סטקיית הבוקרים סניף תל אביב
קרדיט תמונה – אנטולי מיכאלו
שיתוף

תוכן עניינים

המוסד החיפאי הוותיק שנפתח לפני יותר מ-27 שנים – סטקיית הבוקרים, פותח סניף ראשון בגבול תל אביב-חולון.

סטקיית הבוקרים הוקם על ידי חנה ויוסי טוכנר לאחר ביקור בפונדק דרכים בלב מדבר אריזונה שהעניק להם השראה. כשחזרו החליטו לפתוח מסעדת בוקרים סטייל פונדק דרכים שמגיש בשר בחיפה.

עוד טעימה: שיפודי דלידה יסגרו לכם פינה בשוק לוינסקי
ומקדש הבשרים של פיטמאסטר מגיע לצפון הארץ

מסעדת הבוקרים תל אביב
מסעדת הבוקרים תל אביב / אינסטגרם

סטקיית הבוקרים – סניף תל אביב

הסניף התל אביבי של סטקיית הבוקרים מתפאר בלא פחות מ-170 מקומות, מה שמאפשר גם קיום אירועים פרטיים למי שחפצים בכך. גם בסניף החדש יוגשו נתחי בשר מיושנים מרמת הגולן.

התפריט הגדול והעמוס מציע אין ספור מנות על טהרת הבשר. המבורגרים, מבחר נקניקיות כמו הולנדיות במילוי גאודה, קבבים מבשר טלה ועגל, כבד קצוץ, ביף סטרוגנוף, חזה עוף במילוי קורנביף וגאודה, שיפודי פרגית, קרפצ'יו, כנפיים, המבורגרים, נקניקיות צ'וריסו ועוד.

בראשונות תוכלו להזמין חומוס הבית, טחינה, טבעות בצל, לאבנה, פלאפל ומבחר סלטים. מי שירצה יכול גם לקבל פלטת מנות ראשונות (4 מנות ב-99 ש"ח, 6 ב-149).

עוד טעימה: מתכון לסטייק מושלם של ג'יימי אוליבר

מעבר לכך יוגשו כמובן מבחר נתחי בשר מיושנים מרמת הגולן.

וזה לא הכל, בתפריט תמצאו מנות רבות נוספות מעורב ירושלמי, צלעות כבש, שקדי עגל פרימיום, קורדון בלו, ספריבס, לזניה, מוקפצים בווק, גולאש, צ'ילי קון קרנה ועוד ועוד.

בגזרת הקינוחים מציעים בסטקיית הבוקרים מבחר עוגות קלאסיות כמו שטרודל תפוחי עץ, בראוניז, עוגת שוקולד או פבלובה וקינוחים כמו טירמיסו, קרם ברולה, פנקוטה, בוואריה ומגוון גלידות בטעמים קלאסיים וגם פחות שגרתיים.

עסקיות יוגשו בכל יום בין 12:00 ל-18:00 עם מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר של 80 עד 110 ש"ח.

.סטקיית הבוקרים

כתובת: הלוחמים 1, תל אביב יפו

שעות פתיחה: א'-ש' 12:00-0:00

טלפון: 03-6855777

לא כשר

לתפריט המלא לחצו כאן

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס