מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ממשפחת סופר על של פיקסאר

ענקית האנימציה פיקסאר משתפת בבלוג שלה את המתכון הרשמי והמקורי של עוגיות השוקולד צ'יפס של ג'ק ג'ק מהסרט "משפחת סופר על" לאפייה בבית עם כל המשפחה..
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר | תמונה: מערכת לזלול

חברת פיקסאר, שאחראית לרבים מסרטי האנימציה המצליחים ביותר בעשור האחרון, חשפה בחשבון האינסטגרם שלה את המתכון הרשמי לעוגיות שוקולד צ'יפס של ג'ק-ג'ק מהסרט "משפחת סופר-על" או בשמן הרשמי "עוגיות נום-נום של ג'ק-ג'ק".

ביצים, קמח, חמאה, סוכר, סוכר חום, וניל, מלח, סודה לשתייה ושוקולד צ'יפס. זה כל מה שתצטרכו כדי להכין את העוגיות האלה למשפחה או לחברים.

מי שעומדת מאחורי המתכון היא השפית הראשית של חברת פיקסאר, מרי-לו ג'אסו.

עדכונים טעימים למייל!

קראו עוד: מתכון צ'ילי קון קורנה של וולט דיסני

העוגיות המדוברות מוגשות בדרך כלל במסעדות בפארקים של דיסני בארה"ב ועכשיו יש לכם הזדמנות לנסות אותן בבית בעזרת הפוסט המאויר שהעלתה פיקסאר לעמוד האינסטגרם (לחצו על החיצים כדי לדפדף בין האיורים).

עוד טעימה: מתכון לקאפקייקס שוקולד מלכותיים

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס של פיקסאר

מתכון – עוגיות שוקולד צ'יפס "נום נום של ג'ק-ג'ק"

רכיבים:

  • 2 ורבע כוסות קמח לבן
  • 220 גרם חמאה רכה
  • 1 ורבע כוסות סוכר חום
  • רבע כוס סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון ביצה
  • כפית מלח
  • כפית תמצית וניל
  • כפית סודה לשתייה
  • כוס שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  • הוסיפו את החמאה הרכה למחבת על איש בינונית עד להשחמה תוך כדי ערבוב עם כף עץ. הניחו לחמאה להתקרר עד שהיא מתחילה להתמצק מעט.
  • בקערת מיקסר, הקרימו את החמאה, הסוכר, הסוכר החום והמלח עד קבלת תערובת תפוחה ואחידה.
  • הוסיפו ביצה וחלמון ביצה לתערובת וערבלו מעט, הוסיפו את תמצית הוניל וערבלו מעט שוב.
  • בקערה נפרדת, ערבבו את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. הוסיפו בקצב איטי את התערובת היבשה לתערובת הרטובה וערבלו עד איחוד. הוסיפו שוקולד צ'יפס וערבבו מעט עד פיזור אחיד.
  • בעזרת כף גלידה, צרו כדורים מהתערובת והניחו אותם במרווח כמה סנטימטרים אחד מהשני על מגש עם נייר אפייה. העבירו למקרר למשך שעה לפחות או למשך הלילה.
  • חממו תנור ל-180 מעלות ואפו את העוגיות בין 7 ל-10 דקות או עד שהקצוות השחימו אך המרכז עדיין רך.
  • בתאבון!

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף

בתנור, במחבת או במרק: מתכוני כרובית של שופטי מאסטר שף

מתכונים
עוגה או לא עוגה של נטפליקס

נטפליקס מציגה: שעשועון האוכל עוגה או לא עוגה

חדשות האוכל
מהדורה מיוחדת של עוגיות אוראו גאווה

חדש: מהדורה מיוחדת של עוגיות אוראו גאווה בצבעי הקשת

חדשות האוכל
דיסני - גרילד צ'יז סנדוויץ'

דיסני חושפת את המתכון הסודי לגרילד צ'יז מושחת

מתכונים

טרי מהתנור

קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>
פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>

מדריכים שאהבתם

7 טעויות שכולם עושים בבישול פסטה – ואיך להימנע מהן

מדריכים וטיפים

עד הטיפה האחרונה: איך מוציאים את הסוף של הקטשופ מהבקבוק?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?