המנצח הגדול בגמר משחקי השף: תום לוי

תום לוי ניצח בגמר את גיא רוזמרין וברברה צליל. זו עונתה השישית של משחקי השף בה הצטרפו לצוות השופטים רז רהב, תומר אגאי ותמר כהן צדק.
עדכונים טעימים למייל!

תום לוי הוא הזוכה הגדול של משחקי השף בעונתה השישית במספר: לאחר אין ספור אודישנים ועונה ארוכה ועמוסה במיוחד בשופטים, ניצח הערב תום לוי בגמר משחקי השף את חבריו לשלישיית הגמר גיא רוזמרין וברברה צליל.

גיא רוזמרין, תום לוי וברברה אבי התמודדו בגמר העונה השישית של משחקי השף שהתחדשה העונה ב-3 שופטים חדשים – רז רהב (OCD), תמר כהן צדק (הס 4) ותומר אגאי (סנטה קתרינה) שהצטרפו לשופטים הוותיקים מושיק רוט, אסף גרניט ויוסי שטרית.

המנצח במשחקי השף - תום לוי
המנצח במשחקי השף - תום לוי | צילום: יח"צ

תום לוי מתל אביב שף מצליח לאירועי יוקרה גדל בקיבוץ גונן ועבד כסו שף במסעדת רפאל המיתולוגית של שף רפי כהן, בכתית ובפרויקט L28.

שף גיא רוזמרין, בן 29, תושב חיפה ובעל מסעדת בעתו בעיר, התמקצע בעברו במסעדות נחשבות כמו סנטה קתרינה אצל השף תומר אגאי שהצטרף לצוות השופטים העונה ובמסעדת טאיזו המוערכת של שף יובל בן נריה. במסעדה הוא מבשל מגוון מנות עונתיות ומקומיות על בסיס חומרי גלם מהשוק בשכונת הדר בחיפה.

ברברה צליל, בת 36 בילתה את 3 השנים האחרונות בברלין בתור שפית פרטית. את דרכה החלה בעולם חיי הלילה ומשם עברה לתחום ההפקות הקולינריות לאחר הכרות עם השף ברק יחזקאלי ועבודה משותפת במסעדת בורק.

גיא הגיש למנה הראשונה קרפצ'יו שזיף וטרטר דג על גספאצ'ו שזיפים, תום הגיש טרטר פרידה וקראמבל פיצוחים עם קרוקט פורל, קוביות תפוח אדמה, פירה מוקצף, חלמון וקוויאר וברברה הגישה סשימי דג עם שורש סלרי כבוש, רוטב דובדבנים וויניגרט חוסרום.

למנה העיקרית הגיש גיא שיפוד דג, תבשיל ירוקים וסלסת שיפקה על לחוח, תום הגיש שקד עגל בחמאה חומה, תבשיל חיטה, קציפת תירס ודאשי וברברה הגישה שקד עגל קריספי על תפוח אדמה מדורה ורוטב חלב שקדים.

לקינוח הגיש גיא גלידת צנוברים עם קרם ארטישוק ירושלמי וטוויל של מרנג וקפה לבן, תום הגיש פודינג אורז עם אגסים, גלידת חמאה חומה, קרמל מיסו ואגוזי ברזיל מקורמלים ואילו ברברה הגישה קרם עוגת גבינה באסקית עם רוטב דובדבנים, קרם פרש וקראמבל שוקולד לבן

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן

מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן

חדשות האוכל
Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

אירועים ופסטיבלים
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

חדשות האוכל
פופ אפ עתידני במעבדת הקוקטיילים 7to1 Lab

בחזרה למחר: פופ אפ ארוחות עתידני במעבדת הקוקטיילים 7:1

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

קולקציית העוגות והקינוחים של ביסקוטי לראש השנה 2024

מלכת הדבש: ביסקוטי מציגה קולקציית עוגות וקינוחים מפתה לראש השנה

חדשות האוכל
לא התארגנתם על עוגה לראש השנה? רוצו לבדוק את קולקציית העוגות והקינוחים עתירת הדבש של קונדיטוריית ביסקוטי למרכז שולחן החג >>
מרק ירקות לשבירת צום יום כיפור

5 מאכלים מומלצים לשבירת צום יום כיפור שלא מכבידים על הבטן

מדריכים וטיפים
בכדי הימנע מבעיות עיכול לאחר יום כיפור, חשוב לשבור את הצום בצורה נכונה ולהקפיד על מזונות מתאימים. אספנו 5 מאכלים שכדאי לצרוך לאחר הצום. >>

מדריכים שאהבתם

שוב קר באמצע? חיממתם אוכל במיקרוגל לא נכון כל הזמן הזה

מדריכים וטיפים

זו הדרך הנכונה לאחסן פלפלים במקרר בכדי לשמור על טריותם

מדריכים וטיפים

מה לזלול?