המנצח הגדול בגמר משחקי השף: תום לוי

תום לוי ניצח בגמר את גיא רוזמרין וברברה צליל. זו עונתה השישית של משחקי השף בה הצטרפו לצוות השופטים רז רהב, תומר אגאי ותמר כהן צדק.
המנצח במשחקי השף - תום לוי
המנצח במשחקי השף - תום לוי | צילום: יח"צ

תום לוי הוא הזוכה הגדול של משחקי השף בעונתה השישית במספר: לאחר אין ספור אודישנים ועונה ארוכה ועמוסה במיוחד בשופטים, ניצח הערב תום לוי בגמר משחקי השף את חבריו לשלישיית הגמר גיא רוזמרין וברברה צליל.

גיא רוזמרין, תום לוי וברברה אבי התמודדו בגמר העונה השישית של משחקי השף שהתחדשה העונה ב-3 שופטים חדשים – רז רהב (OCD), תמר כהן צדק (הס 4) ותומר אגאי (סנטה קתרינה) שהצטרפו לשופטים הוותיקים מושיק רוט, אסף גרניט ויוסי שטרית.

תום לוי מתל אביב שף מצליח לאירועי יוקרה גדל בקיבוץ גונן ועבד כסו שף במסעדת רפאל המיתולוגית של שף רפי כהן, בכתית ובפרויקט L28.

עדכונים טעימים למייל!

שף גיא רוזמרין, בן 29, תושב חיפה ובעל מסעדת בעתו בעיר, התמקצע בעברו במסעדות נחשבות כמו סנטה קתרינה אצל השף תומר אגאי שהצטרף לצוות השופטים העונה ובמסעדת טאיזו המוערכת של שף יובל בן נריה. במסעדה הוא מבשל מגוון מנות עונתיות ומקומיות על בסיס חומרי גלם מהשוק בשכונת הדר בחיפה.

ברברה צליל, בת 36 בילתה את 3 השנים האחרונות בברלין בתור שפית פרטית. את דרכה החלה בעולם חיי הלילה ומשם עברה לתחום ההפקות הקולינריות לאחר הכרות עם השף ברק יחזקאלי ועבודה משותפת במסעדת בורק.

גיא הגיש למנה הראשונה קרפצ'יו שזיף וטרטר דג על גספאצ'ו שזיפים, תום הגיש טרטר פרידה וקראמבל פיצוחים עם קרוקט פורל, קוביות תפוח אדמה, פירה מוקצף, חלמון וקוויאר וברברה הגישה סשימי דג עם שורש סלרי כבוש, רוטב דובדבנים וויניגרט חוסרום.

למנה העיקרית הגיש גיא שיפוד דג, תבשיל ירוקים וסלסת שיפקה על לחוח, תום הגיש שקד עגל בחמאה חומה, תבשיל חיטה, קציפת תירס ודאשי וברברה הגישה שקד עגל קריספי על תפוח אדמה מדורה ורוטב חלב שקדים.

לקינוח הגיש גיא גלידת צנוברים עם קרם ארטישוק ירושלמי וטוויל של מרנג וקפה לבן, תום הגיש פודינג אורז עם אגסים, גלידת חמאה חומה, קרמל מיסו ואגוזי ברזיל מקורמלים ואילו ברברה הגישה קרם עוגת גבינה באסקית עם רוטב דובדבנים, קרם פרש וקראמבל שוקולד לבן

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל האוכל תל אביב EAT 2023

פסטיבל האוכל תל אביב EAT מהדורת 2023 – מה יש לזלול?

אירועים ופסטיבלים
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת אריא חוגגת יום הולדת 11

חגיגה בוכרית, ארוחת שף וערב קינוחים: מסעדת אריא חוגגת 11

אירועים ופסטיבלים
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה

חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו

חדשות האוכל

טרי מהתנור

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>
פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>

מדריכים שאהבתם

חשוב לדעת: כמה זמן אפשר לשמור בשר טרי במקרר?

מדריכים וטיפים

5 טיפים שילמדו אתכם איך להכין שייק בריא וטעים בבית

מדריכים וטיפים

מה לזלול?