מסעדת סבאג' בפוד טרמינל מידטאון
קרדיט תמונה – יח"צ
שיתוף

תוכן עניינים

מתחם פוד טרמינל מבית זה סושי שנפתח לפני כשנה וחצי במרכז העסקים בראשון לציון מתרחב לסניף חדש באותו הקונספט במתחם מידטאון בתל אביב.

במתחם החדש פוד טרמינל מידטאון, כמו בסניף אם, תמצאו לא פחות מארבעה מטבחים מעולמות שונים עם זיקה כללית למטבחים האסייתים שיציעו אכילה במקום באזור הישיבה הייעודי, טייק אווי וגם משלוחים דרך וולט ותן ביס.

עוד טעימה: JBurger – המבורגר טבעוני חדש בתל אביב

המטבחים ישרתו את מסעדת וונג האסייתית הוותיקה, מסעדת זה סושי, מותג ההמבורגר ביג איב ומסעדת סבאג' המציעה מטבח מודרני המשלב ירקות ובשר.

פוד טרמינל מידטאון – מה יש לזלול?

וונג Vong

במטבח של וונג יציעו מבחר של סלטים אסייתים ומנות טריות כמו פפאיה ירוקה עם צ'ילי, כוסברה, נענע, בוטנים מסוכרים, קרקר אורז ורוטב הוי-סין; צ'ה קה לה וונג עם פילה דג רך בתיבול כורכום ויוגרט, אטריות ורמיצ'לי, גזר, מלפפון, נבטים, נענע, אייסברג, בצל סגול, כוסברה, שמיר, בצל ירוק, צ'ילי, בוטנים ברוטב NEM (לימון, שום, צ'ילי, רוטב דגים) ועוד.

עוד מוונג מבחר מנות בינוניות לחלוקה כמו כמו ספרינג רול ויאטנמי עם נתחי עוף, שרימפס חלוט, גזר, נענע, אטריות ורמיצ'לי, כוסברה, מלפפון ועירית עטופים בדף אורז, רוטב NEM ובוטנים; קאי צ'יקן עם נתחי פרגית צלויים בסויה שחורה על אורז קריספי, יוגורט עשבים, בצל ירוק וצ'ילי ועוד.

בעיקריות של וונג תוכלו לטעום מבחר מנות ווק, מרקים אסייתיים, מנות אורז ומנות מאודות כמו פאד תאי ויאטנמי עם אטריות אורז, נתחי עוף/טופו צרובים, נבטים, בצל ירוק, כרוב, ביצה וגזר בסויה שחורה, רוטב דגים וצדפות; מרק קארי אדום וחלב קוקוס עם פילה דג לבן, שרימפס, סקאלופ ומולים עם כדורי אורז ושרימפס מטוגנים; ביף באן עם בשר בקר מפורק בבישול ארוך, איולי אסייתי, כוסברה, צ'ילי ובצל ירוק ועוד.

סאבג' Savage

בתפריט של סובז' במתחם פוד טרמינל מידטאון תמצאו מנות ראשונות כמו סשימי סלמון כבוש בסאקה, סלק וקפיר ליים על שורשים מוחמצים בקוג'י; כרוב צלוי בפחם עם רוטב גומא מיסו, יוזו קושו ביתי, תערובת פוריקקה ופיצוחים ועוד.

מסעדת סבאג' בפוד טרמינל מידטאון
מסעדת סבאג' בפוד טרמינל מידטאון | צילום: בועז לביא

מנות קופה (KOPA תנור לצלייה על גחלים) כמו קונפי טונה אדומה, פרגית צלויה בפחם, רוסט סינטה, עיקריות כמו שוק וירך של עוף צלויים בפחם על אורז אדום פראי, עדשים שחורות, בצל סגול, עגבניות ועלי תבלים עם סלט עלים ויוגורט עיזים; רצועות פילה צלויות בפחם עם ירקות ירוקים צרובים, נבטים ושומשום ברוטב סויה-תפוז-צ'ילי ודיפ של מחית צ'ילי ועוד.

זה סושי Ze Sushi

בתפריט של זה סושי בפוד טרמינל מידטאון תמצאו מבחר של פתיחים קרים וחמים, מנת ראמן ודים סאם, באנים וכמובן מגוון גדול של סושי איכותי דגים או צמחוני בשפע טעמים וקומבינציות.

בפתיחים תוכלו לטעום סלט טום עם קוביות סלמון טרי ושרימפס מאודה, מלפפון, אטריות שעועית, צ'ילי חריף, שומשום, כוסברה ובצל ירוק ברוטב ויניגרט טוגראשי; גיוזה עוף במילוי פרגית, מיסו וג'ינג'ר; מרק מיסו עם אצות וואקמה, טופו ובצל ירוק ועוד.

באגף הראמן תוכלו לטעום ראמן בציר בקר ועוף עשיר עם מיסו אדום ולבן, חזה עוף צלוי ופרוס, ביצת ראמן, באק צ'וי, בצל ירוק, אצות נורי, מחית צ'ילי ושומשום שחור ולבן ועוד. תפריט הסושי מכיל את כל החשודים המידיים מסשימי וניגירי, הוט מאקי ופוטומאקי וספיישלים כמו ה-Rainbow עם בטטה ואספרגוס בטמפורה במעטפת של סלמון, אבוקדו, דניס וטונה אדומה עם רצועות נורי.

ביג איב Big Yves

במטבח של מותג ההמבורגר המסקרן תמצאו מנות ראשונות כמו כנפיים ברוטב ברביקיו ותוספת רוטב רוקפור; קריספי צ'יקן בציפוי פנקו עם רוטב טרטר ועוד.

באגף ההמבורגרים תמצאו מגוון של בורגרים מבשר טרי שנטחן מדי יום כמו ביג פריז עם קציצת בקר, מיונז, אורוגולה, פונדו גבינות, דוקסטל פטריות ומחית כמהין; ביג אמריקן עם קציצת בקר, רוטב ברביקיו סריראצ'ה, חסה לליק, עגבנייה, בצל סגול, מלפפון חמוץ, צ'דר, גאודה וקורנדביץ צלוי ועוד. את כל ההמבורגרים אפשר גם להזמין במסגרת עסקית עם תוספת צ'יפס ושתייה.

כל המסעדות במתחם מציעות גם מנות ועסקיות ילדים עם אוכל שקטנטנים אוהבים ומבחר מנות לצמחונים, טבעונים ולנמנעים מגלוטן.

פוד טרמינל מידטאון | מנחם בגין 150, תל אביב | ראשון-שבת 11:00-24:00 | הזמנת משלוח עד הבית גם בוולט

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס