוצקי, מרקים ורטבים

חדש על המדף
סצנות אוכל במלחמת הכוכבים - זוללים בחלל

לזלול בחלל: 6 סצנות אוכל בלתי נשכחות ביקום של מלחמת הכוכבים

חדשות האוכל

טרי מהתנור

ספטמבר מהסרטים בבושוויק עם תפריט אמריקאי מושחת

חיים בסרט: בושוויק משיקים פופ אפ קולנועי ותפריט אמריקאי מושחת

אירועים ופסטיבלים
בר האוכל בושוויק משיק את Sunday movie night עם הקרנת סרטים המוקדשים לניו יורק ותפריט חדש ומושחת במיוחד עם וייב של אמריקה >>
קינדריני - עוגיות חמאה וקקאו עם פרצופים

עוגיות קינדר שובבות, פתיתים לבבות ועוד חדשים על המדף שכדאי לנסות

חדש על המדף
עוגיות עם פרצופים, פתיתים בצורת לבבות ומספרים, נקניקים דקים-דקים, משקאות בטעם קרטיבים ועוד חדשים על המדף לסוף הקיץ >>

מדריכים שאהבתם

המדריך השלם: איך לאחסן גבינות קשות במקרר

מדריכים וטיפים

אחת ולתמיד: איך לשמור חסה במקרר לאורך זמן

מדריכים וטיפים

מה לזלול?