מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ממשפחת סופר על של פיקסאר

ענקית האנימציה פיקסאר משתפת בבלוג שלה את המתכון הרשמי והמקורי של עוגיות השוקולד צ'יפס של ג'ק ג'ק מהסרט "משפחת סופר על" לאפייה בבית עם כל המשפחה..
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר | תמונה: מערכת לזלול

חברת פיקסאר, שאחראית לרבים מסרטי האנימציה המצליחים ביותר בעשור האחרון, חשפה בחשבון האינסטגרם שלה את המתכון הרשמי לעוגיות שוקולד צ'יפס של ג'ק-ג'ק מהסרט "משפחת סופר-על" או בשמן הרשמי "עוגיות נום-נום של ג'ק-ג'ק".

ביצים, קמח, חמאה, סוכר, סוכר חום, וניל, מלח, סודה לשתייה ושוקולד צ'יפס. זה כל מה שתצטרכו כדי להכין את העוגיות האלה למשפחה או לחברים.

מי שעומדת מאחורי המתכון היא השפית הראשית של חברת פיקסאר, מרי-לו ג'אסו.

עדכונים טעימים למייל!

קראו עוד: מתכון צ'ילי קון קורנה של וולט דיסני

העוגיות המדוברות מוגשות בדרך כלל במסעדות בפארקים של דיסני בארה"ב ועכשיו יש לכם הזדמנות לנסות אותן בבית בעזרת הפוסט המאויר שהעלתה פיקסאר לעמוד האינסטגרם (לחצו על החיצים כדי לדפדף בין האיורים).

עוד טעימה: מתכון לקאפקייקס שוקולד מלכותיים

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר

מתכון – עוגיות שוקולד צ'יפס "נום נום של ג'ק-ג'ק"

רכיבים:

  • 2 ורבע כוסות קמח לבן
  • 220 גרם חמאה רכה
  • 1 ורבע כוסות סוכר חום
  • רבע כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון ביצה
  • כפית מלח
  • כפית תמצית וניל
  • כפית סודה לשתייה
  • כוס שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  • הוסיפו את החמאה הרכה למחבת על איש בינונית עד להשחמה תוך כדי ערבוב עם כף עץ. הניחו לחמאה להתקרר עד שהיא מתחילה להתמצק מעט.
  • בקערת מיקסר, הקרימו את החמאה, הסוכר, הסוכר החום והמלח עד קבלת תערובת תפוחה ואחידה.
  • הוסיפו ביצה וחלמון ביצה לתערובת וערבלו מעט, הוסיפו את תמצית הוניל וערבלו מעט שוב.
  • בקערה נפרדת, ערבבו את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. הוסיפו בקצב איטי את התערובת היבשה לתערובת הרטובה וערבלו עד איחוד. הוסיפו שוקולד צ'יפס וערבבו מעט עד פיזור אחיד.
  • בעזרת כף גלידה, צרו כדורים מהתערובת והניחו אותם במרווח כמה סנטימטרים אחד מהשני על מגש עם נייר אפייה. העבירו למקרר למשך שעה לפחות או למשך הלילה.
  • חממו תנור ל-180 מעלות ואפו את העוגיות בין 7 ל-10 דקות או עד שהקצוות השחימו אך המרכז עדיין רך.
  • בתאבון!

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שולחן השף: נודלס מגיעה לנטפליקס

מאיטליה ועד קמבודיה: שולחן השף חוזרת עם עונת נודלס מעוררת תיאבון

חדשות האוכל
איך לאחסן עוגיות ולשמור עליהן פריכות

קריספיות מובטחת: איך לשמור על עוגיות פריכות לשבוע לפחות

מדריכים וטיפים
ספר הבישול של חברים - המתכונים הגדולים

בקרוב: ספר מתכונים רשמי של הסדרה "חברים"

חדשות האוכל
איך להכין פופקורן בסיר, במיקרוגל ובתנור

איך להכין פופקורן כמו בקולנוע בקלות ובמהירות?

מדריכים וטיפים

טרי מהתנור

פיצות משחקי השף של פאפא ג'ונס

חדשות הפיצה: ספיישל משחקי השף בפאפא ג'ונס ופיצה האט ענקית בהגזמה

חדשות האוכל
פאפא ג'ונס ופיצה האט משיקים פיצות חדשות ומפתיעות לעונה הקרה. פיצות משחקי השף של פאפא ג'ונס ופיצת GIANT הענקית של פיצה האט. >>
פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים
העוגייה הקרמלית הנחשקת בישראל מגיעה לפופ אפ מושחת במיוחד בדיזנגוף סנטר עם שלל קינוחי לוטוס, משקאות מפתים ופעילויות לכל המשפחה >>

מדריכים שאהבתם

רול אפס – איפה קונים ואיך מכינים בבית

מדריכים וטיפים

8 טיפים של מקצוענים לאפיית עוגיות לפי הספר

מדריכים וטיפים

מה לזלול?