מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן

מסעדת יאסו בהובלתו של שף אבי ביטון חוגגת עשור להקמתה ומארחת את שף חיים כהן לסדרת ארוחות ספיישל מיוחדות ושמחות בניחוח יווני ל-4 ימים בלבד.
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן | צילום: רן בירן

מסעדת יאסו של השף אבי ביטון (קפה פופולר) תארח את אחד מעמודי התווך של הקולינריה הישראלית, השף חיים כהן, ל-4 ימים של חגיגות לרגל עשור להקמתה.

השניים יציגו תפריט חגיגי עם מנות בניחוח יווני עם השפעות המטבחים של כל אחד מהם שיוגש לצד התפריט הקבוע החגיגי בפני עצמו.

עשור למסעדת יאסו – שף אבי ביטון מארח את שף חיים כהן – מה בתפריט?

בין המנות שרקחו השניים לתפריט הספיישל לכבוד חגיגות העשור של מסעדת יאסו תוכלו למצוא מחבת שקשוקה טלה עם קציצות טלה, עגבניות, חצילים, ביצה וטחינה לבנה; טרטר דג ים עם חלב שקדים ועשבים ירוקים; קלמרי מרדומה צרוב עם עגבניות, פלפלים חריפים, שום, יוגורט כבשים וחלה קלוי ועוד הפתעות.

עדכונים טעימים למייל!

לצד תפריט הספיישל תוכלו למצוא בתפריט הקבוע של המסעדה מגוון של פתיחים ומאזטים, מנות דגים, ירקות, בשר וקינוחים.

בפתיחים תוכלו למצוא מנות כמו ציזיקי קלאסי עם יוגורט, מלפפונים, שמיר ואורגנו; דלומה – עלי גפן ממולאים, כרוב, רכז רימונים ויוגורט כבשים; טירוקפטרי – ממרח פלפלים קלויים עם שקדים וגבינת פטה; פאבה בובס – ממרח שעועית עם זיתי קלמטה, פלפל חריף, עגבניות ואבן יוגורט ועוד (27-46 ש"ח).

באגף הירקות תוכלו לטעום סלט יווני קלאסי עם ירקות טריים, גבינת פטה, זיתי קלמטה ושמנת זעתר; חציל פיראוס קלוי עם יוגורט ראשד, עשבים ושקדים קלויים; ריזוטו ספנקוריזו עם מנגולד, כרישה וגבינת פרמז'ן ועוד (52-78 ש"ח).

בתפריט העיקריות הקבוע של יאסו תמצאו מנות דגים ופירות ים כמו סביצ'ה לסבוס עם בר ים נא, שמיר, בצל סגול, שמנת חמוצה ופיתה גריל; שרימפס אוזו עם עגבניות מיובשות, שום ועשבים; סטיפדו לברק עם ירקות צלויים ,עשבי תיבול ויין לבן (66-119 ש"ח)

שף אבי ביטון חוגג עשור למסעדת יאסו
שף אבי ביטון חוגג עשור למסעדת יאסו | צילום: יח"צ

עוד בעיקריות מנות בשר כמו קרפצ'יו פילה בקר עם צימוקי אוכמניות, בלסמי, בצל ירוק, נענע ופרמז'ן; סופלקי פרגית או פילה בקר עם יוגורט, סלט מאשוויה, ציזיקי ופיתה קלויה; גירוס טלה עם פיתה יוונית, , ציזיקי טחינה, ירקות צלויים ועלים טריים; אסאדו יווני עם צלעות בקר צלויות על העצם, תפוח אדמה פריך וציר בקר ועוד (64-138 ש"ח).

לקינוח תוכלו לזלול ביאסו סמי פרדו ברולה עם קצפת פיסטוק, טוויל שקדים ומרקחת פינק ליידי; ברד פודינג חלווה עם קרעי בריוש, חלבה יוונית, פיסטוקים וגלידת וניל; לוקומדס סופגניות יווניות עם קרם פרש , סירופ דבש וקינמון ועוד (46-58 ש"ח).

השף אבי ביטון לקח את המושכות של מסעדת יאסו לפני כשנה וחצי מידיו של שף אביב משה ורענן את התפריט שממשיך להיות נאמן לוייב היווני תוך כדי מתן הפרשנות הקולינרית האישית שלו.

מסעדת יאסו חוגגת עשור עם שף אבי ביטון ושף חיים כהן | 7-10.9 | הירקון 105, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-6031719 או באתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד
השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס
חדשות האוכל
פסטיבל האוכל 2022 תל אביב Eat - מה כדאי לאכול?
פסטיבל האוכל 2022 תל אביב-EAT: המלצות ואזהרות
אירועים ופסטיבלים
מסעדת פיגם בעין הוד
מסעדת פיגם של שף דן זוארץ נפתחת בעין הוד
חדשות האוכל
גירוס קפריסאי של מסעדת זוס - תפריט קיץ 2022
מסעדת זוס החיפאית מתחדשת עם תפריט קיץ בניחוח יווני
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
פסטיבל ראמן 2025 במסעדת קמפאי באר שבע
חם בדרום: מסעדת קמפאי משיקה פסטיבל ראמן חורפי
חדשות האוכל
מסעדת קמפאי מבאר שבע חוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי לכבוד חורף 2025. במסגרת הפסטיבל יוגשו 5 סוגי ראמן עשירים עם שלל תוספות מחממות לב ונפש >>
יום הנוטלה העולמי 2025
יום הנוטלה העולמי 2025: הרבה יותר מממרח
חדשות האוכל
יום הנוטלה העולמי 2025 כבר כאן ולרגל 60 שנה לממרח אגוזי הלוז והקקאו המושחת והאהוב משיקים בפררו שלל אירועים תרבותיים לזללנים ברחבי העולם >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
כדאי לדעת: כמה זמן מותר לשמור מרק במקרר?
מדריכים וטיפים
לקראת שבת: איך לאפות חלה בנינג'ה גריל
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל