פסטיבל הג'חנון הראשון בתל אביב
קרדיט תמונה – שני בריל
שיתוף

תוכן עניינים

עם כל הכבוד לחמין, ויש כבוד, הכוכב האמיתי והבלתי מעורער של כל סוף שבוע קריר וסגרירי מגיע בכלל מהמטבח התימני.

קבוצות הפייסבוק השונות עמוסות לעייפה מדי סוף שבוע בגולשים רעבים שתרים אחר ג'חנון חם עם רסק פלוס ביצה לכלות בהם את יצרי הזללנות שלהם.

כעת נחלץ לעזרה שוק הנמל של תל אביב עם שני סופי שבוע המוקדשים למלך הבצקים הישראלי הבלתי מעורער – הלא הוא הג'חנון.

עוד טעימה: 10 סלי פיקניק להזמנה בוולט לסוף השבוע

פסטיבל הג'חנון של נמל תל אביב – מה בתפריט?

במסגרת פסטיבל הג'חנון או הג'חנוניאדה יתאספו בשוק הנמל מיטב יצרני הג'חנון הכי לוהטים מרחבי ישראל את מרכולתם עם ג'חנונים מוכנים לאכילה במקום או לאפייה בבית.

למקום יגיעו לכבד רינת צדוק ואמה רחלה עם ג'חנון כוסמין וסמנה בעבודת יד; הסאלוף ובניו, ממשיכי המאפייה המפורסמת משוק התקווה, יציעו את הגרסא המסורתית והשמחה לג'חנון,

פסטיבל הג'חנון של שוק הנמל בתל אביב
פסטיבל הג'חנון של שוק הנמל בתל אביב | צילום: שני בריל

נועמל'ה תציג ג'חנון ביתי אורגינל לפי הספר מכל הלב; ג'חנון בר הירושלמי יחגגו עם ג'חנון ממולא וגם הג'חנון של מרי, ג'חנון הבית של שוק הנמל, יהיה שם כהרגלו בקודש.

לצד הג'חנונים החמים והמושחתים יציעו בשוק מבחר מוצרים שהולכים טוב עם הג'חנון של שבת בבוקר. מרטבים חריפים, פלפלים חריפים וסחוג לאמיצים של יאיר דינר והדינרים, ערק תמרים ותאנים של זוטא, עגבניות של ארץ ערבה ונגב וקפה שחור מתובל של טלק מחיפה

אם זה לא מספיק את פסטיבל הג'חנון ילוו מבחר פעילויות ואטרקציות כמו תחרות אכילת חריף, הופעות של יהודה קיסר, תערוכת צילומי אוכל של דניאל לילה ומיזם Foodish והטבות מיוחדות למחזיקי כרטיס דיגיתל.

הג'חנוניאדה – פסטיבל הג'חנון של שוק הנמל | שוק הנמל בנמל תל אביב | חמישי 19.1 ו-26.1, 16:00-20:00 | שישי 20.1 ו-27.1, 08:00-15:00 | עדכונים ופרטים נוספים באתר שוק הנמל

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס