לזלול - מגזין אוכל ישראלי

חדש: גלידת קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס

הלהיט הבא של קיץ 2022? חברת שטראוס משיקה גלידה חדשה בסדרת קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס במהדורה מוגבלת
קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס
קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס (צילום: מערכת לזלול)
שיתוף

בעוד חובבי גלידה רבים עדיין מחפשים במקררים אחר השלגון הכי מדובר של הקיץ, הלא הוא קראנץ' פיסטוק, בשטראוס משיקים גלידה חדשה ומסקרנת בטעם לא שגרתי שהפך לאחד הטרנדים הגדולים של השנים האחרונות – גלידת קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס.

קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס מוגדרת כמעדן קפוא בטעם חלבי מתקתק בתוספת שבבי שוקולד חלב ופתיתי תירס מצופים שוקולד חלב. הגלידה החדשה בסדרת קרמיסימו תימכר במארז משפחתי של 1.33 ליטר.

עוד טעימה: הולי קראק פאי מפיצים את הבשורה המושחתת

גלידת קרמיסימו היא מהמותגים הוותיקים והמובילים בשוק הגלידות המשפחתיות יחד עם מותג לה קרמרייה של נסטלה. על פי ההערכות שוק הגלידות בישראל מגלגל כ־2.5 מיליארד שקל בשנה

קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס
קרמיסימו בטעם החלב של הקורנפלקס (צילום: מערכת לזלול)

עוד טעימה: זה מה שחשבנו על קראנץ' קורנפלקס החדש

גלידת החלב של הקורנפלקס – להיט עולמי

הטעם החדש הוא מחווה לגלידה המקורית של המילק בר הניו יורקי, מהמאפיות הפופולריות ביותר בניו יורק בניצוחה של הקונדיטורית כריסטינה טוסי.

טוסי הקימה את המילק בר בשנת 2009 והחלה למכור קינוחים שהיא מכנה "טעויות שמחות", קינוחים שהפכו לקלאסיקה מודרנית כמו הקראק פאי שטוסי הגישה לראשונה בארוחת עובדים במסעדת Momofuku הניו יורקית של השף דיוויד צ'אנג וכאמור את הגלידה בטעם חלב קורנפלקס שנהגתה לאחר שטוסי טעמה את החלב שנשאר בקערת הקורנפלקס וספג את טעמיו והחליטה לעשות ממנו גלידה שהפכה ללהיט מיידי.

בשנה שעברה החלה טוסי לשווק את הגלידה המדוברת גם בפיינטיים ביתיים ללקוחות שלא יכולים להגיע לסניפים לטעום את המוצר המקורי.

קרמיסימו החלב של הקורנפלקס 1.33 ליטר | כ-20 ש"ח | להשיג במקררי הגלידות ברשתות השיווק

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
4 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מילקי Winter Box - מארז מילקי לחורף עד הבית עם וולט

Winter Box: מארז מילקי לחורף במשלוח עד הבית

חדש על המדף
איך להכין פנקייק דגני בוקר

בוקר טוב: מתכון לפנקייק דגני בוקר שמשגע את טיקטוק

מתכונים
פופקורן טריקס

דגני בוקר בסרט: פופקורן טריקס מגיע אל המדפים

חדשות האוכל
דגני בוקר מיני פנקייק של IHOP

דגני בוקר מיני פנקייק – בקרוב על המדפים

חדשות האוכל
מעדן הגולן חוזר למדפים

הקאמבק הגדול: מעדן הגולן חוזר למדפים

חדש על המדף
מילקי עד הבית פופ אפ

וולט ושטראוס מציגות: מארז קיץ של מילקי עד הבית

חדשות האוכל
קראנץ' קורנפלקס של נסטלה

זה מה שחשבנו על קראנץ' קורנפלקס של גלידות נסטלה

חדשות האוכל
למה לאוכל יש טעם מר אחרי צחצוח שיניים

זו הסיבה שלאוכל ושתייה יש טעם מוזר אחרי צחצוח שיניים

מדריכים וטיפים
סדרת חווית הצ'אי של תה ויסוצקי

חדש על המדף לחורף: צ'אי ויסוצקי, מרקים ורטבים

חדש על המדף
חדש על המדף לקיץ 2021 - גלידות לאונידס

חדש על המדף לקיץ: מוצרים לוהטים לקיץ 2021

חדש על המדף
מילקי קראנצ'י קייק

חדש על המדף: מילקי Crunchy Cake

חדש על המדף
מילקי Snack

חדש: חטיף מילקי Snack עם קרם אגוזי לוז

חדש על המדף