פופ אפ מקסיקני Playa Patron במסעדת קוקו תאי
קרדיט תמונה – איתמר גינסבורג
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל (MKR) בחוף פרישמן תארח בין רביעי לשישי (24-26/8) את הפופ אפ Playa Patron של טקילה פטרון (Patron) עם שף גבריאל ישראל (DNA, L28) ובר האימפריאל שיצטרפו לחגיגה מקסיקנית לוהטת על החוף של תל אביב.

עוד טעימה: אהן תאי – תאילנדית חדשה בתל אביב
הכל על בוטיק 180 – בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב

במסגרת החגיגות תהפוך המסעדה למועדון חוף מקסיקני ויוגש תפריט ספיישל חד פעמי המשלב בין מנות מהמטבח המקסיקני לזה התאילנדי. כל זאת לצד קוקטיילים מקפיצים מבית האימפריאל על בסיס טקילה פטרון, תיקלוט של רד אקסס, הופעה של להקת גארדן סיטי מובמנט ועוד.

Playa Patron – פופ אפ מקסיקני במסעדת קוקו תאי – מה בתפריט?

תפריט הספיישל של הפופ אפ המקסיקני בקוקו תאי יכלול מנות ראשונות כמו נאצ'וס עם גוואקמולה וסלסה ורודה וצלעות תירס עם גלייז פלפל שחור, קפיר ליים וטאחין מקסיקנית ועוד שפע שילובים מסקרנים.

מסעדת קוקו תאי בחוף פרישמן, תל אביב
מסעדת קוקו תאי בחוף פרישמן, תל אביב | צילום: אפיק גבאי

בעיקריות תוכלו לבחור בין טאקו אל פסטור עם שווארמה מקסיקנית, מרינדת אדובו, אננס, בצל מוחמץ, איולה צ'יפוטלה וכוסברה; טאקו פלה עם דג בטמפורה פטרון, אטריות אורז, סלט עלים תאילנדי, ג'ינג'ר, איולי צ'יפוטלה, קריספי שום וכוסברה ועוד

בנוסף תוגש מנה זוגית של טאמאלס מקסיקו עם שורט ריבס וקארי צפוני במעטפת עלה תירס, טאמאלס שרימפס עם קארי דרומי וכוסברה במעטפת עלה בננה ונקניקיית בקר תאילנדית עם כוסברה, בזיליקום, חסה ו3 מטבלים: פלה פו, סלסה וורדה וקארי אדום.

לקינות תוכלו לזלול צ'ורוס קלאסי עם רוטב שוקולד מקסיקני, סוכר קינמון וגרידת תפוז וליים.

פופ אפ מקסיקני Playa Patron במסעדת קוקו תאי
פופ אפ מקסיקני Playa Patron במסעדת קוקו תאי | צילום: איתמר גינסבורג

תפריט הקוקטיילים המיוחד של האימפיראל יציע קוקטיילים על בסיס טקילה פטרון כמו Frozen Paloma סילבר, ליים, יוזו, אשכוליות, פפאיה, קינמון, חלפניו ואורגנו; Rosita Sour סילבר, מרטיני רוסטו, מרטיני ביטר וליים; Bodega Margarita סילבר, צ'ילי ירוק, כוסברה, סן ג'רמן וליים ו-Tulum Breeze רפוסדו, דבש-מנטה, מיץ אננס, ליים וליקר אפרסק.

פופ אפ מקסיקני Playa Patron במסעדת קוקו תאי | טיילת שלמה להט 17, חוף פרישמן, תל אביב | רביעי-שישי 24-26/8 | החל מ-18:00 | הזמנות באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס