פופ אפ קינוחים נוסטלגיים מהילדות של קפה אסיף
קרדיט תמונה – יונתן בן חיים

עוגת ביסקוויטים או קוקוס ורוד? פופ-אפ קינוחים בטעם של ילדות

קפה אסיף והקונדיטורית מיכל גולדברגר משיקים פופ אפ קינוחים נוסטלגיים שנטועים בתרבות הישראלית לשני סופי שבוע של חזרה מתוקה לילדות
שיתוף

תוכן עניינים

אין דבר שמחבר ישראלים ביום העצמאות יותר מאשר אוכל, במיוחד שלל הקינוחים והממתקים שזכורים לכולנו מילדותנו ונכנסו כבר עמוק לשורשי התרבות וההוויה הישראלית.

קפה אסיף הממוקם בכניסה לאסיף – המרכז לתרבות האוכל בישראל, משתף פעולה עם הקונדיטורית מיכל גולדברגר (מונא, קיטשן מרקט, וייס) לפופ אפ ספיישל בשני סופי שבוע נוסטלגיים במיוחד של קינוחי ילדות ישראליים אהובים בפרשנות עכשווית.

הקינוחים השונים של גולדברגר יוצעו בימים חמישי-שישי (27-28.4 ו-4-5.5) החל מהשעה 9:00 ועד גמר המלאי. תוכלו לזלול את הקינוחים במקום או לרכוש הביתה לשבת.

עוד טעימה: בשלנים מציבים סיר ישראלי בקפה אסיף

פופ אפ קינוחי ילדות ישראלית – מה יש לזלול?

במסגרת הפופ אפ תמצאו מבחר קינוחים וממתקים נוסטלגיים שמלווים את ההיסטוריה הישראלית שנים רבות בפרשנות עדכנית ואישית של מיכל גולדברגר כמו עוגת ביסקוויטים עם גבינת ריקוטה ביתית; עוגת קצף וקצפת קלאסית ומושחתת וטארטלט קרם מלבי ורוטב רימונים (38/52 ש"ח)

פסטיבל קינוחים ישראליים נוסטלגיים של קפה אסיף
פסטיבל קינוחים ישראליים נוסטלגיים של קפה אסיף | צילום: יונתן בן חיים

עוד תמצאו מאפה בריוש עם קומפוט (24 ש"ח); רוגלך שוקולד מסורתי (6 ש"ח ליחידה); עוגיות סנדוויץ' עם ריבת שסק ושטרויזל (11 ש"ח ליחידה) וממתק קוקוס ורוד שמדליק מיד את נימי הנוסטלגיה של כל ישראלי (18 ש"ח ל-3 יחידות).

גם עוגות הבבקה יככבו בפופ אפ הקינוחים (בימי שישי בלבד) עם בבקה שוקולד קלאסית; בבקה מרציפן ומחלב (זרעי דובדבן טחונים) ובבקה תפוחים ותבלינים (16/52 ש"ח)

קונדיטורית מיכל גולדנברגר נולדה וגדלה בירושלים ולאחר לימודים בבית הספר בישולים קפצה למים במסעדת מונא הירושלמית המוערכת. משם המשיכה למסעדת קיטשן מרקט התל אביבית ולמסעדת ווייס שם כיהנה בתור שף קונדיטורית.

פופ אפ קינוחים נוסטלגיים בקפה אסיף | לילינבלום 28, תל אביב | חמישי-שישי 27-28.4 ו-4-5.5 | 9:00 עד גמר המלאי | פרטים נוספים והזמנת שולחן באתר מרכז אסיף

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס