לזלול - מגזין אוכל ישראלי

סטקיית הבוקרים פותחים סניף ראשון בתל אביב

מוסד הבשרים החיפאי המיתולוגי, סטקיית הבוקרים, נוחת בתל אביב עם סניף רחב ידיים שיציע שפע של מנות בשר איכותי, סטייקים ונתחים מיושנים לפי משקל
סטקיית הבוקרים סניף תל אביב
סטקיית הבוקרים סניף תל אביב | צילום: יח"צ
שיתוף

המוסד החיפאי הוותיק שנפתח לפני יותר מ-27 שנים – סטקיית הבוקרים, פותח סניף ראשון בגבול תל אביב-חולון.

סטקיית הבוקרים הוקם על ידי חנה ויוסי טוכנר לאחר ביקור בפונדק דרכים בלב מדבר אריזונה שהעניק להם השראה. כשחזרו החליטו לפתוח מסעדת בוקרים סטייל פונדק דרכים שמגיש בשר בחיפה.

עוד טעימה:
ומקדש הבשרים של פיטמאסטר מגיע לצפון הארץ

מסעדת הבוקרים תל אביב
מסעדת הבוקרים תל אביב / אינסטגרם

סטקיית הבוקרים – סניף תל אביב

הסניף התל אביבי של סטקיית הבוקרים מתפאר בלא פחות מ-170 מקומות, מה שמאפשר גם קיום אירועים פרטיים למי שחפצים בכך. גם בסניף החדש יוגשו נתחי בשר מיושנים מרמת הגולן.

התפריט הגדול והעמוס מציע אין ספור מנות על טהרת הבשר. המבורגרים, מבחר נקניקיות כמו הולנדיות במילוי גאודה, קבבים מבשר טלה ועגל, כבד קצוץ, ביף סטרוגנוף, חזה עוף במילוי קורנביף וגאודה, שיפודי פרגית, קרפצ'יו, כנפיים, המבורגרים, נקניקיות צ'וריסו ועוד.

בראשונות תוכלו להזמין חומוס הבית, טחינה, טבעות בצל, לאבנה, פלאפל ומבחר סלטים. מי שירצה יכול גם לקבל פלטת מנות ראשונות (4 מנות ב-99 ש"ח, 6 ב-149).

עוד טעימה: מתכון לסטייק מושלם של ג'יימי אוליבר

מעבר לכך יוגשו כמובן מבחר נתחי בשר מיושנים מרמת הגולן.

וזה לא הכל, בתפריט תמצאו מנות רבות נוספות מעורב ירושלמי, צלעות כבש, שקדי עגל פרימיום, קורדון בלו, ספריבס, לזניה, מוקפצים בווק, גולאש, צ'ילי קון קרנה ועוד ועוד.

בגזרת הקינוחים מציעים בסטקיית הבוקרים מבחר עוגות קלאסיות כמו שטרודל תפוחי עץ, בראוניז, עוגת שוקולד או פבלובה וקינוחים כמו טירמיסו, קרם ברולה, פנקוטה, בוואריה ומגוון גלידות בטעמים קלאסיים וגם פחות שגרתיים.

עסקיות יוגשו בכל יום בין 12:00 ל-18:00 עם מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר של 80 עד 110 ש"ח.

.סטקיית הבוקרים

כתובת: הלוחמים 1, תל אביב יפו

שעות פתיחה: א'-ש' 12:00-0:00

טלפון: 03-6855777

לא כשר

לתפריט המלא לחצו כאן

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים
NG Butchery - אטליז אונליין למסעדת הבשרים הפופולרית

20 ק"ג אנטרקוט עד הבית: מקדש הבשרים משיק אטליז בוטיק

חדש על המדף
אביהו שווארמה - דונר פרימיום בלב רחובות

אביהו: שווארמה דונר פרימיום חדשה בלב רחובות

חדשות האוכל
בחירת נתחי בשר להמבורגר ביתי מושלם

איזה בשר מתאים להמבורגר: נתחים מומלצים לקציצה מושלמת

מדריכים וטיפים
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי

איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה

חדשות האוכל
צליית המבורגר ביתי

איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת

מדריכים וטיפים
קציצות מושלמות שלא מתפרקות

איך להכין קציצות שלא מתפרקות בבישול: הטיפים שעובדים

מדריכים וטיפים
5 מסעדות ארגנטינאית מומלצות בישראל

אלופת העולם: 5 מסעדות ארגנטינאיות לחגוג בהן את הגביע

חדשות האוכל
נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם

בוואריה זה כאן: נקניקיות בראטוורסט גורמה של "מעדני יחיעם"

חדש על המדף
איך להכין סטייק בנינג'ה גריל

בול במידה: איך להכין סטייק מושלם בנינג'ה גריל

מדריכים וטיפים
גריל בר צפון של יקי כביר

גריל בר צפון: יקי כביר פותח מסעדת בשרים כשרה

חדשות האוכל
להפוך סטייק פעם אחת או יותר?

הופכים עליהם: כמה פעמים באמת צריך להפוך סטייק?

מדריכים וטיפים