סטקיית הבוקרים פותחים סניף ראשון בתל אביב

מוסד הבשרים החיפאי המיתולוגי, סטקיית הבוקרים, נוחת בתל אביב עם סניף רחב ידיים שיציע שפע של מנות בשר איכותי, סטייקים ונתחים מיושנים לפי משקל .
סטקיית הבוקרים סניף תל אביב
סטקיית הבוקרים סניף תל אביב | צילום: יח"צ

המוסד החיפאי הוותיק שנפתח לפני יותר מ-27 שנים – סטקיית הבוקרים, פותח סניף ראשון בגבול תל אביב-חולון.

סטקיית הבוקרים הוקם על ידי חנה ויוסי טוכנר לאחר ביקור בפונדק דרכים בלב מדבר אריזונה שהעניק להם השראה. כשחזרו החליטו לפתוח מסעדת בוקרים סטייל פונדק דרכים שמגיש בשר בחיפה.

עוד טעימה:
ומקדש הבשרים של פיטמאסטר מגיע לצפון הארץ

מסעדת הבוקרים תל אביב / אינסטגרם

סטקיית הבוקרים – סניף תל אביב

הסניף התל אביבי של סטקיית הבוקרים מתפאר בלא פחות מ-170 מקומות, מה שמאפשר גם קיום אירועים פרטיים למי שחפצים בכך. גם בסניף החדש יוגשו נתחי בשר מיושנים מרמת הגולן.

התפריט הגדול והעמוס מציע אין ספור מנות על טהרת הבשר. המבורגרים, מבחר נקניקיות כמו הולנדיות במילוי גאודה, קבבים מבשר טלה ועגל, כבד קצוץ, ביף סטרוגנוף, חזה עוף במילוי קורנביף וגאודה, שיפודי פרגית, קרפצ'יו, כנפיים, המבורגרים, נקניקיות צ'וריסו ועוד.

בראשונות תוכלו להזמין חומוס הבית, טחינה, טבעות בצל, לאבנה, פלאפל ומבחר סלטים. מי שירצה יכול גם לקבל פלטת מנות ראשונות (4 מנות ב-99 ש"ח, 6 ב-149).

עוד טעימה: מתכון לסטייק מושלם של ג'יימי אוליבר

מעבר לכך יוגשו כמובן מבחר נתחי בשר מיושנים מרמת הגולן.

וזה לא הכל, בתפריט תמצאו מנות רבות נוספות מעורב ירושלמי, צלעות כבש, שקדי עגל פרימיום, קורדון בלו, ספריבס, לזניה, מוקפצים בווק, גולאש, צ'ילי קון קרנה ועוד ועוד.

בגזרת הקינוחים מציעים בסטקיית הבוקרים מבחר עוגות קלאסיות כמו שטרודל תפוחי עץ, בראוניז, עוגת שוקולד או פבלובה וקינוחים כמו טירמיסו, קרם ברולה, פנקוטה, בוואריה ומגוון גלידות בטעמים קלאסיים וגם פחות שגרתיים.

עסקיות יוגשו בכל יום בין 12:00 ל-18:00 עם מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר של 80 עד 110 ש"ח.

.סטקיית הבוקרים

כתובת: הלוחמים 1, תל אביב יפו

שעות פתיחה: א'-ש' 12:00-0:00

טלפון: 03-6855777

לא כשר

לתפריט המלא לחצו כאן

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
המבורגר בטעם בשר אדם?
הייתם טועמים? המבורגר בטעם בשר אדם הושק בשוודיה
חדשות האוכל
צלייה נכונה: זמן מנוחה לבשר
החיפזון מהשטן: הטעות שכולם עושים בצליית בשר
טיפים למטבח
קציצות מושלמות שלא מתפרקות
איך להכין קציצות שלא מתפרקות בבישול: הטיפים שעובדים
טיפים למטבח
איך להפשיר בשר טחון
חשוב לדעת: איך להפשיר בשר טחון בדרך הנכונה
טיפים למטבח
טרנדים קולינריים טריים
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
גלידת נטפליקס אנד צ'יל 2 של בן אנד ג'ריס
עף על המדף: החטיפים, הגלידות והשוקולדים החדשים שאתם צריכים להכיר
חדש על המדף
הקאמבק של טוב טעם, סיקוול לבן & ג'ריס וביסלי חדש. סקירת כל החטיפים והמתוקים החדשים על המדף, ומה חשבנו על כל אחד >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
שלא יתקלקלו לכם: איך לשמור על תפוחי אדמה טריים בחורף
טיפים למטבח
איך להכין פופקורן כמו בקולנוע בקלות ובמהירות?
טיפים למטבח
קמים עייפים? 5 מאכלים שיעזרו לכם להתעורר בבוקר
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל