מסעדת דבורה הכשרה של אייל שני
קרדיט תמונה – אריאל עפרון
שיתוף

תוכן עניינים

שף אייל שני עושה זאת שוב ופותח מסעדה חדשה ומסקרנת בשם דבורה במלון דברה בראון ברחוב בן יהודה בתל אביב. שני מתאר את מסעדת דבורה החדשה כ"הבת הכשרה, המופקרת והמופרעת של מסעדת מלכה".

עוד טעימה: נפתחה מסעדת מנרה הכשרה במלון שרתון בתל אביב

המסעדה החדשה היא כאמור כשרה לחלוטין בדומה למסעדת מלכה של שני שנפתחה ב-2018 וזוכה להצלחה רבה. "דבורה" ממוקמת במבנה שאכלס בשנת 1964 את מלון דברה וכעת שופץ בכדי לאכלס את מלון דברה בראון מקבוצות מלונות בראון.

עוד טעימה: פופ אפ קולינרי כשר בבית שמש

בדומה ל"מלכה", גם המטבח של "דבורה" יתבסס ברובו על בשר וירקות עם תנור גחלים גדול לצלייה ומנות שמזוהות עם שני עם חומרי גלם טריים שמוגשים בכלים מפתיעים, מקופסאות אוצר עד לצעצועים.

בחודשים הראשונים תפעל דבורה במתכונת ערב בלבד ובהמשך יוגשו גם עסקיות צהריים.

מסעדת דבורה – התפריט

התפריט בדבורה מחולק לקטגורית "שקיות", שם תוכלו למצוא שקית שעועית ירוקה מיריחו, קרפצ'יו שומר צלוי במעטפת נייר, גבעולי תרד במעטפת נייר, ברבוניות זהב או שקית שניצל קרפצ'יו סלמון כתום (39-79 ש"ח)

שאר המנות מוגשות בשלל כלים. מצלחות גדולות, קרטונים, תבניות ברזל, משטחי עץ, דפי תפריט וצעצועים. תוכלו לבחור סאשימי אנטיאס שמוגש בתוך "צעצועים נטושים שילדים עושים מהם ארמונות בחול", קווץ' פוטטו סטייק – תפוחי אדמים שלמים ומעוכים, מלנזאנה של מוח חציל בפרפום עגבניות ופלפלים, טחינה, חריף וביצה קשה או זעתר בורקס סטייק עם קצף עגבניות.

עוד מנות גדולות יותר בתפריט הן לבראק שלם צלוי על האש ומפולט, חריימה אינטיאס ברוטב עגבניות, מעורב טלה גריל פחמים עם קבאב, שישליק, צלעות, ירקות בגריל ועלים חיים המוגשים עם פוקאצ'ה, דינוזאור – בשר בקר צלוי לילה שלם , סטייק אנטרקוט על גחלים לזוג, רוסטביף עצום בחרדל, חזרת אדומה, שמן זית וחריף המוגשים על אבני נחל או תרנגולת זהב שלמה.

כל הבשר במסעדה מגיע ממרעה גולן וגדל בגידול הומאני תחת תקן "חי בריא"

לקינוח מגיש שני בטטה מזוגגת, מוס שוקולד וולרונה, מלאבי אוכמניות ופיסטוקים או עוגת שוקולד עירומה.

שני מתעתד לפתוח לא פחות מ-150 מסעדות חדשות ברחבי העולם בשנים הקרובות יחד עם קבוצת מלונות בראון, איתה הוא פותח את דבורה. כבר בשבוע הבא יפתחו שני ושותפו שחר סגל מסעדה חדשה בצרפת ומסעדה נוספת בקרוב בניו יורק.

מסעדת דבורה, בן יהודה 87 (מלון דברה בראון), תל אביב, ראשון־חמישי ושבת מ־19:00, הזמנות בטלפון 077-7242019 ובאתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
מערכת לזלול

מערכת לזלול

כתבי המערכת הם זללנים מלאי תשוקה לכל מה שטעים. כמי שמאמינים בכוחו של האוכל לחבר בין אנשים וליצור זיכרונות בלתי נשכחים, הצוות נחוש לשתף עם הקוראים את אהבתו לאין ספור טעמים. ממדריכים וטיפים לבישול ואפייה למתכונים מעוררי תיאבון. מחדשות קולינריות מסביב לעולם ועד לאירועים ולטרנדים הקולינריים שאסור לפספס

כתבות בשבילך

חבל לפספס