לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ממשפחת סופר על של פיקסאר

ענקית האנימציה פיקסאר משתפת בבלוג שלה את המתכון הרשמי והמקורי של עוגיות השוקולד צ'יפס של ג'ק ג'ק מהסרט "משפחת סופר על" לאפייה בבית עם כל המשפחה.
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר | תמונה: מערכת לזלול
שיתוף

חברת פיקסאר, שאחראית לרבים מסרטי האנימציה המצליחים ביותר בעשור האחרון, חשפה בחשבון האינסטגרם שלה את המתכון הרשמי לעוגיות שוקולד צ'יפס של ג'ק-ג'ק מהסרט "משפחת סופר-על" או בשמן הרשמי "עוגיות נום-נום של ג'ק-ג'ק".

ביצים, קמח, חמאה, סוכר, סוכר חום, וניל, מלח, סודה לשתייה ושוקולד צ'יפס. זה כל מה שתצטרכו כדי להכין את העוגיות האלה למשפחה או לחברים.

מי שעומדת מאחורי המתכון היא השפית הראשית של חברת פיקסאר, מרי-לו ג'אסו.

קראו עוד: מתכון צ'ילי קון קורנה של וולט דיסני

העוגיות המדוברות מוגשות בדרך כלל במסעדות בפארקים של דיסני בארה"ב ועכשיו יש לכם הזדמנות לנסות אותן בבית בעזרת הפוסט המאויר שהעלתה פיקסאר לעמוד האינסטגרם (לחצו על החיצים כדי לדפדף בין האיורים).

עוד טעימה: מתכון לקאפקייקס שוקולד מלכותיים

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר

מתכון – עוגיות שוקולד צ'יפס "נום נום של ג'ק-ג'ק"

רכיבים:

  • 2 ורבע כוסות קמח לבן
  • 220 גרם חמאה רכה
  • 1 ורבע כוסות סוכר חום
  • רבע כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון ביצה
  • כפית מלח
  • כפית תמצית וניל
  • כפית סודה לשתייה
  • כוס שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  • הוסיפו את החמאה הרכה למחבת על איש בינונית עד להשחמה תוך כדי ערבוב עם כף עץ. הניחו לחמאה להתקרר עד שהיא מתחילה להתמצק מעט.
  • בקערת מיקסר, הקרימו את החמאה, הסוכר, הסוכר החום והמלח עד קבלת תערובת תפוחה ואחידה.
  • הוסיפו ביצה וחלמון ביצה לתערובת וערבלו מעט, הוסיפו את תמצית הוניל וערבלו מעט שוב.
  • בקערה נפרדת, ערבבו את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. הוסיפו בקצב איטי את התערובת היבשה לתערובת הרטובה וערבלו עד איחוד. הוסיפו שוקולד צ'יפס וערבבו מעט עד פיזור אחיד.
  • בעזרת כף גלידה, צרו כדורים מהתערובת והניחו אותם במרווח כמה סנטימטרים אחד מהשני על מגש עם נייר אפייה. העבירו למקרר למשך שעה לפחות או למשך הלילה.
  • חממו תנור ל-180 מעלות ואפו את העוגיות בין 7 ל-10 דקות או עד שהקצוות השחימו אך המרכז עדיין רך.
  • בתאבון!
Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

10 סרטי דוקו אוכל מומלצים בנטפליקס

10 סרטי דוקו אוכל מומלצים בנטפליקס

חדשות האוכל
עוגיית פיסטוק של Choose Your Cookies

Choose Your Cookies מתחדשים בעוגיות מושחתות לחגים

חדשות האוכל
איך להכין פופקורן בסיר, במיקרוגל ובתנור

איך להכין פופקורן כמו בקולנוע בקלות ובמהירות?

מדריכים וטיפים
איך לשמור על עוגיות רכות לאורך זמן

איך לרכך עוגיות שהתקשו עם טריק אחד פשוט להפליא

מדריכים וטיפים
למה עוגיות משתטחות באפייה בתנור

בית הספר לאפייה: למה העוגיות שלי משתטחות בתנור?

מדריכים וטיפים
בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות

בן אנד ג'ריס מנטה עוגיות – גלידה חדשה לחורף

חדש על המדף
ספר המתכונים הרשמי של סיינפלד

בקרוב: ספר המתכונים הרשמי של סיינפלד יוצא לאור

חדשות האוכל
ספר הבישול של חברים - המתכונים הגדולים

בקרוב: ספר מתכונים רשמי של הסדרה "חברים"

חדשות האוכל
עוגיות נוטלה של פררו מגיעות לישראל

בשורה לחובבי נוטלה: העוגיות הידועות הגיעו לישראל

חדש על המדף
מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף

בתנור, במחבת או במרק: מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף

מתכונים
10 תוכניות בישול מומלצות בנטפליקס

דוקו-אוכל: 10 תוכניות בישול מומלצות בנטפליקס

חדשות האוכל
דיסני - גרילד צ'יז סנדוויץ'

דיסני חושפת את המתכון הסודי לגרילד צ'יז מושחת

מתכונים