מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן

מסעדת יאסו בהובלתו של שף אבי ביטון חוגגת עשור להקמתה ומארחת את שף חיים כהן לסדרת ארוחות ספיישל מיוחדות ושמחות בניחוח יווני ל-4 ימים בלבד.
עדכונים טעימים למייל!

מסעדת יאסו של השף אבי ביטון (קפה פופולר) תארח את אחד מעמודי התווך של הקולינריה הישראלית, השף חיים כהן, ל-4 ימים של חגיגות לרגל עשור להקמתה.

השניים יציגו תפריט חגיגי עם מנות בניחוח יווני עם השפעות המטבחים של כל אחד מהם שיוגש לצד התפריט הקבוע החגיגי בפני עצמו.

מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן | צילום: רן בירן

עשור למסעדת יאסו – שף אבי ביטון מארח את שף חיים כהן – מה בתפריט?

בין המנות שרקחו השניים לתפריט הספיישל לכבוד חגיגות העשור של מסעדת יאסו תוכלו למצוא מחבת שקשוקה טלה עם קציצות טלה, עגבניות, חצילים, ביצה וטחינה לבנה; טרטר דג ים עם חלב שקדים ועשבים ירוקים; קלמרי מרדומה צרוב עם עגבניות, פלפלים חריפים, שום, יוגורט כבשים וחלה קלוי ועוד הפתעות.

לצד תפריט הספיישל תוכלו למצוא בתפריט הקבוע של המסעדה מגוון של פתיחים ומאזטים, מנות דגים, ירקות, בשר וקינוחים.

בפתיחים תוכלו למצוא מנות כמו ציזיקי קלאסי עם יוגורט, מלפפונים, שמיר ואורגנו; דלומה – עלי גפן ממולאים, כרוב, רכז רימונים ויוגורט כבשים; טירוקפטרי – ממרח פלפלים קלויים עם שקדים וגבינת פטה; פאבה בובס – ממרח שעועית עם זיתי קלמטה, פלפל חריף, עגבניות ואבן יוגורט ועוד (27-46 ש"ח).

באגף הירקות תוכלו לטעום סלט יווני קלאסי עם ירקות טריים, גבינת פטה, זיתי קלמטה ושמנת זעתר; חציל פיראוס קלוי עם יוגורט ראשד, עשבים ושקדים קלויים; ריזוטו ספנקוריזו עם מנגולד, כרישה וגבינת פרמז'ן ועוד (52-78 ש"ח).

בתפריט העיקריות הקבוע של יאסו תמצאו מנות דגים ופירות ים כמו סביצ'ה לסבוס עם בר ים נא, שמיר, בצל סגול, שמנת חמוצה ופיתה גריל; שרימפס אוזו עם עגבניות מיובשות, שום ועשבים; סטיפדו לברק עם ירקות צלויים ,עשבי תיבול ויין לבן (66-119 ש"ח)

שף אבי ביטון חוגג עשור למסעדת יאסו
שף אבי ביטון חוגג עשור למסעדת יאסו | צילום: יח"צ

עוד בעיקריות מנות בשר כמו קרפצ'יו פילה בקר עם צימוקי אוכמניות, בלסמי, בצל ירוק, נענע ופרמז'ן; סופלקי פרגית או פילה בקר עם יוגורט, סלט מאשוויה, ציזיקי ופיתה קלויה; גירוס טלה עם פיתה יוונית, , ציזיקי טחינה, ירקות צלויים ועלים טריים; אסאדו יווני עם צלעות בקר צלויות על העצם, תפוח אדמה פריך וציר בקר ועוד (64-138 ש"ח).

לקינוח תוכלו לזלול ביאסו סמי פרדו ברולה עם קצפת פיסטוק, טוויל שקדים ומרקחת פינק ליידי; ברד פודינג חלווה עם קרעי בריוש, חלבה יוונית, פיסטוקים וגלידת וניל; לוקומדס סופגניות יווניות עם קרם פרש , סירופ דבש וקינמון ועוד (46-58 ש"ח).

השף אבי ביטון לקח את המושכות של מסעדת יאסו לפני כשנה וחצי מידיו של שף אביב משה ורענן את התפריט שממשיך להיות נאמן לוייב היווני תוך כדי מתן הפרשנות הקולינרית האישית שלו.

מסעדת יאסו חוגגת עשור עם שף אבי ביטון ושף חיים כהן | 7-10.9 | הירקון 105, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-6031719 או באתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שף רז רהב - פסטיבל Coast to coast

קיץ על החוף: רהב, רושפלד, ביטון וקומרובסקי מבשלים בחוף הילטון

אירועים ופסטיבלים
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה

חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו

חדשות האוכל
ד"ר נוף עתאמנה - אוצרת פסטיבל דארנא בבאקה אל גרביה

דארנא: פסטיבל תרבות ואוכל חדש בבאקה אל גרביה בסוכות

אירועים ופסטיבלים
מסעדת אריא חוגגת יום הולדת 11

חגיגה בוכרית, ארוחת שף וערב קינוחים: מסעדת אריא חוגגת 11

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת פאסטל המוערכת משיקה שיתוף פעולה חדש עם מוזיאון תל אביב בדמות תפריט קינוחים יצירתי במיוחד. זה מה שתוכלו לזלול >>
קולקציית העוגות והקינוחים של ביסקוטי לראש השנה 2024

מלכת הדבש: ביסקוטי מציגה קולקציית עוגות וקינוחים מפתה לראש השנה

חדשות האוכל
לא התארגנתם על עוגה לראש השנה? רוצו לבדוק את קולקציית העוגות והקינוחים עתירת הדבש של קונדיטוריית ביסקוטי למרכז שולחן החג >>

מדריכים שאהבתם

איך לרכך עוגיות שהתקשו עם טריק אחד פשוט להפליא

מדריכים וטיפים

איזה שמן הכי בריא לטיגון – הטוב, הרע והלא נורא

מדריכים וטיפים

מה לזלול?