נפתחה מסעדת דבורה הכשרה של שף אייל שני

מסעדת דבורה של השף אייל שני פותחת את שעריה ומציעה בדומה למסעדת "מלכה" הפופולרית של שני, תפריט כשר עם מבחר מנות שף מבית היוצר של שני.
מסעדת דבורה הכשרה של אייל שני
מסעדת דבורה הכשרה של אייל שני | צילום: אריאל עפרון

שף אייל שני עושה זאת שוב ופותח מסעדה חדשה ומסקרנת בשם דבורה במלון דברה בראון ברחוב בן יהודה בתל אביב. שני מתאר את מסעדת דבורה החדשה כ"הבת הכשרה, המופקרת והמופרעת של מסעדת מלכה".

עוד טעימה: נפתחה מסעדת מנרה הכשרה במלון שרתון בתל אביב

המסעדה החדשה היא כאמור כשרה לחלוטין בדומה למסעדת מלכה של שני שנפתחה ב-2018 וזוכה להצלחה רבה. "דבורה" ממוקמת במבנה שאכלס בשנת 1964 את מלון דברה וכעת שופץ בכדי לאכלס את מלון דברה בראון מקבוצות מלונות בראון.

עוד טעימה: פופ אפ קולינרי כשר בבית שמש

בדומה ל"מלכה", גם המטבח של "דבורה" יתבסס ברובו על בשר וירקות עם תנור גחלים גדול לצלייה ומנות שמזוהות עם שני עם חומרי גלם טריים שמוגשים בכלים מפתיעים, מקופסאות אוצר עד לצעצועים.

בחודשים הראשונים תפעל דבורה במתכונת ערב בלבד ובהמשך יוגשו גם עסקיות צהריים.

מסעדת דבורה – התפריט

התפריט בדבורה מחולק לקטגורית "שקיות", שם תוכלו למצוא שקית שעועית ירוקה מיריחו, קרפצ'יו שומר צלוי במעטפת נייר, גבעולי תרד במעטפת נייר, ברבוניות זהב או שקית שניצל קרפצ'יו סלמון כתום (39-79 ש"ח)

שאר המנות מוגשות בשלל כלים. מצלחות גדולות, קרטונים, תבניות ברזל, משטחי עץ, דפי תפריט וצעצועים. תוכלו לבחור סאשימי אנטיאס שמוגש בתוך "צעצועים נטושים שילדים עושים מהם ארמונות בחול", קווץ' פוטטו סטייק – תפוחי אדמים שלמים ומעוכים, מלנזאנה של מוח חציל בפרפום עגבניות ופלפלים, טחינה, חריף וביצה קשה או זעתר בורקס סטייק עם קצף עגבניות.

עוד מנות גדולות יותר בתפריט הן לבראק שלם צלוי על האש ומפולט, חריימה אינטיאס ברוטב עגבניות, מעורב טלה גריל פחמים עם קבאב, שישליק, צלעות, ירקות בגריל ועלים חיים המוגשים עם פוקאצ'ה, דינוזאור – בשר בקר צלוי לילה שלם , סטייק אנטרקוט על גחלים לזוג, רוסטביף עצום בחרדל, חזרת אדומה, שמן זית וחריף המוגשים על אבני נחל או תרנגולת זהב שלמה.

כל הבשר במסעדה מגיע ממרעה גולן וגדל בגידול הומאני תחת תקן "חי בריא"

לקינוח מגיש שני בטטה מזוגגת, מוס שוקולד וולרונה, מלאבי אוכמניות ופיסטוקים או עוגת שוקולד עירומה.

שני מתעתד לפתוח לא פחות מ-150 מסעדות חדשות ברחבי העולם בשנים הקרובות יחד עם קבוצת מלונות בראון, איתה הוא פותח את דבורה. כבר בשבוע הבא יפתחו שני ושותפו שחר סגל מסעדה חדשה בצרפת ומסעדה נוספת בקרוב בניו יורק.

מסעדת דבורה, בן יהודה 87 (מלון דברה בראון), תל אביב, ראשון־חמישי ושבת מ־19:00, הזמנות בטלפון 077-7242019 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
3 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ארוחת טעימות הודית במסעדת מילה
מילה שלו: שף יהונתן שרביט משיק ארוחת טעימות הודית קלאסית
חדשות האוכל
מסעדת ג'ורג' אנד בראדרס
ג'ורג' אנד בראדרס: ביסטרו אמריקאי כשר בלב תל אביב
חדשות האוכל
מסעדת לינדה אשקלון הופכת לכשרה
לאחר 18 שנה: אחת המסעדות האהובות בדרום הופכת לכשרה
חדשות האוכל
מסעדת פופה הכשרה של השף אביב משה
כשרה עם סטייל: מסעדת פופה של אביב משה נפתחת לקהל הרחב
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
כוסות בירה ויינשטפן
מי צריך את מינכן: פסטיבלי בירה סטייל אוקטוברפסט (וגם וויסקי) בישראל
אירועים קולינריים
מתכננים לחגוג את אוקטוברפסט? פסטיבלי הבירה הלוהטים של סתיו 2025 בישראל: ת"א, חיפה, ב"ש ועוד. כל התאריכים, המחירים והפרטים כאן. מדריך מתעדכן. >>
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
לאכול או לזרוק? מה עושים עם שום שהתחיל לנבוט
טיפים למטבח
חובה לנגוס: תפוחי אדמה קריספיים בתנור ששברו את הרשת
טיפים למטבח
שוב לא מצליחים להירדם בלילה? תאכלו קיווי
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל