המנצח במשחקי השף - תום לוי
קרדיט תמונה – משחקי השף רשת 13
שיתוף

תוכן עניינים

תום לוי הוא הזוכה הגדול של משחקי השף בעונתה השישית במספר: לאחר אין ספור אודישנים ועונה ארוכה ועמוסה במיוחד בשופטים, ניצח הערב תום לוי בגמר משחקי השף את חבריו לשלישיית הגמר גיא רוזמרין וברברה צליל.

גיא רוזמרין, תום לוי וברברה אבי התמודדו בגמר העונה השישית של משחקי השף שהתחדשה העונה ב-3 שופטים חדשים – רז רהב (OCD), תמר כהן צדק (הס 4) ותומר אגאי (סנטה קתרינה) שהצטרפו לשופטים הוותיקים מושיק רוט, אסף גרניט ויוסי שטרית.

תום לוי מתל אביב שף מצליח לאירועי יוקרה גדל בקיבוץ גונן ועבד כסו שף במסעדת רפאל המיתולוגית של שף רפי כהן, בכתית ובפרויקט L28.

שף גיא רוזמרין, בן 29, תושב חיפה ובעל מסעדת בעתו בעיר, התמקצע בעברו במסעדות נחשבות כמו סנטה קתרינה אצל השף תומר אגאי שהצטרף לצוות השופטים העונה ובמסעדת טאיזו המוערכת של שף יובל בן נריה. במסעדה הוא מבשל מגוון מנות עונתיות ומקומיות על בסיס חומרי גלם מהשוק בשכונת הדר בחיפה.

ברברה צליל, בת 36 בילתה את 3 השנים האחרונות בברלין בתור שפית פרטית. את דרכה החלה בעולם חיי הלילה ומשם עברה לתחום ההפקות הקולינריות לאחר הכרות עם השף ברק יחזקאלי ועבודה משותפת במסעדת בורק.

גיא הגיש למנה הראשונה קרפצ'יו שזיף וטרטר דג על גספאצ'ו שזיפים, תום הגיש טרטר פרידה וקראמבל פיצוחים עם קרוקט פורל, קוביות תפוח אדמה, פירה מוקצף, חלמון וקוויאר וברברה הגישה סשימי דג עם שורש סלרי כבוש, רוטב דובדבנים וויניגרט חוסרום.

למנה העיקרית הגיש גיא שיפוד דג, תבשיל ירוקים וסלסת שיפקה על לחוח, תום הגיש שקד עגל בחמאה חומה, תבשיל חיטה, קציפת תירס ודאשי וברברה הגישה שקד עגל קריספי על תפוח אדמה מדורה ורוטב חלב שקדים.

לקינוח הגיש גיא גלידת צנוברים עם קרם ארטישוק ירושלמי וטוויל של מרנג וקפה לבן, תום הגיש פודינג אורז עם אגסים, גלידת חמאה חומה, קרמל מיסו ואגוזי ברזיל מקורמלים ואילו ברברה הגישה קרם עוגת גבינה באסקית עם רוטב דובדבנים, קרם פרש וקראמבל שוקולד לבן

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
מערכת לזלול

מערכת לזלול

כתבי המערכת הם זללנים מלאי תשוקה לכל מה שטעים. כמי שמאמינים בכוחו של האוכל לחבר בין אנשים וליצור זיכרונות בלתי נשכחים, הצוות נחוש לשתף עם הקוראים את אהבתו לאין ספור טעמים. ממדריכים וטיפים לבישול ואפייה למתכונים מעוררי תיאבון. מחדשות קולינריות מסביב לעולם ועד לאירועים ולטרנדים הקולינריים שאסור לפספס

כתבות בשבילך

חבל לפספס