נפתחה מסעדת דבורה הכשרה של שף אייל שני

מסעדת דבורה של השף אייל שני פותחת את שעריה ומציעה בדומה למסעדת "מלכה" הפופולרית של שני, תפריט כשר עם מבחר מנות שף מבית היוצר של שני.
מסעדת דבורה הכשרה של אייל שני
מסעדת דבורה הכשרה של אייל שני | צילום: אריאל עפרון

שף אייל שני עושה זאת שוב ופותח מסעדה חדשה ומסקרנת בשם דבורה במלון דברה בראון ברחוב בן יהודה בתל אביב. שני מתאר את מסעדת דבורה החדשה כ"הבת הכשרה, המופקרת והמופרעת של מסעדת מלכה".

עוד טעימה: נפתחה מסעדת מנרה הכשרה במלון שרתון בתל אביב

המסעדה החדשה היא כאמור כשרה לחלוטין בדומה למסעדת מלכה של שני שנפתחה ב-2018 וזוכה להצלחה רבה. "דבורה" ממוקמת במבנה שאכלס בשנת 1964 את מלון דברה וכעת שופץ בכדי לאכלס את מלון דברה בראון מקבוצות מלונות בראון.

עדכונים טעימים למייל!

עוד טעימה: פופ אפ קולינרי כשר בבית שמש

בדומה ל"מלכה", גם המטבח של "דבורה" יתבסס ברובו על בשר וירקות עם תנור גחלים גדול לצלייה ומנות שמזוהות עם שני עם חומרי גלם טריים שמוגשים בכלים מפתיעים, מקופסאות אוצר עד לצעצועים.

בחודשים הראשונים תפעל דבורה במתכונת ערב בלבד ובהמשך יוגשו גם עסקיות צהריים.

מסעדת דבורה – התפריט

התפריט בדבורה מחולק לקטגורית "שקיות", שם תוכלו למצוא שקית שעועית ירוקה מיריחו, קרפצ'יו שומר צלוי במעטפת נייר, גבעולי תרד במעטפת נייר, ברבוניות זהב או שקית שניצל קרפצ'יו סלמון כתום (39-79 ש"ח)

שאר המנות מוגשות בשלל כלים. מצלחות גדולות, קרטונים, תבניות ברזל, משטחי עץ, דפי תפריט וצעצועים. תוכלו לבחור סאשימי אנטיאס שמוגש בתוך "צעצועים נטושים שילדים עושים מהם ארמונות בחול", קווץ' פוטטו סטייק – תפוחי אדמים שלמים ומעוכים, מלנזאנה של מוח חציל בפרפום עגבניות ופלפלים, טחינה, חריף וביצה קשה או זעתר בורקס סטייק עם קצף עגבניות.

עוד מנות גדולות יותר בתפריט הן לבראק שלם צלוי על האש ומפולט, חריימה אינטיאס ברוטב עגבניות, מעורב טלה גריל פחמים עם קבאב, שישליק, צלעות, ירקות בגריל ועלים חיים המוגשים עם פוקאצ'ה, דינוזאור – בשר בקר צלוי לילה שלם , סטייק אנטרקוט על גחלים לזוג, רוסטביף עצום בחרדל, חזרת אדומה, שמן זית וחריף המוגשים על אבני נחל או תרנגולת זהב שלמה.

כל הבשר במסעדה מגיע ממרעה גולן וגדל בגידול הומאני תחת תקן "חי בריא"

לקינוח מגיש שני בטטה מזוגגת, מוס שוקולד וולרונה, מלאבי אוכמניות ופיסטוקים או עוגת שוקולד עירומה.

שני מתעתד לפתוח לא פחות מ-150 מסעדות חדשות ברחבי העולם בשנים הקרובות יחד עם קבוצת מלונות בראון, איתה הוא פותח את דבורה. כבר בשבוע הבא יפתחו שני ושותפו שחר סגל מסעדה חדשה בצרפת ומסעדה נוספת בקרוב בניו יורק.

מסעדת דבורה, בן יהודה 87 (מלון דברה בראון), תל אביב, ראשון־חמישי ושבת מ־19:00, הזמנות בטלפון 077-7242019 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
3 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
הולה הולה - מסעדת שף כשרה בשוק הכרמל
הולה הולה – מסעדת שף כשרה חדשה בשוק הכרמל
חדשות האוכל
מסעדת מארי של שף אביב משה
אביב משה פותח את מסעדת מארי הכשרה בנתניה
חדשות האוכל
מסעדת פופה הכשרה של השף אביב משה
כשרה עם סטייל: מסעדת פופה של אביב משה נפתחת לקהל הרחב
חדשות האוכל
מסעדת ג'ורג' אנד בראדרס
ג'ורג' אנד בראדרס: ביסטרו אמריקאי כשר בלב תל אביב
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
זו הדרך היחידה לקלף אבוקדו בלי כל הבלגן
מדריכים וטיפים
איך להכין גבינת ריקוטה ביתית עם 3 מרכיבים בלבד
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל