עוגת ביסקוויטים או קוקוס ורוד? פופ-אפ קינוחים בטעם של ילדות

קפה אסיף והקונדיטורית מיכל גולדברגר משיקים פופ אפ קינוחים נוסטלגיים שנטועים בתרבות הישראלית לשני סופי שבוע של חזרה מתוקה לילדות.
פופ אפ קינוחים נוסטלגיים מהילדות של קפה אסיף
פופ אפ קינוחים נוסטלגיים מהילדות של קפה אסיף | צילום: יונתן בן חיים

אין דבר שמחבר ישראלים ביום העצמאות יותר מאשר אוכל, במיוחד שלל הקינוחים והממתקים שזכורים לכולנו מילדותנו ונכנסו כבר עמוק לשורשי התרבות וההוויה הישראלית.

קפה אסיף הממוקם בכניסה לאסיף – המרכז לתרבות האוכל בישראל, משתף פעולה עם הקונדיטורית מיכל גולדברגר (מונא, קיטשן מרקט, וייס) לפופ אפ ספיישל בשני סופי שבוע נוסטלגיים במיוחד של קינוחי ילדות ישראליים אהובים בפרשנות עכשווית.

הקינוחים השונים של גולדברגר יוצעו בימים חמישי-שישי (27-28.4 ו-4-5.5) החל מהשעה 9:00 ועד גמר המלאי. תוכלו לזלול את הקינוחים במקום או לרכוש הביתה לשבת.

עדכונים טעימים למייל!

עוד טעימה: בשלנים מציבים סיר ישראלי בקפה אסיף

פופ אפ קינוחי ילדות ישראלית – מה יש לזלול?

במסגרת הפופ אפ תמצאו מבחר קינוחים וממתקים נוסטלגיים שמלווים את ההיסטוריה הישראלית שנים רבות בפרשנות עדכנית ואישית של מיכל גולדברגר כמו עוגת ביסקוויטים עם גבינת ריקוטה ביתית; עוגת קצף וקצפת קלאסית ומושחתת וטארטלט קרם מלבי ורוטב רימונים (38/52 ש"ח)

פסטיבל קינוחים ישראליים נוסטלגיים של קפה אסיף
פסטיבל קינוחים ישראליים נוסטלגיים של קפה אסיף | צילום: יונתן בן חיים

עוד תמצאו מאפה בריוש עם קומפוט (24 ש"ח); רוגלך שוקולד מסורתי (6 ש"ח ליחידה); עוגיות סנדוויץ' עם ריבת שסק ושטרויזל (11 ש"ח ליחידה) וממתק קוקוס ורוד שמדליק מיד את נימי הנוסטלגיה של כל ישראלי (18 ש"ח ל-3 יחידות).

גם עוגות הבבקה יככבו בפופ אפ הקינוחים (בימי שישי בלבד) עם בבקה שוקולד קלאסית; בבקה מרציפן ומחלב (זרעי דובדבן טחונים) ובבקה תפוחים ותבלינים (16/52 ש"ח)

קונדיטורית מיכל גולדנברגר נולדה וגדלה בירושלים ולאחר לימודים בבית הספר בישולים קפצה למים במסעדת מונא הירושלמית המוערכת. משם המשיכה למסעדת קיטשן מרקט התל אביבית ולמסעדת ווייס שם כיהנה בתור שף קונדיטורית.

פופ אפ קינוחים נוסטלגיים בקפה אסיף | לילינבלום 28, תל אביב | חמישי-שישי 27-28.4 ו-4-5.5 | 9:00 עד גמר המלאי | פרטים נוספים והזמנת שולחן באתר מרכז אסיף

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מעורב ישראלי: פופ אפ אוכל רחוב ביפו
מעורב ישראלי: פופ אפ מוסדות אוכל רחוב מיתולוגיים ביפו
אירועים ופסטיבלים
סוכריות על מקל ביתיות
שמח במטבח: להכין סוכריות על מקל ביתיות ב-10 דקות
מדריכים וטיפים
שלוש כפות שמן ושני מכחולים - תערוכת פופ-אפ במוזיאון אנו
כשסכין שף ומכחול נפגשים: תערוכה קולינרית מעוררת תיאבון במוזיאון אנו
אירועים ופסטיבלים
מתכון לפאדג' ב-3 מרכיבים
ויראלי: מתכון לפאדג' לוטוס ב-3 מרכיבים
מתכונים
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
פעם אחת ולתמיד: איך לשמור על בזיליקום טרי לאורך זמן
מדריכים וטיפים
איך לקלף שום במהירות: השיטות המובילות – מדורגות
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל