לזלול - מגזין אוכל ישראלי

קולטורה: סרט, יין והרצאה של שף חיים כהן בהיכל התרבות

היכל התרבות בתל אביב משיקים את קולטורה - הקרנות סרטים בטרום בכורה בליווי הרצאות של אנשי מקצוע. יחנוך את המיזם - שף חיים כהן והסרט "שף"
חיים כהן וישראל אהרוני מבשלים בדיקסי
חיים כהן וישראל אהרוני מבשלים בדיקסי | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

היכל התרבות בתל אביב בשיתוף פעולה עם סרטי שובל ויונייטד קינג פוצחים במסורת חדשה במסגרתה יוקרנו בכל חודש סרטים נבחרים בהקרנת טרום בכורה בליווי הרצאות של דמויות ישראליות מוכרות ומוערכות הקשורות לסרט המוקרן.

הסרט שיחנוך את המיזם ביום חמישי (20/10) הוא "השף" (Boiling Point) שיוקרן לאחר הרצאה של שף חיים כהן לצד יין איכותי וכיבוד קל. מחיר כרטיס לאירוע עומד על 149 ש"ח.

השף – 90 דקות אינטסטיביות במטבח

סרטו של פיליפ ברנטיני "השף" מתאר לילה אחד סוער ואינטנסיבי במיוחד בחייו של אנדי, שף במסעדת יוקרה. המצלמה מלווה את הווי המסעדה, את האתגרים שעומדים בפני עובדיה ואת מהלך הסרוויסים הלחוצים.

בין השאר יגיע במהלך הסרוויס אחד מהמשקיעים הבולטים במסעדה עם מבקרת מסעדות נחשבת, מה שיביא את אנדי והצוות לקצה בניסיון להוציא מהמטבח מנות בהרמוניה.

הסרט שמצולם בשוט אחד רציף באורך 90 דקות ללא עריכה, מתאר את החיים מאחורי הקלעים של עולם מסעדות היוקרה ואת הצורך של כל המעורבים במקום להתנהל בצורה המיטבית ולנפק מנות איכותיות בכל פעם מחדש. הוא נבחר לאחד מעשרת הסרטים הטובים של השנה על ידי סקרין אינטרנשיונל

קולטורה – סרטים והרצאות בהיכל התרבות

בהרצאה הנלווית יספר שף חיים כהן על מסעותיו הקולינריים ברחבי הארץ והעולם, על דרכו המקצועית והאישית בעולמות האוכל ועל התפתחות המטבח הישראלי לאורך השנים.

בהמשך החודש ב-21 באוקטובר יוקרן הסרט "הדרך לחיים" בכיכובו של אהרון פול ("שובר שורות) המבוסס על סיפור אמיתי לצד הרצאה של אלופת העולם בחתירה ומדליקת המשואה ביום העצמאות ה-71 של ישראל, מורן סמואל.

קולטורה בהיכל התרבות – הסרט "השף" והרצאה של שף חיים כהן | יום חמישי, 20.10 בשעה 20:00 | אולם צוקר, היכל התרבות תל אביב | מחיר כרטיס: 149 ש"ח | לרכישת כרטיסים הקליקו כאן

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

אירועים ופסטיבלים
מסעדת ברטה החדשה של שף אסף גרניט בברלין

ברטה: המסעדה החדשה והאישית של אסף גרניט בברלין

חדשות האוכל
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות

גירל פאוור: מסעדת אונזה מארחת את השפיות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים
הופעות וארוחת שף - זאפה ירושלים חוגגים עשור

הופעה וארוחת שף: זאפה חוגגים עם פסטיבל של מוזיקה וטעמים

אירועים ופסטיבלים
המנצח במשחקי השף - תום לוי

המנצח הגדול בגמר משחקי השף: תום לוי

חדשות האוכל
המסעדה הבאה של ישראל

המסעדה הבאה של ישראל – איך להזמין מקום?

חדשות האוכל
המסעדה הטובה בישראל - דוקו-אוכל על שף יובל בן נריה

המסעדה הטובה בישראל: דוקו-אוכל אישי על שף יובל בן נריה

חדשות האוכל
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

חדשות האוכל
שף ישראל אהרוני - קצביה והמבורגר גורמה בגני תקווה

זה קורה: שף ישראל אהרוני פותח המבורגר גורמה

חדשות האוכל
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה

חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו

חדשות האוכל
חיים כהן ואריאל לייזגולד -בלבוי X יפו-תל אביב

חיים כהן מארח את הבר הכי מדובר בתל אביב לערב חד פעמי

אירועים ופסטיבלים
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה

יובל בן נריה משיק ארוחות אומקסה אינטימיות במסעדת a

חדשות האוכל