קולטורה: סרט, יין והרצאה של שף חיים כהן בהיכל התרבות

היכל התרבות בתל אביב משיקים את קולטורה - הקרנות סרטים בטרום בכורה בליווי הרצאות של אנשי מקצוע. יחנוך את המיזם - שף חיים כהן והסרט "שף".
חיים כהן וישראל אהרוני מבשלים בדיקסי
חיים כהן וישראל אהרוני מבשלים בדיקסי | צילום: מערכת לזלול

היכל התרבות בתל אביב בשיתוף פעולה עם סרטי שובל ויונייטד קינג פוצחים במסורת חדשה במסגרתה יוקרנו בכל חודש סרטים נבחרים בהקרנת טרום בכורה בליווי הרצאות של דמויות ישראליות מוכרות ומוערכות הקשורות לסרט המוקרן.

הסרט שיחנוך את המיזם ביום חמישי (20/10) הוא "השף" (Boiling Point) שיוקרן לאחר הרצאה של שף חיים כהן לצד יין איכותי וכיבוד קל. מחיר כרטיס לאירוע עומד על 149 ש"ח.

השף – 90 דקות אינטסטיביות במטבח

סרטו של פיליפ ברנטיני "השף" מתאר לילה אחד סוער ואינטנסיבי במיוחד בחייו של אנדי, שף במסעדת יוקרה. המצלמה מלווה את הווי המסעדה, את האתגרים שעומדים בפני עובדיה ואת מהלך הסרוויסים הלחוצים.

עדכונים טעימים למייל!

בין השאר יגיע במהלך הסרוויס אחד מהמשקיעים הבולטים במסעדה עם מבקרת מסעדות נחשבת, מה שיביא את אנדי והצוות לקצה בניסיון להוציא מהמטבח מנות בהרמוניה.

הסרט שמצולם בשוט אחד רציף באורך 90 דקות ללא עריכה, מתאר את החיים מאחורי הקלעים של עולם מסעדות היוקרה ואת הצורך של כל המעורבים במקום להתנהל בצורה המיטבית ולנפק מנות איכותיות בכל פעם מחדש. הוא נבחר לאחד מעשרת הסרטים הטובים של השנה על ידי סקרין אינטרנשיונל

קולטורה – סרטים והרצאות בהיכל התרבות

בהרצאה הנלווית יספר שף חיים כהן על מסעותיו הקולינריים ברחבי הארץ והעולם, על דרכו המקצועית והאישית בעולמות האוכל ועל התפתחות המטבח הישראלי לאורך השנים.

בהמשך החודש ב-21 באוקטובר יוקרן הסרט "הדרך לחיים" בכיכובו של אהרון פול ("שובר שורות) המבוסס על סיפור אמיתי לצד הרצאה של אלופת העולם בחתירה ומדליקת המשואה ביום העצמאות ה-71 של ישראל, מורן סמואל.

קולטורה בהיכל התרבות – הסרט "השף" והרצאה של שף חיים כהן | יום חמישי, 20.10 בשעה 20:00 | אולם צוקר, היכל התרבות תל אביב | מחיר כרטיס: 149 ש"ח | לרכישת כרטיסים הקליקו כאן

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה
הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים
אירועים ופסטיבלים
מסעדת קילומטרז' - המסעדה הבאה של ישראל
מסעדת קילומטראז' ניצחה בגמר המסעדה הבאה של ישראל
חדשות האוכל
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה
חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו
חדשות האוכל
אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר היין וינונה פוראבר
פסגת שפים: מושיק רוט ואביתר מלכה מבשלים ערב חד פעמי
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך להכין גבינת ריקוטה ביתית עם 3 מרכיבים בלבד
מדריכים וטיפים
5 מאכלים עשירים באומגה 3 שכדאי לשלב בתפריט
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל